CIRESE de mai-iunie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Mag...Carmina a descoperit ca ar avea inceput de rahitism,pe baza semnelor clinice(stern infundat,fontanela mare,etc).Io nu-i dau ca din contra...are fontanela prea mica.
Auzi...da tu ai gasit la noi in tara doc care sa-ti zica sa nu-i dai vigantol vara?Ca mie mi-a zis sa-i dau acum din sept 4 picaturi...dar eu...cu de la mine putere ii dau tot 2 ca si vara,tocmai din motiv de fontanela prea inchisa.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Exact, Magda cum spune Viviana. Te sun maine ca azi am ajuns tarziu acasa .
Azi mi-au venit si mie banii si i-am cumparat lui Mihnea o saltea de joaca, nu ca ar fi avut nevoie dar asa imi place sa fac cumparaturi.....
Viviana, cata apa pui la 4 linguri de cereale? sau o pui dupa oki?

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Dolce, noua al doilea dintisor ne-a iesit la 4 zile dupa primul!I-am dat si eu aseara cereale Humana cu fructe si lapte, i-au placut la nebunie! A dormit si el in sfarsit mai bine dupa portia de cereale..Ce vroiam sa spun: eu i-am dat jumatate din cantitatea care scria pe cutie ca trebuie preparata pentru 4 luni, adica din 2 linguri plus apa si a papat aproape tot, nu am inceput cu o lingurita apoi doua..ca asa mi-a spus dr.
Sunt multumita ca ii plac si a dormit mai bine.Acum ne pregatim sa papam banana.Ii dau si banana si cerealele numai cu lingurita ca el oricum nu se atinge de biberon.Carmina bey, da tu te-ai pus rau pe cumparaturi..parca esti eu inainte sa nasc
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by dolcebaby

Doroti uite mey poza...http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/detail?.dir=/c91dre2&.dnm=241bre2.jpg&.src=ph

Carmina ete tot ce am reusit sa scot de la ea

Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Super, super, super
dintisoru!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Mag , Vivi la mine despre ce rahitism o fi fost vorba ???? Prima doctora (nu o mai am) imi spusese sa ii dau calciu in fiecare luna cite 10 zile...iar eu m-am interesat si cica as fi stas(!?), se da calciu cu vit C la 2 luni la 4 luni si la 6. mentionez ca Teo s-a nascut cu 3200 si la 2 luni acea 5500

Alia ochii sunt verzi dar nu se vede bine in pozasi noi

Dariana il asteptam si pe David peste vreo luna...

Ama la ce perioada ia iesit cel de-al doilea dintisor lui Sebi ? Eu cred ca la mine nu mai dureazaprea mult...
Felicitari iepurasului frumos !
Cu cerealele nu stiu ce sa iti spun, eu ii dau milubrei cu banana dar nu prea sunt incintata si as vrea sa i le schimb pt ca face kk verde si cred ca asta este cauza - cerealele -

Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by DianaR
Irinel reuseste cu greu sa ne mai tina la curent cu stiri despre puiutii ei la subiectul special creat nu prea intr la copilasi ca nu are timp. Puteti citi acolo si puteti sa-i transmiteti gandurile voastre bune.

Multumim

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Carmina, am luat eu cereale de la Nesttle fara gluten, au pe cutie un semn special pe care scrie "fara gluten".

ALIA si bb Maya

http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Vivi, dupa ce-am vorbit cu tine m-am indreptat catre garderoba... mi-am luat si eu inima in dintzi, caci de luni ma duk la servici.. DEZASTRU! Am gasit doar 2 perechi de pantaloni care-mi vin, dar plesnesc pe mine, sau, sigur or sa plesneasca daca ma asez jos de fro 2 ori... riscant, nene!
Asa ca, m-am enervat si m-am dus direct la frigi si am mai infulecat 2 felii din tortul lui Mocutza facut ieri de bona lui cu ocazia implinirii a 119 zile
Uitati o poza cu tortul AICI TORT (VREA CINEVA?)

De maine trecem la gym, caci nu se mai poate! Si renuntam definitiv la dulciuri si paine; doar nu mi-o seca laptele din pricina asta

Eu astept pana la 4 luni si jumatate ca sa-i dau Humana cu diverse kestii, dar cred ca am mai scris asta (scuze daca ma repet)
Sa stiti ca eu nu mai pun nici o poza cu Moaca, deja mi se pare o tampenie, caci de cate ori pune cineva poze, restul trebuie sa le vada si sa ridice osanale, parca te simti si obligata, nu-i de ajuns sa le admiri, trebuie sa le lauzi muuult si bine, sa nu se supere mamica De-acum o sa postez orice fel de poze, mai putin din acelea cu micutul meu. Iote' ca m-am gandit sa pun poze cu mine, pe masura ce o sa slabesc, si sa va fereasca Sfantu' sa nu-mi admirati subtirimea si sa nu ma laudati catu-i ziua de lunga

Si-acum va pup k sa nu va repezitzi si sa aruncati cu roshii in subsemnata

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Lyly, iaca dau eu cu rosii .Nu cred ca ai dreptate.Si eu am pus poze si crede-ma ca nu am asteptat laude .Le-am pus ca am ascuns-o pe Maya mult timp(nu din intentie)si fetele ma intrebau de ea .Eu zilnic ma uit la un bebe, ca la mai multi nu am timp, cand am timp il laud cand nu am nu am .
Recunosc insa ca-mi creste inima cand mi-o lauda cineva pe Maya .
Tu pune poze cu tine ca chiar nu cred ca esti asa grasa (profil , fatza)

ALIA si bb Maya

http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Scuze ca dau buzna, dar am postat un subiect la sectiunea botezuri, petreceri, ....dar in ritmul in care se raspunde, sau mai bine zis nu se raspunde, ajunge copilul la majorat si ramane nebotezat, asa ca m-am gandit ca as avea mai mult succes aici.
Asta-i baiul meu:
"Caut restaurant pt organizarea unei petreceri de botez catre sf. lunii octombrie pt cca. 50 invitati si cu cost meniu pana in 900.000 lei vechi. Pt eveniment vrem sa angajam si fotograf iar dj-ul e de la sine inteles ca-i absolut indispensabil. daca mai gasesc si o biserica unde copilul sa fie botezat singur e perfect.
Am rugamintea sa ma ajutati cu recomandari, sugestii si sa-mi impartasiti din experienta voastra.
Multzmesc!

Mergi la inceput