CIRESE de mai-iunie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Vivighe,da la fiecare biberon pun doua masuri de ceriale,iam luat morcov si mar,acum iam luat cu faina de porumb parca,cu 13 vitamine,dar mai bine le manca pe cele cu morcov si mar,se trezea noaptea si vroia mancare(de la 2 luni nu mai mananca noaptea)de aceia a zis doctorita sai dam 2 masuri de ceriale in lapte seara,dar ii dau si ziua,el mananca la 5 ore,am zis ca-i mai bine asa sai pun si ziua,cu masura de la lapte ii pun,mia zis ca pot sa-i pun si 3 masuri,dar el deja e grasan,ia-jung cate 2.
Dolcebaby,superba poza cu dintisorul
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Bulino, ia-o si tu incet... intai sa le dea Mihnea de gust cerealelor. Sa ne zica fetele care au dat deja cereale daca bebeii au mancat din prima sau le-a rtebuit o zi-doua sa se obisnuiasca cu gustul... Eu nu pot sa fac referire la experienta proprie pentru ca Moaca bea doar suc de morcov cu mar. Dar, fiind vorba de ceva nou, la inceput s-a strambat, apoi a baut, dar a avut si zile proaste in care l-a refuzat...

Am si eu o intrebare: am luat azi noapte si azi dimineata nurofen la indicatia stomatologului ( careia ii spusesem ca alaptez) pentru dureri de masele. Asta seara am citi prospectul si scrie la masuri speciale ca nu se ia de catre femeile care alapteaza
Cat e de grav????

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Bogdanai ma regasec in ce ai trait tu cu febra la bebe,eu earam disperata,avea febra si nustiam de ce,pana la urma a fost de la rubeola,acum la vaccin iar a facut febra,si la cel de 2 luni a facut,iam dat nurofen si spuozitoare cu paracetamol,acum vad ca ia scazut,sper sa nu mai creasca temperatura si sa nu mai faca devreme febra,asta ma sperie cel mai tare,am auzit ca la cabini se poate face febra 40?!!!??nustiu ce voi face atunci.
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput

quote:

Lacri: trimis carticelele. Tu ii dai lui Alex suculet de morcov si mar combinat la o singura masa 50-60 ml? Ca eu sunt la inceput de tot! Azi am dat prima lingurita de suc de morcovi. Se pare ca ne-a placut si maine trecem la doua lingurite. Cred ca il voi combina si eu la un moment dat cu portocala sau mar. si se satura la o singura masa cu 60 ml suc de fructe? (intreb si eu ca al meu e papacila mare de tot; si parca nu imi vine sa ii dau laptic dupa aceea ca ii fac chisalita in stomacel)

pls. vreau si eu adresa comuna si parola pe PM

in legatura cu sucul, sper ca il dai intre masa 1 si 2, intai, da? Iar cand ajungi la 30 ml morcov il muti intre masa 3 si 4.
Eu nu ii dau in loc de masa, ci INTRE MESE, adica la o ora si jumatate dupa ce a terminat masa 3 si cu o ora inainte de masa 4. La masa trei ii dau doar 120 ml lapte. Puiul meu nu bea la fel ca ceilalti, cum am vazut pe aici, adica 150 sau 180 ml la o masa! Bea fie 120, fie 150 ml. Acum m-am cam zapacit cu cantitatile astea, caci am din nou mai mult lapte si ii dau san plus completare... nu mai stiu cat bea, dar, asa cum ti-am zis, inainte de suc ii dau mai putin lapte.
Iti recomand al doilea suc sa fie de morcov, acum nu e vremea portocalelelor, cica sunt tinute la copt pe vapoare si mai sunt scufundate si in tot felul de chimicale. Alec a reactionat cam nasol cu stomacelul la portocala, asa ca, am renuntat la ea. Cat despre mere, acum e vremea lor

Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Aaa, si sa nu depasesti 50-60 ml de suc pe zi. cand incepi cu marul sau portocala, ii dai tot progresiv, si tot dimineata.
Daca il introduci si pe al treilea, idem, dimineata intre masa 1 si 2, dar, atunci incepi sa scazi cantitatea de suc intre masa 3 si 4, astfel incat, intr-o zi sa nu depasesti 50-60 ml.

