Nazdravani de aug-sept 2003 (73)
Raspunsuri - Pagina 15
l_carmen2003 spune:
pentru Darius Gabriel, pentru Gabriela-Emma pentru Gabitza si Mihaita si, nu in ultimul rand pentru mamicile Mihaela_s si Mih!
. LMA tutror sarbatoritilor din familie si imi cer scuze daca am mai uitat pe careva!
Sa fiti sanostosi si fericiti si sa aveti parte de tot ce e mai bun!
Va multumim si noi de urari!
Noi abia ne revenim caci dupa ce am fost super bolnavi cu totii timp de 4-5 saptamani acum am inceput sa mai miscam putin... Adica lui Alex i-a trecut si raceala si otita din ultima saptamana de gradinita si mie oarecum gatul, ca spatele am sa il feresc de acum toata viata...
Ei bine, am fost in concediu, unul mic de 5 zile dar a fost concediu si fara copil de data asta... Suntem mai obositi ca la plecare dar a fost super. Acum am luat-o de la capat si prima chestie mareata pe care am facut-o - ca sa imi tihneasca dupa concediu, nu de alta - mi-am schimbat inchiderea la balcon si am facut o mizerie... of! De luni am iar var in casa pentru catvea saptamani - nu sunt prea optimista stiind ce mesteri de valoare avem in ultimul timp - si daca de Craciun terminam treaba suntem boieri.
Alex e incantat de gradinita insa are niste cornite de cand o frecventeaza de ne punem mainile in cap. Am cumparat revist mami si am inaugurat calendarul cuminteniei - bine ca am luat-o ca de luni bune nu am mai citit-o. Si minune: Functioneaza! I-am spus ca toate jucariile pleaca in tara jucariilor daca primeste stelute rosii si se conformeaza la cerintele zilei: doarme si nu comenteaza, nu mai face mofturi, e ascultator. In rest? Se alinta, normal, cat de des poate si cat de mult!
Va uram inca o data LMA tuturor sarbatoritilor si petrecere frumoasa!
Alex si Carmen
ankalaura spune:
Bai, m-ati omorat cu viteza asta la scris!
LA MULTI ANI TUTUROR MIHAILOR SI GABRIELILOR (unii au chiar 2 din astia in familie
) si MIHAELELOR (mamici, in cazul nostru
) si GABRIELELOR!!!
Si noi avem probleme cu asortatul... Liliana - un sfat - pregateste-i fetei hainele de seara (asta... daca i-o mai conveni ei a doua zi ce i-ai pregatit de seara...) i-am luat fetei maiou+chilotel set (albe si colorate) tocmai ca sa se potriveasca. Ciorapii trebuie sa se asorteze neaparat cu restuld e pe ea. Nu pun bluza cu modele+pantalon cu modele - unul trebuie sa fie uni - oricum, eu sunt fan haine clasice, nu imi plac cu ursuleti, cu urechi diverse la caciuli, cu maimute si dungi pe aceeasi bluza.... Problema nu e CUM le asortam, ci CATE haine ne trebuie ca sa avem asigurat un nr minim de combinatii - care la noi e cel putin 7 pe saptamana, ca asa-i in tenis...
Wow, Cris, sunteti gradinari! Daca ai povestit deja, ma intorc sa citesc. Am ajuns abia la pagina 8...
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
mihaela_s spune:
Multumesc de urari!
sarbatoritilor mari si mici cu nume de sfant, sa fiti fericiti, sanatosi si plini de bucurii!!!!
Mihaela si fetele mele
dana_ene spune:
Faceti-va mila si de mine
.
Cine are filmul Degetica (Thumbelina) cu subtitrare in lb. romana imi poate trimite si mie pe mail NUMAI SUBTITRAREA ?
VA rooooooooog !
Am filmul dar n-are subtitrare...
si nu gasesc pe nicaieri.
Mailul meu: daniela.ene@gmail.com
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
iuliana spune:
LMA de sf Mihai si Gavril!
