Nazdravani de aug-sept 2003 (73)
Raspunsuri - Pagina 13
dana_ene spune:
Si Oana are boala cu asortatul. Seara si noi ne alegem hainutele cu care se imbraca la gradi, altfel dimineata as innebuni cu mofturile ei
.
Aseara se imbraca tata-su sa iasa sa ne cumpere cate ceva de mancare si l-a vazut punandu-si geaca (neagra) si apoi fesul (negru) si-a exclamat fericita: TATI, TE-AI ASORTAT ! BRAVO !
Anka, tocmai am vazut si noi aseara "The fox and the hound". Dragut ! Ei bine, eu chiar nu auzisem de el, dar am vazut ca e productie 1981.
Mai, fetelor, eu tot n-am facut rost de Dumbrava minunata si de Maria Mirabela
. Si mai vreau acum si Degetica, dar abia reusesc sa-l descarc de pe RapidShare.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
dana_ene spune:
Cristina, am gasit mesajul tau. Greu de spus cand ajung in Bucuresti. DACA va fi asa, te anunt
.
Dar e posibil sa mergem doar pana la Ploiesti.
Cum a fost in prima zi de camin ????
cristinamh spune:
dana, poate ajungeti totusi... ca mai voiati si sa-l "rezolvati" pe mos craciun. daca ajung, iti aduc niste preturi.
prima si de gradinita... pai abia au plecat acum juma de ora. a fost ok, adica sculat copilu', nerabdator, imbracat, la 7 iesit din casa, ca la 8,45 trb sa fie acolo. pupat odrasla, n-am dat apa la soricei, da' stau ca pe ace sa ma sune tati. instruit sa ceara pipi/caca la "doamna", sa nu se bata cu copiii (preventiv) si sa nu planga, ca-l vede mos craciun si nu-i mai aduce tren thomas. i-am repetat de vreo 3-4 ori (incepand de-aseara) care e programul la gradinita, cu masa, joaca, nani, acum asteptam.
l-am incurajat si pe tati, sa nu cedeze la lacrimi si sa-l ia de-acolo, ca-l omor!
acum ma duc sa ma joc cu trenul thomas. l-am primit ieri, si e pus bine, sus. dat pe el 80 roni, ca de-alea mai smechere nu ma tine bugetul, si cristi zice sa i-l dam de ziua fetei. dar eu tot sper sa gasesc o locomotiva micuta si sa-l rezolv, iar trenul sa-l tin pt craciun. sunt asa fericita ca l-am luat, de parca l-am luat pt mine.
de ziua lui habar n-am ce sa-i iau, de mos niculae am zis sa-i iau o tablitza de-aia cu picioare sa scrii cu creta pe ea. are cineva?? si are priza la pitici?
ma duc sa vad de ce caraie mandra mica! va tin la curent...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
cristinamh spune:
tot eu, v-am zis ca va stresez...
asa, am copil cuminte! n-a plans, s-a uitat cam trist dupa tati. si-am zis ca nu-l luam la pranz, deja a dat tati indicatiile pt somn... ca la noi e problema cu pipi la amiaza.
educatoarea cica e tanara, si i s-a parut ok lu tati. la plansete nu se sperie, ca au trecut cu brio primele saptamani cand plangeau toti... acum deja nu mai plange nimeni. ce ma oftic e ca n=am cum sa aflu mai multe. ca nu are tati tf sa sune, si nici nu veau sa se duca pe-acolo sa-l vada andrei.
sunt 15 in grupa, cica 8 din cei inscrisi n-au venit niciodata. acum sa vedem cum se descurca piticul, ca tati a cam dat pe langa la interviul de dimineata cu asistenta.. a pus cam de la el primul dinte, primii pasi, da' a stiut macar vaccinurile optionale si cat a supt copilu'.
in schimb am acasa copil trist. care s-a sculat cu zambetul pe buze, si apoi parca nu e in apele ei. am intrebat-o unde e andrei, s-a uitat lung prin camera, apoi la el in patut, si c-o mutritza de-aia necajita de copil pierdut s-a uitat apoi la mine... abia astept sa-i vad dupa-amiaza cum reactioneaza cand se revad!
gata, ma duc sa fac ordine. ca parca nici eu nu sunt in apele mele...
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
dana_ene spune:
Cristina, hai curaj si Doamne-ajuta cu gradi !
Sa ne mai povestesti cum a fost.
Noi avem tablita de care spui tu, dar nu prea i-o dau, ca-mi face creta faramitata prin toata casa si intra nenorocita prin covoare si mochete de abia o scot. Plus ca se murdareste si fata pe manute rau si apoi ii mai vine ideea sa continue cu desenatul si pe mobila sau pe pereti.
Eu ii dau sa deseneze pe tablita magnetica care are un urias succes la fii-mea.
Pai pentru Mos Craciun cred ca vom merge la Ploiesti ca am aflat si-acolo de-un pont cu jucarii la preturi acceptabile. In plus ne vom vizita si finii, de-aia cred ca pana la urma ajungem la Ploiesti si nu la Bucuresti.
danat spune:
Cristinamh gata, ai baiat mare
gradinar. Sper sa-i fie de bine si sa se simta bine. Nu prea cred ca va fi altfel.