Album pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Viviana pana revii tu iti mai pun niste intrebari, tema pt acasa : crealele i le dai pana se satura sau mai pastrezi loc si pt. lapte? Si daca da mai bea lapte? si tot cantitatea obisnuita sau mai putin? Ideea e ca Mihnea oricum nu prea bea lapte si sa-i mai scot si o masa de lapte ar fi chiar culmea culmilor...Of si diversificarea asta imi scoate peri albi.
Asa, eu am incercat cerealele si mie nu-mi plac, dar mie nu-mi palce nici laptele lui, nici bonisanul, nimik dar el le accepta asa ca nu stiu daca sunt eu un bun indicator.

Mihaela nu am inteles chestiA CU alimentara ca a aparut ceva fara sens acolo. Poate recitesti mesajul si imi explici si mie.

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Gata...am facut baie la bebitz
Sa revin:
-parerea mea ca azi n-a mai vrut lapte dupa cereale pt ca era satul.ai zis ca a baut 100 ml lapte,restul a papat cu cereale...ce voiai sa mai manance
-cateva zile nu-i mai introduce si altceva...lasa-l sa se obisnuiasca si cu linguritza si cu gustul.Cum spuneam si Ingrid s-a starmbat vo 2 zile,dar sa o vezi acush cum face...te prapadesti de ras...nu stie cum sa apuce linguritza aia mai repede...se ridica din scaunel spre ea.
-mie mi se pare ca ei sunt (Ingrid cel putin e) mult mai categorici acum cand s-au saturat.Cand nu mai vrea nu mai deschide gura nici pt biberon,nici pt linguritza.Cand face asa nu mai incerca sa-i dai nimik.Parerea mea e ca Mihnea tre' sa regaseasca placerea de a manca.Fa-te ca papi si tu din papa lui si "yam,yam...ce bun e".Adu-l in bucatarie cand mancati voi(noi nu mai facem asta ca moare de pofta...saliveaza de zici ca nu-i adevart ,si ia o moaca de om necajit si nemancat de iti sta mancarea in gat),sau chiar da-i si lui papa cand mancati voi...sa stea si el la masa cu oamneii mari.
-si nu in ultimul rand...nu dispera.Daca totusi trec cateva zile si vezi ca tot nu-l entuziasmeaza mancarea asta,incearca cu altceva,fructe de exemplu.Dar,repet...parerea mea...asteapta macar vo 5 zile pana sa-i bagi si altceva...In primul rand ca el tre sa se obisnuiasca cu laptele cel nou,apoi cu cerealele...ia-o mai incetishor.

Bogdana...la Panadol n-ai seringa dozatoare?io cu aia ii dau si e super ushor.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Asa...deci am zis ca dam cerealele astea progresiv...adik azi i-ai dat 4 linguritze+lapte cat mai vrea;maine 8 linguritze+lapte cat mai vrea.Io cand am ajuns la 3 linguri cereale(nepreparate) am constat ca nu mai putea mai mult de 20-30 ml lapte asa ca am hotarat sa nu-i mai dau lapte(am explicat ieri faza cu constipatia).Am crescut la 4 linguri cereale(si aici o sa ramanem)+putzina apa la sfarsit(si asta o bea in mai multe rate..putin acum...inca putzin peste 5 min...).Nu cred ca tre' sa-ti faci griji ca inlocuiesti complet o masa de lapte ca practic si cerealele tu i le prepari tot cu lapte+ca mai contzin si ele calciu,fe,etc

Mergi la inceput

In schimb la masa de la 10 cand ii dau piersica...dupa ce papa o piersica intreaga mai baga si 70-90 ml lapte.Nu stiu unde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Viviana . Acum ma pot duce la culcare ca pe tine te asteptam cu raspunsul. Noapte buna!!!
Multumesc Lacramioara

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput