CIRESE de mai-iunie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Felicitari pentru primi dintisori Seby si Teo,Robert e agitat si plange tare cumanutele in gurita,dr.a zis ca-i ies dintisori dar cand?ca m-am saturat cat e de agitat,si am facut si vaccinul acum.
eu ii dai ceriale de la milupa,ii pun cate 2 masuri in lapte,chiar daca au si ele lapte,asa mi-a zis medicul,e mai consistent laptele,el mananca 4 mese pe zi,a cate 18o ml.,dar acum dupa vaccin vad ca nu prea vrea sa manance.
Am vazut toate pozele la bebelusi,toti sunt niste scumpei
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

LILY dak la mine te-ai referit la faza cu pozele... eu m-am suparat ca nu ma baga pe MINE nimeni in seama si asteptam poate un raspuns, nu am asteptat laude la adres pozelor cu Teo a mea

Iar cu POZA cu dinte carmina a cerut-o sa vada daca este la fel si la Mihnea al ei

Si in alta ordine de idei nu am de ce sa imi pozele mele aici pe forumul asta...suntem toate mame si ne mindrim cu puii nostri care ni se par cei mai cei

Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

Mari si teo a fost agitata cu doua saptamini inainte de dinte si in ultima sapt nici nu a mai papat bine.
Nu este o regula...fiecare copilas este diferit

ii dorim succes lui Robert cel stirb !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Amiss....vezi ca e pericol mare3 cu dulciurile astea.Cand alaptam mancam si io o groaza de prajituri si alte dulcegarii,dar deh...atunci nu se vedea(ca si tine,la 2 sapt dupa nastere aveam greutatea dinainte),dar de cum am intrerupt,eu mi-am pastrat aceleashi obiceiuri alimentare,crezand ca sunt la fel ca inainte de sarcina...adik sa ard tot si sa nu se puna nimik.Numai ca hormonii astia mi-au incurcat socotelile si am luat dintr-o data,in 2 sapt. vo 4-5 kile,din care n-am reusit intr-o luna sa dau jos decat 1.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Marry...ii pui cereale in fiecare biberon?si ce fel de masuri tot alea de la lapte?...adik per total 8 masuri...asa ti-a zis doc ca ar fi cantitatea de cereale pt varsta asta?

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by nastad
EU STIAM CA VIGANTOLUL SE DA , FARA INTRERUPERE, PANA LA1 AN SI DUPA AIA NUMAI IN SEZONUL RECE.
DE CE ZICI CA REIEI VIGANTOLUL?

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Depinde. Daca locuiesti in Ro, scoti copilul afara incotosmanat ca o baba si primeste un lapte de proasta calitate+tot felul de mehlemuri vegetale de la varste ingrijorator de fragede, atunci vigantolul(vit. D) IS A MUST zilnic. Practic, regula de mai sus este buna socotind tipul de piele cauzazian, clima si obiceiurile romanesti. Dar cine stie carte poate sa o personalizeze cu ajutorul unui dr bun, sa o potriveasca propriului copil. Profilaxia rahitismului este exagerata in Ro din cauza conditiilor precare de trai. Totusi nu cred ca e cazul nostru.

DAR

Daca copilul tau este sanatos, primeste vit. D din lapte (formula de calitate sau lapte de mama bine furajata), este zilnic expus la soare dezbracatel (nu de tot, dar cu macar 30-40% piele libera) vreo 10 minute, ba inca mai are si pielea nu chiar alba ca laptele...ei atunci suplimentul de vit. D nu isi are rostul in lunile de vara cel putin.
(Spre exemplu in Grecia nu se suplimenteaza niciodata dieta copilului cu vit. D)

In rest...pupam toate fetele care ne-au apreciat pozicile si care au intrebat de noi. Suntem bine, usor mucosi mai nou dar...astea-s inerentele mici probleme ale colectivitatii.
Serghei a inceput sa pape timid orezel din simplul motiv ca nu ii mai ajunge papi ca lumea, tot ce prinde baga in gura si suge/mesteca/molfaie, nu mai creste ca lumea in greutate (bine, asta poate si din cauza diareei pe care a avut-o, zic eu). Asa ca ne-am diversificat deja, s-ar putea spune!
Deocamdata ne obisnuim cu asta, vor urma legumele si fructele...va tinem la curent! Nu ii voi da suc, supa si ceai, ca sa stiti si de astea sa nu ma intrebati ca nu o sa stiu ce sa va spun!

Am vazut toate pozele cu bebelusi, nu ma ajuta memoria sa ii numesc aici pe toti dar un lucru e sigur : TOTI SUNT NISTE CIRESE DOLOFANE SUPERBE!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

IOANA BINE AI REVENIT !

Pe bune, de ce apari asa de rar ca ti se simte lipsa fata verde

Bey chiar nu a auzit nimeni de CLARINOL ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by dolcebaby

IOANA BINE AI REVENIT !

Pe bune, de ce apari asa de rar ca ti se simte lipsa fata verde

Bey chiar nu a auzit nimeni de CLARINOL ???

Dolce eu nu am auzit de el si din pacate nu pot sa te ajut.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Fetelor sunt foarte trista.
Stiti ca am inceput treceerea la laptele cu lactoza si azi suntem la 5 masuri lactoza 1 fara, nu ca ar manca atat dar am zis sa am o masura clara chiar daca mai mult ajunge pe la chiuveta. Asaaaa. Si azi dupa masa de 11 face kka normal iar dupa masa de 14.00 face diaree , kka moale, galben cu grunji mici si muci si cu miros acru . Acum nici nu stiu cum sa mai procedez. Sa-i dau la 6 in continuare cu lactoza, sa ilscot de tot si sa incep odata cu cerealele alea si sa mai incerc schimbarea laptelui peste o luna. Sincer, sunt absolut dezamagita si un pic speriata.
Voi ce ziceti, dati-va cu parerea, va rog, sa continui macar pana maine, cand ar trebui sa-i dau doar lapte cu lactoza sau sa-l sitez?

Ioana, in principiu si in teorie ai dreptate dar se pare ca in practica nu-i chiar asa. Daca nici Mihnea nu a umblat dezbracat si a mai luat si cate 3 picaturi de vigantol primele 2 luni atunci nu mai stiu ce sa zic. Eu cred ca din cauza faptului ca manaca putin si sub medie nu are calciul necesar, habar nu am, dar are semnele clinice, aspectul fizic ca un bebe rahitic, cutia toracica mare, costele care se vad (margelutze), fontanela inca foarte mare, sternul infundat...eu nu mai pot, m-am saturat de tot. Vreau viata mea din-nainte. Sau sa o iau de la inceput sa merg din prima la un medic capabil, ca acum as stii cum sa-mi cresc copilul.

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Ioana,bine ai revenit.Chiar ne-a fost dor de tine si de sfaturile tale.Multa sanatate lui Serghei.
Carminutzo,eu nu stiu ce sa zic.tot ce cred e ca ar trebui sa suni pediatrul care ti-a recomandat sa bagi laptele cu lactoza si nu trebuie sa iti pierzi speranta.
Lacra eu cand m-am suparat,a fost pt ca nu ma baga nimeni pe mine in seama indiferent de ce anume spuneam pe forum.faza cu pozele mi-a pus capac,nu neaparat sa laude cineva cupilu,ci sa zica ca le-a vazut.Ca sa nu mai zic ca de nu stiu cate ori am intrebat ceva si nu mi s-a raspuns.dar toate astea au trecut.Si acu' tu vi sa pui poze cutine sa ne gelozesti pe noi,ca tu numai grasa nu esti.Reao!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png

Mergi la inceput