Te rog mult spune-mi si mie unde ai vazut locomotiva Thomas ca si Radu e mare admirator al desenelor cu ea si mi-ar placea sa-i cumpar niste jucarele legate de prietenii lui de pe Minimax: Arthur, Nodi si altii de-astia.
E mare mare amator de puzzle-uri complicate (din acelea cu 60-100 piese), le face de cate 2-3 ori pe zi pe fiecare. Cred ca noi, adultii, nu am rezista sa avem asa rabdare, sa facem zi de zi (si asta de vreo luna jumate) aceleasi puzzleuri. I-am mai cumparat cate unul nou, si tot nu se satura.
Ma gandeam pentru Craciun sa ma risc la niste plastilina, poate ii plac astea ce tin de indeminare...nu stiu, pe de alta parte lui ii place sa fie curat pe manutze si mi-e ca daca simte murdaria aia de la plastilina nu ii va placea.
Cat despre asortat ca tot vorbeati, Radu nu pot sa zic ca le are, insa imi spune ce-i place si ce nu, foarte ferm chiar! Insa ma-sa e cu asortatul
imi place sa asortez ciorapii cu hainutele, pantofii cu geaca...eh, boala grea! Dar ce, el nu-i un omuletz? ![]()
Apropos, ca vroiam sa va intreb mai demult: ai vostri mint? Ca Radu a inceput de ceva vreme, dar bineinteles prostioare nevinovate, il intrebi ceva si zice aproape mereu invers. Am crezut ca e fraier si nu stie raspunsul, dar cand l-am vazut ca si zambeste si se uita cu coada ochiului....mi-a fost clar. Avem mincinos la bord!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
cristinamh spune:
danutza, le-am gasit pe net, la http:// www. crazy toys. ro/ si la www. muc cel mic. ro , stergi tu spatiile, ca intra reclama daca nu le pun. au si in dragonul rosu ala nou, am dibuit un stand cu produse tomy, numai ca e mai mereu inchis
, oricum nu aveau trenulete, aveau doar locomotivele cu push and go, un garaj-pian, sau ceva de genul asta, si inca un thomas, de puteai baga piese prin el. poate acum de sarbatori mai aduc, daca gasesc ceva te tin la curent.
cu plastilina am vazut in cora un set, cu un fel de masina de tocat, cu care faci forme diverse... ma batea gandul, da' stii cum e, ce-si face omul cu mana lui... ![]()
andrei nu stiu neaparat daca minte, deocamdata se distreaza sa-mi spuna lucrurile altfel decat sunt.
of, mai sunt 3 ore pana ajunge copilu acasa... nu mai am rabdare... as vrea sa vorbeasca, sa fie vesel, sa-mi spuna ce-a facut... da' daca-mi vine cu lacrimile innodate in barbie... stiu stiu, trb sa fiu tare, o sa se obisnuiasca, si oricum nu am de ales...
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
cristinamh spune:
danateu, mi-am amintit, l-am vazut si pe nodi, in cora si la loris baby, dar mi s-a parut prea mult o masinuta cu o figurina...
liliac1 spune:
cris Curaj gaina...
Ai sa vezi ca o sa fie chiar f bine. Si chiar daca nu din prima, oricum dupa o perioada o sa inceapa sa-i placa. Sigur...mai ales cand o incepe cu indragosteala
Pai vorbesc din poprie experienta.
Andra e indragostita
de un coleg de gradi!!! M-a innebunit in vacanta, ba ca se joaca cu Gabitza (asa il cheama pe colegul ei), ba ii da cate-un telefon (nu va pot reproduce ce conversatii pline de incarcatura afectiva poarta) iar ieri dimineata ce credeti ca mi-a spus la prima ora?? "Mami, ma intalnesc azi cu Gabitza, nu??"
Dar dezamagire mare pe fii-mea, baiatul n-a venit
asa ca a fost nevoita sa se joace cu alt coleg
Oricum, explicandu-i eu ca poate baiatul e bolnavior si n-a putut ajunge, poate ca e plecat cu mama lui undeva...Andra pica pe ganduri si imi spune: "Mami, cred ca incep si eu sa am temperatura!! Cred ca si eu sunt bolnavioara!" Ce sa mai comentez, clar fii-mea e "indragostita" lulea.
Azi Andra e invitata la party, la o fetita care implineste 5 ani. Numai ca din pacate eu n-am cum sa ma duc cu ea si e delegata maica-mea sau sotul sa o duca. Aproape ca-mi pare rau ca nu pot participa. Mai, am fetita mare, deja primeste invitatii (tiparite si nominale!!), parca vad ca maine-poimaine ma anunta ca "la noapte am bairam!" (sau cine stie cum se va mai numi petrecerea)
Hai va pup!!
Si tin pumnii pentru Cris si Andrei si asteptam impresiile primei zile de gradi!
Liliana&
Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
danat spune:
quote:
Originally posted by cristinamh
danutza, le-am gasit pe net, la http:// www. crazy toys. ro/ si la www. muc cel mic. ro , stergi tu spatiile, ca intra reclama daca nu le pun. CristinaAndrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
Merci Cristina, foarte dragutz site-ul de la crazytoys, ce chestie, nu-l stiam! Dar celalalt site nu mi se incarca, l-am scris legat si nu merge....

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)