CIRESE de mai-iunie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Carmina multumesc pt lamuriri. Si eu tot Nan 1 ii dau completare si intelesesem ca ar fi bine sa iei aceeasi marca la cerealele cu lapte ca sa nu ii doara burtica de la combinatii. Cerealele de la nestle cica scrie 6+ nu pentru ca ar fi diferite ca si compozitie de cele ale altor marci care le recomanda la 4 luni, dar ca nu stiu ce standarde ar interzice consumul lor pana la sase luni. Asa ca nu stiu ce sa zic. Sunt cam in ceata mai trebuie sa ma documentez.

Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)

poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by doroti_5

Si de mult vreau sa intreb dar ma tem, cine mai stie ceva de Mariuca lui Irinel, poate mai intra ea pe aici sa ne zica ceva, sau poate o striga DianaR pe la copilasi ca mi se pare ca baietelul ei e de o virsta cu al lui Irinel.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Irinel reuseste cu greu sa ne mai tina la curent cu stiri despre puiutii ei la subiectul special creat nu prea intr la copilasi ca nu are timp. Puteti citi acolo si puteti sa-i transmiteti gandurile voastre bune.

quote:
Originally posted by nastad

Cum te descurci cu 2 puiutzi?

M-am mai obisnuit cu amandoi acasa pe capul meu... E greu, Vladut e foarte solicitant, noroc ca Timeea e cumintica asa ca macar cu ea e mai simplu...

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Irina, uite aici un mesaj pe care l-am scris acum cateva zile pt. mirage sau ma rog, l-am scris si eu acolo ca o completare la ce spusese ea.
"cei de la nestle nu au cereale pt. bebei de 4 luni. Chiar azi la BabyExpo la standul lor am stat de vorba cu un reprezentant nestle si mi-a spus ca ei le recomanda si sub 6 luni dar ca Ministerul sanatatii si OPC-eul, parca, nu sunt de acord si ca acum 2 ani a fost un mare scandal si nestle a fost nevoita sa scoata de pe piata toate cerealele recomandate 4 luni si aceleasi cereale au reaparut pe piata cu cutii pe care scria de la 6 luni. Nu am intrebat detalii ca oricum mi-ar fi spus ca sunt astia dobitoci.
Eu am Humana cu mar, dar pe cutie scrie ca mai contine si fulgi de porumb si orez si eu cu asta vreau sa incep. Sunt fara gluten si fara lapte recomandate la 4 luni. O alta varianta ar fi Milupa cu orez fara lapte si cam atat despre astea fara lapte. Cu lapte oferta e mai larga."

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

...ca o completare, se pare ca cei de la Nestle nu au cereala fara gluten si cam atat.

Mihaela, am inteles ca te plimbi printre blocurile gri, nu ai avea dumneata bunavointa sa ne si vedem? ca eu tot pe acolo ma plimb. Sigur stam la o oarecare distanta una de alta, dar eu pot sa ies pe scurtaturi(deh cunosc zona foarte bine)pana la fosta cladire Conexx. Adica pe acolo pe unde trece/coteste tramvaiul. DAr imi poti spune strada pe care locuiesti mai exact ca sa vedem unde ne putem vedea, asta daca vrei of course.

[poze carmina

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Vai ciresele ce scriicioase ati fost...
Dolce, ati suferit un pic dar zau ca face, uite cu ce dintisor cochetel v-ati procopsit... acum am vazut prima oara ce ochioasa si ce genoasa e puiuta mica... si acum si cu dinisori, sa te tii...
Roxana,l-am vazut pe Catalin cel blondut si frumooos, m-a amuzat mult freza lui la botez in forma de tepi...
Irina, in afara de treaba cu glutenul din cereale si poate cu lapticul folosit, nu vad alte diferente intre cerealele dinainte si de dupa 6 luni... Eu imi amintesc ca nepotelul meu care are acum 2 ani manca numai si numai cereale Hero pe care i le luam din Metro si aveau si fara lapte si sub 6 luni... nu stiu dc mai sunt pe piata, dar daca am sa gasesc, sigur am sa le incerc ptr ca cu el au fost unmare succes, el fiind un pretentios cu papica...

Pozici David

Mergi la inceput

Asa, daryana, eu am si hero acasa, cu orez si porumb, recomandate de la 4 luni, fara lapte si fara gluten dar au zahar .

EU NU POT SA VAD NICI O POZA!!!! SI VREAU SA VAD DINTISORUL TEODOREI CA EU L_AM CERUT .

[poze carmina

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

mei Carmina...da ti-ai facut provizii nu gluma...Auzi...da ma intrebam si io asa...oare crezi ca e bine sa-i dai lu' bebe Mihnea de toate cerealele,cu sau fara lapte,cu orice fel de lapte?adik ma gandesc ca daca el mititelul a avut si intolerantza aia sa nu care cumva sa nu-i priasca asa o mare varietate...Citisem undeva ca acum lor nu le trebuie cine stie ce diversitate in alimentatzie...ci mai degraba constantza...mai tarziu...cand se fac mai maricei sunt ei mai mofturoshi.Nu te supara pe mine...mi-am dat si eu cu parerea.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Viviana, doamne fereste, cum sa ma supar. In primul rand sa-ti raspund la o alta intrebare, aia cu calciul: nu-i mai dau ca m-am speriat ultima data, i-au iesit niste pete rosii pe corp care au trecut intr-o ora si a adoua zi la fel, imediat dupa calciu...asa ca am zis pass.
Iar cu cerealele, ehe cale lunga pana ajung la toate tipurile. Stai linistita ca nu fac copilul praf . Cam la o luna dupa astea fara lapte introduc incet si una cu lapte sa vad cum face si pe urma variez, azi un fel, maine un fel poimaine alt fel si dupa o alta luna alt tip de cereale si tot asa. intre timp sigur voi introduce si legumele si fructele...of of of. Pana la urma zi tu cum ii dai cerealelel kui Ingrid, inaite de bibe cu lapte sau dupa biberon?

[poze carmina

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Acuma cred ca pic si io ca floarea in livada, dar nu ma pot abtine...de ce iau copiii vostri calciu?
Ati facut ceva analize sau cum? Io nu-i dau nimik, acum ma gandeam sa reiau vigantolul ca se gati soarele, dar atat. Trebuia sa ii dau calciu? Ups...

Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)

poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Mai nou Ingrid a ajuns la o portzie uriasha de cereale(4 linguri amestecate cu apa si rezulta o cantitate maricica) si nu-i mai dau si lapte dupa ca oricum mai mult de 20-30 ml n-ar mai putea..asa ca ii dau apa sau ceai...si culmea...chiar bea...ca i se face sete de la alea.Inainte sa ajunga la portzia asta uriasha ii dadeam intai cerealele cu linguritza(dupa vo 3 zile s-a invatzat sa pape foarte frumos cu linguritza.Io sincer nu cred ca tre' sa-ti afci probleme ca n-o sa-i palca linguritza...sunt destui de maricei acum) si apoi lapte,dar in 90 ml de apa in loc sa pun 3 masuri lapte puneam numai 2(din cauza ca ea bea foarte putzine lichide intre mese si cerealele astea fiind mai groase practic scadea cantitatea de lichide consumata intr-o zi).Apropos,din cate imi aduc eu aminte parca ai zis tu ca nici Mihnea nu prea le are cu apa sau ceaiu'...ai grija sa nu se constipe ca io am patzit-o...a indurat mititica chinuri groaznice intr-o zi pana a facut kk,cu toate ca mancase o piersica intreaga si cereale pt constipatzi.Asa ca io ma tin dupa ea toata ziua cu un biberon cu apa sau ceai de mushetzel...da mai mult de 50 ml pe zi(de cele mai multe ori 20-30) nu vrea sa bea,dar sunt buni si aia decat nimik(cel putin nu se mai chinuie).A...si sa stii ca de indata ce incepe sa pape si altceva decat lapte incepe sa faca kk mai tare-adik ca un om mare(initzial ma speriasem dar apoi mi-am adus aminte ca e normal).Hai ca ti-am adt destule sfaturi kkcioase
Cu cerealele eu am mers intr-un ritm mai alert...adik:2 linguritze prima zi,4 a 2-a,a tria zi o lingura,a cincea o lingura jumate...si tot asa...acum am ajuns la 4 linguri si ne oprim aici sapt. asta.Deja se enerveaza ca i se face sete in timp ce le mananca si io din cate tin minte nu prea e bine sa bei apa in timpul mesei.
Pai si cu rahitismul lui ce faci?Te bazezi pe cantitatea de calciu din lapte?

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput