CIRESE de mai-iunie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 20
gabi25 spune:
Am fso azi la vaccin si a plans Daria de a stiut-o toata policlinica....deci plange si pentru fratesu ca el nici cand i-a luat sange din vena nu a plans
. Asa ca raportam la 4 luni si o saptamana 7,5 kg, a pus aproape un sfert fata de lunile trecue si nu inteleg de ce ca de mancat a mancat la fel, ba chiar mai mult ca de vreo 2 saptamani mananca si mancarica iar la supt de la sant o duce la fel
.
Sa vad ce face acum dupa vaccin ca in seara asta mi-a refuzat mancarea si a cam urlat toata ziua 
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
amiss_zip spune:
Dolce amvazut si eu dintisorul printe multele poze...
e asa haioasa!! Moama ce dulcica!
Abia astept sa o vad si eu pe Petra cu dintisori. 
Acum am reusit si eu sa ma mai uit pe ceva poze. Ma simt atat de obosita si de stoarsa de energie... Ca un caine care abia sa mai taraste
.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
mihaela.f spune:
Mamicilor si taticule,
am trimis pe adresa comuna cele doua carticele despre papa lui bebe. Spor la citit! (asta pana recuperez si eu tot ce s-a scris).
cypocs spune:
Serghei , stiam noi ca nu ne-ai parasit
Eu cred ca o sa incepem diversificare la 5 luni ca Maya plange dupa seringa aia cu care ii dau medicamente .Nu spun cat de bucuroasa papa debridatl si chiar calciu ala scarbos sau gripe .Nu se mai poate mi-e mila de ea.
Lyly, am tras si eu cu ochiul la lactoza aia de la Humana.Super , a avut efect , ca deja dupa doua zile Maya facea tare urat .Asa ca o recomand si eu pt copii constipati.
ALIA si bb Maya
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2
cypocs spune:
Maggy, abia acum am apucat , spre rusinea mea, sa citesc povestea nasterii lui Nichita.Saracutul de el dupa cate a indurat in uterul mamicii lui a mai tras-o si pe asta.Incredibil ce ti s-a intamplat.Cand ma uit acum la el nu-mi vine sa cred cum a reusit el sa doboare si hematomul ala nenorocit si celelalte.Sper ca nu ti-am adus acum aminte ca sa-ti stric seara.
ALIA si bb Maya
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2
vivighe spune:
buei...cine imi sp[une si mie adresa de mail comuna
parola o stiujda nu stiu adresa
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
carminabulina spune:
Multumesc frumos pentru raspunsuri. Am continuat sa-i dau si laptele cu lactoza si nu a mai facut kka de nici un fel
. M-au ajutat foarte mult mesajele voastre ca sa iau o decizie, saru'mana, mai ales explicatia Vivianei.
I-am dat si prima masa de cereale dar sunt cam in ceata daca i-au placut sau nu.
Viviana hai sa-ti expun un episod: la masa de la 6 i-am dat lapte si nu a baut decat 100 ml si ce mi-am spus, decat sa-l mai arunc hai sa prepar cu el niste cereale. Am pus o lingura de cereale si 30 ml lapte si i-am dat sa manance 4 linguritze. Dar dupa aia nu a mai vrut sub nici o forma lapte. Acum, intamplarea a facut sa manace doar 100 ml dar daca manca mai mult mai voia si cereale? Deci cum fac? II dau inatai cereale pana se satura si pe urma lapte daca mai vrea sau ii dau laptele in mod normal si pe urma cereale daca mai vrea. Dar daca nu mai vrea ce fac? azi ii dau maine nu...habar nu am sincer cum sa fac. Si apoi o alta dilema: cum imi dau seama daca ii plac sau nu? Ca el s-a strambat la fiecare linguritza, desi deschidea gura sa o primeasca si nu dadea afara, sau dadea ca nu stia sa inghita dar nu parea ca le da afara pt ca-i provoaca greata, desi in primul moment cand le simtea pe limba facea asa ca si cum s-ar ineca cu ele sau ar fi vrut sa vomite, dar pe urma le inghitea.
Help me plizz!!!!
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Burtocika spune:
Hai ca am revenit si eu ... Nu stiu cat o sa pot sa scriu, ca pana am citit ... s-a cam facut ora de masa si acusi se trezeste (urland) Goanga mea ...
Intai o s-o rog pe Doroti sa modifice un pic listuta: Irina Maria a avut la nastere 3000g si 50 cm. Acum, la 4.5 luni are 6500g si 65 cm.
Pe urma sa va povestesc ce mai facem:
Am facut vacinul de 4 luni si a avut febra vreo 2 zile, i-a dat Panadol 2 doze si tot urla ca din gura de sarpe, nu8 vroia sa manance, plus ca Panadolul este un sirop dulce si incercati sa dati cu lingurita sirop vascos unui bb urlacios 

... Poate sunt eu mai bleaga si nu reusesc, cert e ca bietul copil se ineca si urla si mai tare, plus ca scuipa aproape tot ! Vazand ca nu-i trece nci febra, nici urletele, pediatra ne-a spus sa-i dam 1/2 supozitor de novoalmin; dupa ce am citi prospectul m-am ingrozit, scrie acolo ca se recomanda in cazuri grave de cancer sau mai stiu eu ce, si in plus pe o pagina intreaga scrie ca poate da soc anafilactic cu asfixie si trebuie administrata de urgenta adrenalina !!! Unde era sa-i dau copilului in toiul noptii asa ceva ? Mie mi se pare ca un medicament care poate da asemenea reactii ar trebui administrat numai sub control medical !!!
