CIRESE de mai-iunie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 22
angelica_g spune:
Lyly, din cate stiu eu, asta scrie cam pe toate medicamentele: "interzis/nerecomandat in sarcina si alaptare"... mie dr mi-a zis ca sunt multe medicamente care pot fi luate cand alaptezi (paracetamol, eritromicina etc etc)
Multa sanatate tuturor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83962" target="_blank">Poveste Razvan - Stelian si Poze
mikiion spune:
Vad ca vorbiti de vitamina D. Aici din cauza climei mi-s-a recomandat inca din maternitate. Insa ma intreb daca nu trebuia sa ii dau si altceva. Gen fier pt ca il alaptez exclusiv si el e prematur( la 36 sapt.)
Da cineva fier la bebelus de pe aici?
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10717;95/st/20060604/n/Marc-Adrian/k/131a/age.png
arleena spune:
deci tin sa va spun ca nu mai pot tine pasul cu voi.....de acum 2 capitole nu mai apuc sa citesc tot si mai pierd unele evenimete....
SEBI(ama-kaly) si TEO(dolce) felicitari pt dintisor(i).ama tu nu reusesti sa faci poze cu gurita de iepuras?al Teodorei l-am vazut
.
si la Alex cred ca tre sa-i iasa.....ma dispera in fiecare seara...plaaaange de mama focului, deabia il adorm....e tot cu degetele in gurita.....dentinox nu cred ca are efect numai vreo 5 minute.....daca imi nimereste degetul in gurita lui ma musca ffffff tare, plus ca incearca sa ma muste de barbie, de nas, de umeri...febra nu a facut inca, diaree nope...oare ii iese curand??si o nedumerire mai am....ar putea sa-i iasa sus prima data/?? ca aia ii simt io mai tare prin gingie....
si pe mine ma bate gandul sa incep diversificarea dar inca mai astept....poate de la 1 oct.sa fie si el mai aproape de 5 luni, ca din cate vad nu prea a mai pus luna asta pe el....ma mai gandesc...
scuzati-ma ca va intristez dar am aflat ieri o veste trista si mi-am dat seama cat de fragila e viata si nu o poti controla.....o fosta colega de liceu a murit intr-un goaznic accident de masina.trebuia sa se casatoreasca in octombrie.
dumnezeu sa o odihnesca.
ahhh si sa stiti ca si eu sunt deprimata de slaninile de pe talie(doar in jurul burtii
)si nu prea as vrea sa-mi reinoiec garderoba cu prea multe...mai ales ca eu chiar daca lucru o fac de acasa cum o faceam si inainte
, asa servici meserias am....ca pot activa oriunde sunt cat timp am un calculator si interent(nu obligatoriu dar ideal)![]()
no, ma duc, pup piticii toti ca sunt dulci rau...sa nu cada pa mana mea ca ii pupacesc rau![]()
era sa uit......sa www.dropshots.com/day.php?userid=125309&cdate=20060927&ctime=193338" target="_blank">vedeti aici noua descoperire a lui fiu-mio....o jucarie fff interesanta
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea
CamiM spune:
Salut tuturor si pupici speciali pentru ciresici!!
Mai,mai da harnice mai sunteti fetelor la scris!! Abia apuc sa mai tin pasul cu voi.
Am mai vazut o serie de poze cu si fara dintisori.. foarte frumoase .. si fara sa dau nume .. ca sa nu uit pe cineva si sa supar . oricum ciresele ca la noi in livada ..mai rar!!
Ce de discutii aici despre introducerea mancarurilor solide.. super ca avem de unde ne inspira si invata dupa caz. Noi am comandat scaunul pentru Sofia(aici ar trebui sa ma supar si eu putin ca am intrebat daca stiti ceva despre scaune de bebei care sunt mai bune si nu am primit nici un raspuns..![]()
.. poate nu stie nimeni sau pur si simplu nu a observat nimeni intrebarea mea)si de cum vine ne punem si noi pe treaba cu cereale de orez mai intai sa invatam sa papam cu lingurita si dupa asta cu piure de legume si apoi fructe.
