PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 2
larissa_79 spune:
yanis, ai dreptate cred referitor la clinicile de stat. Eu tot la o clinica privata merg, CMU- adica Centrul Medical Unirea si e super. De fiecare data cand merg..chiar daca poate e cineva inainte...avem prioritate ca e bebe mic...e super..totul curat si profesionist.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
crissa71 spune:
Sabana:ma bucur ca ai sunat-o!Sa fie bebita vaccinata...pai cum altfel..Doamne astia sunt inconstienti!!DOamne ajuta!Pupici la fete.
LArissa:Deci si tu Penta cu Engerix....Eu am sunat medicul de familie("pediatra") si nu prea e ea la curent cu astea noi(oricum cica n-ar fi destul de testate..zice ea!!)..asa ca nu prea am cu cine sa vorbesc!!MA duc maine sa-ntreb la Sensi Blue(doar astia sunt in pe-aici!)sa vad ei ce au si cat costa!
Ah..si cica supozitoarele sunt cele mai eficiente pt.temperatura!Se asimileaza imediat fata de picaturi si alte chestii!!
DA... chiar...cum sa aiba temperatura la 37,2 si 37,4??!!!!Mie mi s-a spus ca pana la 37,5 e OK.!!Voi cum stiti??!!
pupici la fete!
crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
crissa71 spune:
Am uitat sa va intreb..fetele care ati dat glicerina cu stamicin....ati observat ca bebele e mai agitat de la burtica si are dureri mai clare cand i-ati dat?SAu mi se pare mie..sau ii dau prea mult?....desi nu-i dau la fiecare alaptat!!
crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
amiss_zip spune:
Yanis temperatura la sugari se considera 38.3! Sub 38, inclusiv , nu e temperatura.
Nu mi-am revenit cu sanul, s-a mai ameliorat dar am mai putin lapte in el si bebe nu prea vrea sa suga din el
. Iau antiinflamator si ma mulg. Eu sper sa imi treaca fara antibiotic si fara sa mai trebuiasca sa merg la medic
. Sunt singura cu Petra si nu prea vreau sa o port prin spitale, dispensare.
Va mai tin la curent! Multumesc de sfaturi!!!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
Consi spune:
yanis spune-mi te rog in ce cantitate de baby drink si ce cantitate de ceai de musetel ii dai noaptea. As vrea sa-i dau si eu ceai de musetel.
amiss_zip iti tin pumnii sa treaca mastita repede si fara doctori.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
yanis spune:
BIBI, cred ca si eu le voi cumpara,si mai mult ca sigur ca sunt niste oameni super,dar din pacate nu stiu ce sa le iau,si CAND,INAINTE DE BOTEZ SAU CHIAR ATUNCI(botezul e pe 15 oct).Nu-mi trece prin cap mai nimic
,neuronii mi s-au dus.
AMISS_ZIPP,mersi mult,chiar acum l-a luat somnul dupa ce a fost agitat ceva vreme si avea iar 37 cu 4,si voiam sa-l trimit pe Ioni sa ia ceva de temperatura.Azi l-am luat cu noi la molifta si a cam batut vantul si eu,paranoica
,gata mi s-a imbolnavit puiul.Mersi si insanatosire grabnica
Cristina
lui
IANIS VLADUT
yanis spune:
CONSI, ceaiul de musetel il fac mai concentrat(ca mi se pare mie ca face kk bine) si adica :la 100ml pun 3 pliculete de musetel,iar pe asta il amestec cu babydrink si ceai instant de fenicul MILUTEE de la MILUPA,si mai pun Debridat,toate amestecate la masa de la ora 3,pt colici,si-ti spun sincer ca plange ca orice copil,dar mai mult ziua,noaptea NU.Sa speram ca functioneaza si la tine,ca la mine functioneaza,si da niste partzuri,ca omul mare.