Pana la urma l-am sunat pe dr. Stanciu (care mi-a confirmat temerile si mi-a spus ca in nici un caz sa nu-i dau Novocalmin) si mi-a recomandat Nurofen. I-a trecut febra in cele din urma, dar ne-a speriat destul de tare ... Abia acum am inteles ce inseamna sa-ti fie copilul bolnav ... e o senzatie pe care as vrea s-o traiesc cat mai rar, pt ca ma termina ...
Pe 17 septembrie am avut botezul, uitati aici poze http://family.webshots.com/album/554274864BbgVao
Primele 5-10 minute a stat cuminte, s-a uitat la toata lumea, a inspectat constiincios biserica, dupa care s-a pus pe urlat !!! Ca de, nu era plimbata si se plictisise ! Si a urlat nenica, de mi-era rusine de cei 2 baietei care mai erau botezati cu ea, si care dormeau cumintei fara sa scoata un sunet ! Cand a bagat-o in apa a mai tacut putin, dupa care iar a luat-o ! Dupa slujba a adormit (de oboseala si de vin
), am hranit-o cand am ajuns acasa si la restaurant a mai dormit vreo 3 ore ...
Cu sanul am terminat-o definitiv la 4 luni fix, nu prea mai vroia sa suga pt ca nu prea mai era nimic, am mai scos vreo 2-3 zile cu pompa, dar mai mult de 10-15 ml dintr-un san nu scoteam, asa ca am renuntat. M-au mai intepat sanii cateva zile, si am incercat sa mai mulg sau s-o mai pun pe ea atunci cand simteam ca nu mai suport, dar s-a cam terminat.
Mai vroiam sa va scriu despre kilograme in plus (cred ca detin tristul record ...) si despre depresie (solutia ar fi sa va gasiti o femeie la curatenie, eu am reusit si mi-e mult mai bine), dar s-a trezit Goanga !
Pe curand,
Boghi
poze Goanga
si alte poze
mihaela.f spune:
Irina: ma bucur ca a prins faza cu biberonul si titi. La noi, mai nou, nu vrem sa papam decat in fundulet. Si bineinteles ca nu sunt de accord cu asta. La 4 luni deja in fundulet..parca isi face praf coloana. Si il mai pacalesc: intai biberonul de ceai si apoi cel cu lapte. Si culmea: merge si asa!
Lacri: trimis carticelele. Tu ii dai lui Alex suculet de morcov si mar combinat la o singura masa 50-60 ml? Ca eu sunt la inceput de tot! Azi am dat prima lingurita de suc de morcovi. Se pare ca ne-a placut si maine trecem la doua lingurite. Cred ca il voi combina si eu la un moment dat cu portocala sau mar. si se satura la o singura masa cu 60 ml suc de fructe? (intreb si eu ca al meu e papacila mare de tot; si parca nu imi vine sa ii dau laptic dupa aceea ca ii fac chisalita in stomacel)
Amiss: sper ca a trecut inceputul de mastita. Am patit-o si eu! De doua ori chiar! Si de fiecare data a trecut numai cu antibiotic si pompat la greu lapticul. Mi-a explicat medicul ca exista si varianta unei infectii locale: bacterii care se dezvolta in laptic si reactioneaza si ele din cand in cand.
Carmina, spre bucuria imensa a mea acum sunt inca in Brasov. De luni ma intorc in Bucuresti si ne intalnim la o plimbare, cum san u. Eu stau chiar pe Nerva Traian, in blocul cu Alimentara ¡§cu preturi de producator¡¨ƒº. Ne auzim la un telefon?
Fetelor, m-am crucit ce am vazut de curand in parc. O bunicuta sau bona(habar n-am ce este) dezbraca in fiecare zi baietelul de un anisor in slipi. Cand afara sunt mai putin de 20 de grade, cand tu ca om mare esti imbracat cu tricou si pulovar. Daca afara este soare, tanti profita si ...'caleste baietelul'. Cica toata vara nu a stat la soare si nu i s-au intarit oasele. Doamne! dar chiar acum cand nu mai este atat de cald afara... La noi in parculet se tot discuta despre ea. Si s-au cam luat de ea si mamici si bunici si bone. Atentionat frumos! Si eu i-am adresat cateva atentionari dar degeaba. "Este pe raspunderea ei". Si totusi copilul ala cand va face o raceala serioasa la plamani..ma intreb daca tot raspunderea ei va fi. Si copilul arata alb ca varul...
va pup
vivighe spune:
Carmina...deci:
-de obicei cand vrei sa-i dai ceva nou de papa ii dai la inceputul mesei pt ca ii e foame,dar ,de exemplu cum Ingrid mananca la 4 ore...io nu asteptam sa se faca 4 ore ca sa fie leshinata de foame...dupa 3 ore juma' de la ultima masa ii dadeam,ca sa fie totusi dispusa sa incerce ceva nou.
-as zice ca s-a strambat la ele pt ca era ceva nou pt el si dpdv al cosistentzei,dar si ca gust.Initzial are reflexul asta de a impinge afara cu limba,dar sa vezi ca dupa 2-3 zile o sa se obisnuiasca.Ar trebui sa incerci sa -i bagi linguritza mai spre fundul gurii...ca daca i le pui pe varful limbii ii e mai ushor sa le scuipe.Gusta-le si tu...vezi daca sunt bune(io de exemplu am incercat intai sa-i dau d-alea cu banane si sincer nu sunt asa bune ca astea pe care i le dau acu'...astea le-as manca si io).
Revin imediat
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe