PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

super bebe ce ai! sa-ti traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yanis spune:

ANASIAsi ALINA,mie nu mai mi-a dat voie sa-i pun ser fiziologic,cica usuca mucoasa nu stiu cum(de obicei tin minte tot,dar in ultima vreme nu),si mi-a dat ser efedrinat si nazomer,si ii merge bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

yanis, alina, multumesc fetelor, rabdare am, dar asa mi-e frica sa nu aiba altceva in afara de colici, azi ori vine pediatra sa ne controleze la noi, ori mergem noi la ea;cand o vad ca se face ghem, isi duce manutele la fata si la urechiuse, si trage un racnet, imi vine mie sa plag;
alina, nici a mea nu suporta pe burtica, plange, sta pe burta lui ta'su, dar nici n-o fortez sa stea singurica;

anasia mami de Alessia Anca

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

fetelor, haideti, cand ne intalnim in parc, ca se strica vremea si nu mai apucam?

anasia mami de Alessia Anca

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

mamaluidavid care era legatura intre tetina si vomitat, Andreas vomita foarte mult, eu in loc sa-i schimb des scutecele ii schimb hainele ca se uda, are reflux.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10732;0/st/20060728/n/Andreas/dt/7/k/2369/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

mikiion scuze de incurcatura.

yanismultumesc de raspuns. De la noapte ii dau si eu babydrink cu musetel. Sper ca intr-o luna sa scapam de masa de noapte.

anasia eu am facut infarix e o singura intepatura si are si vaccinul pentru hepatita. in ceea ce priveste caldura eu am bagat la el un calorifer electric si il mai las cate putin noaptea (1/2 ora de 2,3 ori).

Pusici la fete si la bebeluci.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

Luca iubitu'

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Eu pentru nasuc folosesc apa de mare Marimer. E spray nazal. Dar pentru ca nu reusesc sa il bag in nara lui Luca, il pulverizez in capac si de acolo cu pipeta.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

Luca iubitu'

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Anasia: eu cred ca e vorba despre colici. Partea proasta e ca daca mama isi pierde calmul, crizele copilului se acceantueaza! Bine ca vine azi dr. si poate te mai linistesti si tu putin. Si eu, la Vladut ajungeam in staduil asta cu nervii. In ultima instanta, ii faceam baie (daca e vb despre colici, apa calda calmeaza durerile de burtica).

Si eu stiu ca se face un cadou nasilor la botez. Noi l-am dat data trecuta la baita de mir.

Pt mine, o mare problema o constituie acum tendinta mea de a infofoli copilul. Ziua, in camera ei, sunt 21-23 grade, iar noaptea aprox. 20. Ziua o tin cu un body cu maneca lunga cu pantalon, iar uneori ii mai pun un scutec. O tin cu capul gol. Seara insa, mi se pare destul de frig in casa si ii pun sacul de dormit. Sotul mi-a zis ca exagerez, caci e toamna, nu iarna. Daca stau sa ma gandesc la temperatura camerei, cam asa e si iarna, caci atunci e caldura de la calorifere. Eu ma gandesc ca e mai sanatos sa-i pun sacul de dormit decat sa bag un calorifer in priza...Voi cum imbracati bebeii in casa?

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip
Capraru spune fara sosete si caciula in casa si pana in 15 grade. Eu nu ii pun nimic. Daca il lasi asa corpul copilului va invata sa isi regleze temperatura si va face asta.
Eu o las pe Petra asa si dupa un timp observ ca le are calde!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Amiss: am postat cam in acelasi timp!
Concret, tu in ce o imbraci pe Petra la culcare?
Iti tin pumnii sa nu mai ai probleme cu alaptatul!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Mikiion si fetele care alapteaza...uitati cum e cu mastita.
Eu am o forma usoara de mastita. Cum am capatat-o? Nu am mai dat importanta atat de mare alaptarii: cum sta bebe la san, cum ia sfarcul, in ce pozitii, si cat timp. Din cauza asta intr-un san mi s-a adunat destul de mult lapte pe un canal ceea ce a dus la infundarea lui. Eu nu m-am muls pana acum niciodata dupa supt (in afara de perioada cu furia laptelui). E ok asa dar sa fie pus copilul corect la san si sa traga uiform. Asa ca a inceput sa ma doara foarte tare intr-o dimineata (ca in perioada cu furia laptelui), nu am dat importanta, am pus bebe la sanul respectiva mai des...dar nimic. Seara la 1 am facut febra 37.5-37.7. Am intrat de urgentza sub dus fierbinte si am muls o ora usor. Apoi am trezit copilul sa suga pe la 2.30, l-am trezit iar la 6 apoi la 8 si dimineata am muls cu comprese fierbinti facute cu fierul. Pus iar bebe la san. Nu am luat nici un emdicament pana acum, nu ma mai doare sanul dar simt ca ma pandeste a doua oara cand il voi neglija. Incerc sa nu neglijez nici celalat san.

Am inteles ca bebe se freaca la sanul cu mastita, si se burica pentru ca laptele se schimba si devine un pic sarat. Sa speram sa ne revenim 100%. Am inceput sa iau paracetamol dar...2-3 pe zi atat.

Si inca ceva mastita se mai face si din cauza unor microbi care se ia daca aveti rana la sfarc. Aveti grija la rani si sa fie mainile curate. In acest caz am inteles ca se manifesta diferit.

va mai tin la curent!

Yanis super pozee!!! Cegagiu aveti acolo

anasia si Petra are mainile reci. Capraru spune fara sosete si caciula in casa si pana in 15 grade. Eu nu ii pun nimic. Daca il lasi asa corpul copilului va invata sa isi regleze temperatura si va face asta.
Eu o las pe Petra asa si dupa un timp observ ca le are calde!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput