PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Buna!
Yanis - si noi le-am facut cadou nasilor.LA RAdu le-am daruit un robot de bucatarie iar pt. Raluca un DVD player.

Uca mea implineste maine 3 luni si nu-mi vine sa cred ca a trecut timpul asa de repede.Am trecut de la landou la scaunul de masina,de la somn non -stop la gangureli si zambete dese,de la somn inert la intoarceri de cap ....Deja i-au ramas hainutele mici....

Irinuca,Raducu si Raluca
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Amiss_zipp:iti tin pumnii....sper sa scapi fara antibiotic..Si eu mai am ceva pe sfarcuri(basici si sfarcurile sunt rosii si ma dureau, dar imi tot dau ba cu garmastan, ba cu glicerina cu stamicin.Si pe bebe i=l dau de cateva ori pe zi in gurita dar mi se pare ca-i face cam rau la burtica!PUpici.
Noi asteptam sa ne sune doctorita pt.vaccin....!!Tineti-ne pumnii!!!(in drum o sa trec pe la farmacie sa intreb de pentaxim cu engerix)

crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yanis spune:

IRINUCA ,multam,e chiar o idee geniala cu robotul,ca storcator,prajitor,cuptor cu microunde am vazut la ei dar robot nu,si asa il foloseste pt toata familia.
Tot nu mi-ati zis,LA PUII VOSTRI LE-AU CAZUT PARUL,DAR ASA PE PORTIUNI?

Mergi la inceput

Yanais:nu stiu cat are puiul tau..nu m-am uitat daca e scris pe undeva...dar la puiul meu inca nu ia cazut parul..AM auzit si eu ca asta le cade dar vad ca pana acum nu!
Pupici.

Mergi la inceput

Ma rog...."i-a cazut!"Zombi fata...
Ma duc sa mananc ceva(daca o fi ceva prin frigi) si apoi am o groaza de calcat(camasile lui sutu!!..care sunt imense...e inalt..2 metri..!!).Noroc ca pantalonii si-i calca singur!!Si camasile in ultima vreme...dar daca ma lasa puiul i le mai calc si eu.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, mamici!
noi am fost plecati sa ne citeasca parintele de 40 de zile si am revenit ieri seara;cert e ca a fost un week de cosmar pt ca bebita mea a urlat de-a dreptul,mai ales seara, de plangeam si ea si eu, nu stiu daca din cauza colicilor, dar n-am mai vazut sa planga asa un copil, ai vostri tot asa au facut? toata noaptea se agita,se foia, nici titi nu mai vroia, colac peste pupaza iar am facut febra laptelui,noroc ca am avut supoz pt copii-paracetamol, m-am muls putin si am pus-o la san dupa ce s-a potolit; am incercat si gripe water,dar nu a ajutat-o pt ca tot a plans de nu putea s-o potoleasca nimeni; am zis ca nu mai plec nicaieri cu ea pana nu-i trec colicii; cred ca am slabit cateva kg in week asta;
legat de ceiut pt colici, eu nu mai vreau sa-i mai dau baby drink pt ca are menta si o constipa si ii fac din ceaiuri de la plafar, fenicul, musetel si chimion, nu prea stiu insa cat sa pun sa nu fie prea tare;
yanis, stiu ca pana la urma o sa-i cada parul si de pe portiunile ramase;
amiss zip, ti-a mai trecut? cum stii ca este mastita, ca eu nu-mi dau seama ca am avut si eu frisoane, sanii beton?
pana la urma, ce vaccin este mai bun, acela infarix sau pentaxim cu engerix?

anasia mami de Alessia Anca

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

fetita mea are manutele foarte reci, ati mai patit asa? daca le invelesc, se foieste pana si le scoate afara, de manusi nici nu poate fi vorba;noaptea m-am trezit ca avea si fata f rece de m-am speriat;
bebeii vostri au somnul linistit? eu nu stiu daca ea se mai odihneste ca tot timpul ofteaza si scanceste ;cu ce desfundati nasucul?

anasia mami de Alessia Anca

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

anasia auzindu-te pe tine, ma gandesc la mine...constipatie, manute reci, colici, nici eu nu mai stiu ce sa fac uneori...cel putin cu kk sunt disperata, parca nimic nu ajuta, in afara de termometru pe care nu l-as mai folosi daca nu as vedea-o asa agitata din cauza asta...in rest, toate bune :)
inca ceva, nu reusesc s-o culc pe burtica, nu vrea, am incercat ieri de 2 ori, degeaba!!cum sa fac?
multi pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

intrebare la fel ca anasia: cu ce desfundati nasucul? nu suporta serul fiziologic desi ii bag de 4-5 ori pe zi, apoi incerc cu pompita si urla de cine stie ce i-as face!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yanis spune:

CRISSA,chiar ieri a facut 1 luna si 3 saptamani(e nascut pe 6 august),si e fff ciudat cu portiuni fara par.Nu-mi place.Ce ciudat,ii creste in burtica ca apoi sa-i cada.Mare e puterea Domnului
Anasia,si al meu pui are manutele reci si piciorusele,in conditiile in care temperatura in camera e de 27gr,dar dr mi-a spus ca are circulatia proasta,si cred ca ma mosteneste,si eu le am tot timpul,chiar si vara.Si da,mi-a plans si mie de nu stiam ce sa-i facem,de fapt tipa,si de frica m-am dus cu el la pediatra,la clinica si mi l-a controlat,in gat,urechiuse etc si nu avea nimic ci doar COLICI.Norocul meu ca ziua face asa,ca daca mai era si noaptea......
Stiu ca babydrink are si menta(dar si menta calmeaza durerile de burtica,are rostul ei acolo) si tocmai d-aia ii fac musetel mai concentrat,si face kk bine(de 3-4 ori/zi),nu e nevoie de supozitor.
Multa sanatate si RABDARE CAT CUPRINDE

Mergi la inceput