CIRESE de mai-iunie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 16
bibi spune:
Si pentru ca am vazut ca dezbateti subiectul cereale...eu la primul copil am folosit cu succes cerealele Nutriben. Sunt de provenienta Spania, nu au lapte in compozitie si mi s-a parut ca are cel mai echilibrat raport calitate pret.
dolcebaby spune:
Dak tot se vb despre siluete am si io o intrebare
Stie cineva cit de eficient este CLARINOL ?
Ma cam bate gindul sa imi cumpar, dar vreau intii pareri dak o fi bun ca o cutie cu 30 de capsule costa cam 400 de mii
Lili si eu incap in hainele vechi dar nu am curaj sa ma mai misc ![]()
Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2
ama_kaly spune:
Vivi pe cutia mea de cereale scrie asa: luna a 4a: cantitate apa 135ml, cantitate pulbere 45gr aprox 4-5 linguri. Dar mie dr mi-a zis sa incep sa ii dau jumatate din cantitatea care e scrisa pe cutie pt prima data si de aia aseara i-am pus 2 linguri la 70ml apa.In seara asta ii pun 4 linguri la 135ml apa.Vad ca si la tine tot 45 gr scrie, asadar nu ai indopat-o, i-ai dat bine..nu stiuinsa de ce scrie la tine 6 linguri si la mine 4-5..cum i le dai pline sau mai sterse asa? Mie aseara mi-a iesit ca un gris consistenta.Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
oanaS spune:
Am revenit si noi dupa 2 zile de febra 38 si muci la greu.Astazi suntem mai bine,doar mucii ne mai supara putin,dar mi-i aspira mami imediat.Cred ca de la panarama asta de scoica a racit ca transpira in ea si acum este mai racoare afara....Nu stiu din ce material aveti voi,dar eu la urmatorul scaun de masina caut neaparat sa fie materialul din bumbac.![]()
Am vazut ditisorul lui Teo
(aaaa....fetitei mele i-a iesit primul dintisor la 1 an si o luna)
Ama asteptam poze cu dintisorii lui seby
Carmina si mie imi place la cumparaturi
,mai ales pt copii
Lyly cred ca de abia asteapta mocutza sa poata gusta si el din tortul facut de mami
Mie nu mi-a trecut prin cap sa-i fac tort,dar am sa-ti urmez exemplul,neaparat
Luanaaa,unde ai disparut?Cred ca apari pana pe 26 octombrie ![]()
aprDe abia astept sa incepem si noi diversificarea cu cereale,pana atunci iau notite de la voi care sunt mai bune si am sa ma uit si eu pe aici care sunt bune si va spun (fara zahar ,fara aia...fara aia...)Eu cu rebeca nu-mi faceam probleme de astea.Diversificarea consta in :
-7 lapte
-10 mar cu biscuit(am ras la mar si biscuiti
...)sau amestecate cu alte fructe
-13-14 supa de legume (legumele pasate)facuta in fiecare zi
-18 cereale care mi se pareau mai bune,in general luam milupa
-21 lapte
Cam asa parca arata meniul ei pe la 6-7 luni din cate imi amintesc(si bineinteles carnea,galbenusul,ficatul Dar nu mai tin minte exact la ce luna fiecare)
Daca imi mai aduc ceva aminte mai scriu....deh..au trecut aproape 7 ani de atunci si nu-si mai aduce aminte baba..
oana cu Erik (25 mai 2006) si Rebeca (3 august 1999)
www.flickr.com/photos/72177020@N00/247411106/" target="_blank">poze
vivighe spune:
Ama...cer si io urgent o lamurire.La mine pe cutia de cereale nu scrie cate linguri la cate luni,scrie doar ca portzia e de 6 linguri(45gr) +130 ml apa.Cum am mai spus noi am ajuns deja la 4 linguri si ma gandeam sa ramanem aici ca mai mult nu poate,dar acush vaz ca tu zici ca la 4 luni portzia e de 2 linguri.Oare am cam indopat-o
?
Carmina...apa pun mai mult ochiometric.Am incercat sa pun conform retzetei(daca la 6 linguri 130 ml,atunci la 4 linguri x),dar ele se mai umfla si ieseau prea groase...asa ca pun putzin cate putzin pana au consistentza care imi place mie.
Lacri...pleaca domne' cu poza aia cu toru' d-aci...Ce vrei sa patzim v-un necaz de pofta?Doar vezi ca suntem la cura de slabire.Io am alungat toate dulciurile din casa,manac doar 2 felii de paine pe zi si tu-mi vi cu tortu' asta
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
amiss_zip spune:
sunt foarte foarte foarte![]()
![]()
![]()
![]()
pe lacramioara
. Mai dar tu cu poze de astea vii p'aicu mai??? Ce e cu tortu' ala???vrei sa ma enervez?
...voi nu stiti dar am devenit o impatimita a cofetariilor si mananc prajituri aproape zilnic. Si am molipsit-o si pe Cristina...hihihihi
.
Cristina nu s-a suparat pe noi, doar ca nu prea mai are timp sa stea pe net. Acusi pleaca la serviciu si petrece si ea mai mult timp cu bebe dulce foc!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
amiss_zip spune:
Hai ca M-AM PRINS DE CE Stanciu recomanda sa dam vigantol-ul cu o ora inainte de masa sau doua ore dupa.
E posibil sa fie si din cauza ca se asimileaza mai bine DAR poate fi si din cauza faptului ca sugarii regurgiteaza, si sa nu verse vigantol-ul. Dat inainte de masa se asimileaza repede pe stomacul gol si nu mai e pericol ca il varsa, iar dat cu doua ore dupa masa pentru ca e posibil ca amestecat cu laptic trebuie sa se digere tot ca sa se asimileze si sa nu piarda nimic...si dureaza 2 ore oricum!
Ia vedeti, bebii care au avut o usoara forma de rahitism regurgitau des?
E o teorie de-a mea...
Hai ca va pup! Mi-a venit ideea aseara...pe mine m-au apucat insomniile
. Nu pot adormi inainte de 2 noaptea. Ieri noapte citeam o carte in pat la lumina mobilului
- era prea bine si cald in pat ca sa merg in sufragerie .
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
nastad spune:
quote:
Originally posted by doroti_5
[limegreen][font=Comic Sans MS][b]Buna fetelor!!
Nastad multa sanatate la puiuti si voua.
SI MULTUMIM PENTRU LISTUTA!Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by magghyc
Acuma cred ca pic si io ca floarea in livada, dar nu ma pot abtine...de ce iau copiii vostri calciu?
Ati facut ceva analize sau cum? Io nu-i dau nimik, acum ma gandeam sa reiau vigantolul ca se gati soarele, dar atat. Trebuia sa ii dau calciu? Ups...
Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)
poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586
EU STIAM CA VIGANTOLUL SE DA , FARA INTRERUPERE, PANA LA1 AN SI DUPA AIA NUMAI IN SEZONUL RECE.
DE CE ZICI CA REIEI VIGANTOLUL?
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
amiss_zip spune:
Da mag, asta voiam si eu sa intreb. Si eu am tinut-o pe Petra in soare dar i-am dat in continuare. Asa ti-a zis medicul? Banuiesc ca daca bebe nu are nimic...e ok!