yanis spune:
CONSI, nu am precizat cat babydrink,2 pliculete.Sunt cam druli,nu?Dar atata timp cat nu plange,pt mine e ok.Acum ,perioada asta sunt si cu nervii la pamant(si nu cred ca numai eu),si prefer sa cheltui,decat sa sufar de nervi.Mult nu mai e,1 luna si ceva
,si scapam de colici,dar nu stiu daca si de trezitul noaptea.Vom vedea ce efect are cu ceaiul,ca eu ii dau ceai de o saptamana,dar tot se trezeste,iar in prima noapte din ora in ora ,ca sigur,nu-i tine de foame.

mamaluidavid spune:
Buna mamicutze!
Noi mai greu cu scrisul ca nu am timp sa fac nimic,Patricia ma solicita 24/24;nu vrea sa stea treaza decat in brate,o mai pacalesc cu leaganul dar nu merge figura mereu.
Noaptea nu adoarme inainte de ora 12,si-a facut singura programul asa si nu reusesc sa il schimb.
Sanii au cam secat
,daca pana acum doar seara papa un bibe de lapte praf acum ii dau 3-4 pe zi,depinde.
Dar nu renunt la alaptat,pana la ultima picatura.
Saptamana trecuta am fost tare ingrijorata,paranoia mea nu altceva;mi s-a parut ca nu vede,am facut testul cu laterna,sa vedem daca urmareste lumina lanternei in camera fiind intuneric si nu a urmarit-o,sa mor nu altceva.
La blitz-ul camerei foto a clipit,iar acum ne urmareste si pe noi cu privirea deci e OK.
De vreo 2 zile a inceput sa ne si zambeasca,de fapt doar mie
,pana acum statea tare incruntata ![]()
Ieri am cumparat si noi tetine mai mari,cele folosite pana acum se pare ca erau prea mici si se enerva domnisoara mea de aceea nu accepta ea bibe la inceput.
Cu David a fost invers,pentru el si cea mai mica tetina era prea mare si voma intr-una,daca va spun ca si acum la aproape 2 ani foloseste tetina M,de la 2-3 luni,ma credeti?
Va
si o sa incerc sa intru mai des cu bunavointa Mariei sale,printzesa Patricia ![]()
Stefania,mamica de 2 ingerasi
Poze
mikiion spune:
Consine-ai incurcat!! Dar nu conteaza.
Pt. Mitim-ai starnit si pe mine cu intrebarea despre aparate de bucatarie..
M-am uitat pe net si in magazine si am ajuns la concluzia: In ciuda a ceea ce aveam si eu in Rom, aici robotii de bucatarie nu storc ci doar taie.
storcatoarele de fructe se numesc in franceza «Centrifugeuses» sau Extracteur de jus
uite- o www.canadiantire.ca/assortments/browse_product.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=1408474396669982&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474396670271&bmUID=1159150144142&bmLocale=fr_CA&FOLDER< > browsePath=2534374303517498&FOLDER< > browsePath=2534374303517599&FOLDER< > browsePath=1408474396669982" target="_blank">aici
De ex. la zellers nu am gasit asa ceva. La Walmart n-am fost . Oricum sunt destul de scumpe. Asa mi se pare....
O prietena mi-a spus ca ea s-a descurcat cu o sita, si cu un robot de mana cu care transforma in piure....
Am vorbit cu mama sa o intreb cum facea ea. Si mi-a zis ca pe vremea ei nu era moda sucurilor, si ca pt fratele meu mai mare ( nascut in 1969) erau si atunci borcanele cu mancare bune, dar care au disparut mai tarziu de pe piata....
Despre tinutul capului sus. Nu te mai stresa. Nu uita ca trebuie sa tii cont si de varsta corijata.... si in plus copii care dorm pe spate ridica capul mai greu.
Ca un truc. Eu nu-l pun pe pat. Mai nou( de vreo sapt) ma asez pe canapea putin culcata, si-l pun perpendicular pe burta mea. El se sprijina si ridica capul, ca-i place perspectiva..... Cawww.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20060923" target="_blank">aici
Amissnu stiam ca dupa 3 luni de alaptat poti sa mai faci mastita. Poti sa-mi spui daca ai descoperit cauza? ai facut vreo pauza in alaptat? Ca m-ai speriat . Credeam ca am scapat de primejdia asta.
Mihaela
http://mionita.photosite.com
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10717;95/st/20060604/n/Marc-Adrian/k/131a/age.png