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
cristinamh spune:
eee, asa mai vin de-acasa!
iri am iesit la plimbare in centru! da mai, sa nu-mi vina sa cred, dupa atata luni... la cascat gura prin vitrine, cu iris dupa mine, dar a fost o placere!
cu andrei ne-am intalnit in drum spre casa. venea vesel de la gradi, ca avusesera tort, deh, un mihaita in grupa... avea coif si balon, ne spunea ca au facut pozi, ce mai, nebunie! asta mi-a amintit ca il cheama andrei si ca se apropie sfantu' la sf de luna, deci musai party la gradinita!! o sa-i dau si camera, sa faca educatoarea ceva poze.
nici cand a ajuns tati nu mai plangea, venea de mana cu un baietel de la sala de mese si vorbeau pe limba lor.
aseara in schimb io m-am topit toata. de vreo 4 zile ne chinuim sa citim alba ca zapada... ieri ajungeam la final, numai ca e prima data cand copilul meu adoarme in timp ce eu citesc! doamne, ce senzatie frumoasa!! mai ca nu boceam langa patut!
tin sa mentionez ca am fost dezamagita de poveste. poate m-am dilit eu, dar piticii nu ajung acasa calare pe cerbi s-o salveze de marul otravit (pieptan si cingatoare nu mai era...), o fugaresc pe imparateasa care cade si moare intr-o prapastie! si... alba ca zapada pleaca la palat cu printul fara pitici... desi ilustratia e identica cu cea din desen, uite ca finalul e neasteptat!
azi dimineata s-a sculat teleghidat. a baut sucul de portocale cu picaturile de plante, apoi a mancat un biscuit, si cana cu laptic. i-am zis sa manance la gradi, ca face buba la burtica (ieri i-a dat ingrijitoarea vreo 3 linguri, dar i-am zis sa nu-l forteze, ca zgatia vomita daca ii bagi pe gat). a protestat un pic, ca NUUUUU la gradi, dar vrea PA. au plecat veseli amnandoi baietii, si astept relatari.
ah, uitam, aseara mi-a zis ca a desenat o casa. cat o fi de adevarat... el stie.
dana uite m-am uitat ce degetica am. din pacate, nu e degetica aia clasica

, e una mai moderna, si are subtitrarea pe film... tu pe care o ai?
cat de curati vin de la gradi copiii vostri? ca andrei apare cu bluza curata. e pt ca nu mananca?! sau ce sa inteleg?!
si de cate ori ii schimbati de pantaloni? adica are un pantalon de trening... unul in dulapior de schimb... daca nu-i murdareste...?
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
dana_ene spune:
Cris, Oana are uneori bluzita murdara, dar de cele mai multe ori e curata. E clar ca nu mananca mare lucru. Oricum a inceput sa mai povestesca de la gradi si in privinta mancarii spune clar ca piure a luat cu degetelui... marul l-a muscat o data... carnita n-a mancat ca nu i-a placut... asa ca eu una m-am lamurit.
Daca acasa cand vine mai mananca o farfurie de ciorba si 2-3 sarmale e clar cat mananca la gradi, nu ?
Uite eu Degetica asta o am: http://www.avaxhome.ru/misc_and_web/thumbelina_dvdrip_english.html
cristinamh spune:
dana parca asta e ce am eu... printul ala imi e cunoscut.
am lamurit misterul bluzei curate. andrei ieri nu s-a atins de mancare. a bocit toata dimineata... acum l-a lasat cristi urland, nici cu educatoarea n-a putut vorbi...
of, mi se rupe sufletul aici... imi tot zic ca dureaza 2 saptamani...![]()
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by cristinamh
eee, asa mai vin de-acasa!cat de curati vin de la gradi copiii vostri? ca andrei apare cu bluza curata. e pt ca nu mananca?! sau ce sa inteleg?!
si de cate ori ii schimbati de pantaloni? adica are un pantalon de trening... unul in dulapior de schimb... daca nu-i murdareste...?
Banuiesc ca nu ai scos din calcul faptul ca ar putea manca frumos si civilizat, nu?
La inceput Alex nu prea manca mare lucru si venea si patat de la gat pana pe burtica. Acum de un timp papa mai bine si nu se mai murdareste decat
Eu ii rotesc saptamanal hainutele din ghiozdanelul din dulapior ca sa nu ii ramana mici si pt ca nu vreau sa stea nepurtate. Deocamdata pe Alex l-au schimbat ca era prea cald insa nu exclud posibilitatea sa se mai si murdareasca vreodata si sa fie necesar schimbul si sa nu se simta incomodat ca ii sunt mici.
Dar la gradinita copiilor vostri li s-a cerut treninguri? La noi inca nu.
Pa. Mai sa nu imi fie de deochi!!! Intr-o luna am scris de 2 ori!
dana_ene spune:
Am uitat sa va povestesc ca si la Oana la gradi fac ore de muzica. Vine un profesor ("dom' profesor" asa zice fii-mea
) cu orga si ii invata cantecele.
Eu nu stiu cat talent are ea la muzica, din punctul meu de vedere nu prea are, dar poate anul viitor fac si ceva desen, ca acolo sigur e talentata frunza.
Si azi au spectacol de teatru - "Greierele si furnica".
Sunt tare curioasa cu ce impresii o sa vina domnisoara.