Nazdravani de aug-sept 2003 (73)
Raspunsuri - Pagina 23
cristinamh spune:
fetele.. avusei o revelatie...
imi era tare dor de voi... si... de ce nu ne mai intalnim si noi??
hai, un loc de joaca acoperit, cu gonflabile... sau... un teatru
???
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
dana_ene spune:
Cris, am vazut pozele si filmuletul. Ma bucur ca s-au simtit asa de bine.
Eu in privinta sanatatii n-am niste vesti extraordinare.
Oanei ii fac in continuare tratamentul pentru conjuctivita: 2 tipuri de picaturi in ochi la interval de doua ore.
Maine luam rezultatele la exudatul faringian si nazal. Sa vedem ce-o mai iesi si-acolo. Cert e ca tot mai tuseste, chiar daca se intampla mai rar.
Roxanica e ceva mai bine, doar ca dimineata se mai trezeste si ea cu ceva mucisori.
Acum insa imi doresc sa-mi schimb putin starea de spirit si sa ma gandesc la sosirea lui Mos Nicolae.
Mai am cate ceva de cumparat si abia astept sa o pun deseara pe Oana sa-si aranjeze cizmulitele, iar maine sa se bucure de cadouri.
Voi ce faceti ? Vine Mosul ?
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
liliac1 spune:
dana_ene Off, nici acum nu si-au revenit motzatele?? Dar de unde pana unde conjunctivita?? Incep sa intru si eu la banuieli...
Aveti grija de voi si speram ca rezultatele or sa fie bune.
Si la noi e mare agitatie cu Mosul Nicolae, care din pacate i-a promis Andrei o nuielusa. Iar zgatia mi-a explicat ca daca ii pune mosul nuiaua in cizma o s-o ia si-o s-o rupa...Hmmmm, o sa vedem.
I-a mai pregatit mosul si o alta surpriza dar nuiaua e de capatai.
Maine avem "sedinta" cu parintii in care principalul subiect va fi serbarea de Mos Craciun. Tare-s curioasa ce-o sa ne spuna/ceara.
In rest...numai de bine. Mi-a spus educatoarea ca Andra e supersensibila, plange din orice, daca ceva nu-i convine pune un booooot, e in aceeasi relatie defensiva fata de agresori, dar in schimb e independenta si destul de ascultatoare/intelegatoare (am trait s-o aud si pe asta!!) Oricum, e evident ca am copil mare de-acum!!
Va
si astept impresii despre cum a fost "primit" Mosul Nicolae...
Liliana&
Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
iuliana spune:
La noi deja a venit Mosul. Emma si-a pregatit pantofii (ca de cizme nu avem nevoie aici:), si i-a sters, Mosul a batut la usa cit era ea in camera cu tati
. Nu am vrut sa asteptam Mosul pina dimineata ca am vrut sa fie si tati acasa. Tati si fetele au primit cite ceva de la Mos, eu nici macar o nuia
, ca Mosul Nicolae uita in fiecare an. Noroc de Emma ca i-a spus ca si-a pus papucii ca il asteapta pe fratele lui Santa :)) sa ii aduca ceva. S-a facut ta-su alb la fata, dar pe mine m-a distrat ca stiu ca el uita. Am facut si niste poze, dar o sa le pun zilele astea. Emma a primit o gentuta (cu un caietel cu desene cu printese, creioane si acuarele) dupa care a urlat ieri in magazin si ciocolata, Diana o papusica Pooh si ciocolata si tati numai ciocolata. Cadourile mai de valoare:) vin de Craciun.
Azi am avut parent-teacher meeting (numai eu si una din profesoarele Emmei ca am avut appointment facut cu ea) si mi-a spus ca Emma e exact la nivelul unde trebuie sa fie pentru virsta ei, ca de abia inspre 4 ani sau dupa se arata mai interesati de invatatul cifrelor si literelor. Mi-a dat o evaluare scrisa a Emmei (coginitva, fizica etc) si sint f. multumita. Cu engleza face progrese, mi-a spus ca sa nu o fortez cu alfabetul si literelor ca ea mai are inca un an de preschool pina la kindergarten (cred ca e echivalentul grupei pregatitoare in Romania), dar sa ii citim in fiecare zi (ceea ce si fac). Sint convinsa ca in jur de 4 ani copiii e arata mai interesati de litere si cifre pentru ca si la programul asta de reading si math tot asa primesc numai copii dupa 4 ani.
Simbata punem si noi luminte la casuta si o sa mergem sa cautam si brad (sa vedem cum ne simtit sufleteste, ca daca vrem sa fim chiar in spiritul Craciunului, e posibil sa il facem ca si anii trecuti chiar in Ajun, cu toate ca aici se face bradul inca de la inceputul lui decembrie).
Fetele vad ca s-au mai linistit un pic, parca nu se mai bat asa in draci. Diana vad ca face figurele la mincare si parca i-a mai scazut burtica, dar tot are 12.500 kg. Are mucii pina la pamint si ma rog sa nu inceapa si Emma.
Poimiine vine Mos Craciun la cealalta gradinita si sper sa nu inceapa Emma sa urle. Am fost la mall simbata si l-am vazut pe Mos facind poze cu niste copii si chiar a vrut si ea, dar acum sa vedem cum o reactiona cind se va apropia de el.
Eu mai am 2 examene si am terminaaaat. Am reusit sa ma inscriu la un curs f. cerut (microbiologie) pentru semestrul asta si ma bucur f. tare. M-am mai inscris la un curs, dar sa vedem ce e de capul lui si daca nu imi place o sa il las.