Cami & Sofia
poze Sofia
vivighe spune:
Lacri...de nurofen citisem aici pe forum undeva ca ar scadea lactatzia si ca d-ata n-ar fi indicat.Nu stiu cat e de adevarat.
Cami...io nu stiu nimik in mod deosebit despre scaunele de masa.Am luat si io unu care mi-a facut mai mult cu ochiul.Are roti sa-l pot muta prin casa,spatar reglabil,si mai multe pozittii pe inltime
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
adib spune:
buna ziua
luc2 ziceai ceva de dormit afara. sa sti ca nici Raluca nu vrea sa doarma pe afara, exceptie face cind sintem in masina, desi nici atunci intotdeauna.
dar asta e.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by luc2
noi luam vitamina C 4 pic. si ca sirop 3 ml in fiecare zi, asa ne-a recomandat dl doctor, nu doar 10 zile pe luna.credeti ca este exagerat?
cat priveste diversificarea, deoarece cresterea e f. buna, cel putin un kg. pe luna, ne-am hotarat sa ne apucam de la 6 luni, pana aunci doar san, fara ceai sau apa.
Am o alta problema si vreau sa stiu daca o mai pateste si vreuna dintre voi:bb nu doarme afara, plange sa-l iau in brate continuu si cand intru in casa adoarme.
Nici Andrei nu mai doarme afara.plange de mama focului asa ca sunt nevoita sa plec acasa din parc si cum ajung in casa,adoarme instantaneu.Si inainte era invers.Cum intram in casa,facea niste ochi mari.
luc2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luc2free/album?.dir=bbb2re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Dana si
Andrei (6 mai 2006)poze nunta
poze Andrei
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png
daryana spune:
Carmina, imi pare rau ca nu am vazut ieri de problema ta cu introducerea lactozei... Este absolut normal ca dupa o luna si ceva de regim fara lactoza sa faca diaree cand o introduci.. asta se intampla si la oamenii maturi care tin astfel de regimuri.. pur si simplu mucoasa lui intestinala a uitat sa mai produca si enzime care sa digere lactoza si ea se elimina nedigerata si de aici diareea... Eu zic sa insisti cu introducerea, dar sa incerci treptat si sa incepi poate cu o cantitate si mai mica de lapte cu lactoza si sa cresti foarte-foarte incet, in functie si de cum reactioneaza el... Trebuie sa insisti ptr ca trebuie sa se poata alimenta si el cu lactate ca orice copil obisnuit, mai ales ca intoleranta lui la lactoza nu s-a nascut cu ea si a capatat-o cumva.... el stie cum... si deci e cel mai probabil reversibila...
Pozici David
Roxana Claudia spune:
Arleena - am ras cu lacrimi de superstarul tau!!! Pai bine mai, asa jucarii dai tu copilului??/
Bravoooooooo Arleenei cea inventiva!!
Lacramioara - si eu m-am indopat cu paracetaol si algocalmin pt ca mi-am scos molarii de minte! Ma durea sa mor si alta nu...dentista mi-a zis sa iau ca nu-i nici o problema!
Bogdanai - dar a stat picea cuminte destul de multa vreme!! Am vazut ca la un moment dat o facuse nasa avion..draga de ea
Cat despre greutate, nu te intrista..uita-te sa vezi ce odor ai langa tine!!
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUIUL CATALIN
mihaela.f spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Aaa, si sa nu depasesti 50-60 ml de suc pe zi. cand incepi cu marul sau portocala, ii dai tot progresiv, si tot dimineata.
Daca il introduci si pe al treilea, idem, dimineata intre masa 1 si 2, dar, atunci incepi sa scazi cantitatea de suc intre masa 3 si 4, astfel incat, intr-o zi sa nu depasesti 50-60 ml.
Lacri siAlexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png
Am inteles acum. Tu il dai inainte de masa, eu il dadeam la inceputul mesei. Eu am inceput cu morcovii si vad ca au fost bine primiti.
Nu te speria! aceeasi problema o am si eu cu laptele. Ba am, ba nu, si completarea o ia diferit in functie de cat de foame ii este. Dar atata vreme cat ia in greutate..si inca ia 200 gr pe sapt si cred ca e bine.