Vineri mergem la un spectacol de cintece de Craciun. Sper sa reziste plozii. Oricum stam numai prima jumatate, dar sper sa ne tihnesca si aia.
Dana, imi pare rau ca fetele sint bolnavioare. Le doresc multa sanatate!
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
dana_ene spune:
Daaa, si la noi a fost frumos. Oana a ramas muta de fericire cand a venit sa vada daca a trecut Mosul.
E fericita de nu mai poate !
Roxanica e la ai mei, cica a venit si acolo mosul. Mergem si noi putin mai tarziu sa luam si cadoul de acolo si sa ii ducem si Roxanei ce a primit acasa.
Uitati-va la Oana aseara, cand isi facea cizmulitele:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=148508&cdate=20061205
Si in dimineata asta, cand si-a primit cadourile:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=148508&cdate=20061206
----------
Fetelor va multumesc pentru gandurile voastre
!
Liliana, conjuctivita asta s-a datorat tot microbilor din atmosfera. Azi luam rezultatele la exudate. Am emotii, recunosc. Va tin la curent.
dana_ene spune:
La multi ani tuturor celor care azi isi sarbatoresc ziua numelui !
Nicoleta, mami de Andrei !
liliac1 spune:
Si noi uram un calduros "La Multi Ani" de ziua numelui, celor care se sarbatoresc astazi!!!
Emotii si la noi cu mosul asta, care-i fratior cu Mos Craciun. Pana la urma nu ne-a mai adus nuielusa ca de, a stat si copilul meu cuminte cateva zile (vreo 2). Sa speram ca si in continuare va fi la fel!
Pregatirea cizmelor am facut-o impreuna, ca deh, trebuia sa-i arate cineva cum sta treaba cu stersul lor, nu de alta dar asta e treaba de barbat
si se desavarseste in timp ce mami echipeaza copilul. Nu stia saraca nici de sters praful de pe ele, dar nici ca exista crema de ghete in casa. Si-asa...mi-e cam frica de faptul ca a aflat. Numai crema de ghete n-am pe pereti...in rest am de toate!!!
Sa ne laudam si noi un pic...cu cateva poze
Aici ne facem cizmele si incepand de aici incepe marea cautare ![]()
va pup
Liliana&
Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
cristinamh spune:

Nicoleta F!!!
hop si noi, nu ne-a adus nuielusha... ca striga andrei aseara la geam (ca doar se plimba mosu sa vada cine nu-i cuminte) "adei e cuite, mos cashun". n-am prea reusit sa-l convingem de diferenta, dar ceva ceva tot a priceput. ca mos craciun e ala care-i aduce tren thomas.
asa ca am sters ghetele frumos, le-am pus la geam si ne-am culcat. la 9 dormea, ca eram hotarata sa-l trezesc mai devreme sa aiba timp sa savureze cadourile inainte de gradi.
oricum a inhatat masinutele si le-a pus in "susac" sa le ia cu el.
era haios de dimi, ca statea in pat cu ochii la gramada si nu0si facea curaj sa se dea jos. sor-sa, care la 6 era fresh, ca doar ce mancase, a fost mai tupeista. si uite asa se jucau copiii mei la 6,30 am.
noi avem serbarea pe 20 dec, la 11 am. nu stiu ce poezie va spune andrei, ca nu vrea si pace sa repete dupa noi. am si desenat-o, in speranta ca il ajuta... dar mai e destul...poate-poate!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
dana_ene spune:
Am luat rezultatele de la exudate. Oana are si-n gat si-n nasuc un stafilococ patogen. Il vom trata cu Augmentin. Problema e ca l-am luat si eu si Cosmin si acum incepem si noi tot Augmentin (mamaaa... si-i o groaza de bani
), iar saptamana viitoare trebuie NEAPARAT sa-i facem si Roxanei exudate fiindca e foarte posibil sa fi luat si ea. 
Liliana, mie tare mult mi-a placut de Andra-renishor. O pup
eu pe ea ca tare frumoasa mai e !
l_carmen2003 spune:
La multi ani tuturor celor care sarbatoresc Sf. Nicolae!
Alex a fost cam obraznicut si intai i-am pus o varguta in ciorapel-spre dezaprobarea sotului meu si a mamei. Cand a vazut-o a spus ca e murdara si trebuie aruncata... apoi nu m-a lasat inima si i-am umplut papucii de casa cu niste masinute. A fost asa fericit!!!
Nu stiu ce sa ma fac, de un timp nu mai vrea la gradinita. Il aduc si vrea inapoi, de fapt imi spune ca ii va fi dor de mine si nu vrea sa stea. Azi l-am lasat plangand si cand m-am intors cu niste jucarii de acasa, educatoarea mi-a spus ca nu prea am autoritate in fata lui si adevarul e ca am cam pierdut teren. Adica are o inertie in a executa comenzile, si cum eu utilizez mereu "te rog frumos" cica nu fac bine.
Asa imi e de frica sa nu gresesc in educatia lui...
In alta ordine de idei, eu cum numai iarna ma apuc de varuit, schimbat etc, acum 2 saptamani m-a lovit ideea si am schimbat parchetul de pe hol si am renovat o baie si holul, si, ei bine, anul asta raportez ca am terminat mai devreme, adica ieri.
Nici nu imi vine a crede ca s-a terminat cu mizeria. Maine chem parintele sa sfinteasca casa si apoi ma apuc de pregatiri pt sarbatori.
In fine, va rog sa consemnati prezenta. Va salut inca o data si fug... am de pregatit o masa de post si eu nu prea sunt tare la capitolul "de post".
Toate bune la puiuti si mamici si tatici.
Alex si Carmen. De Iasi