PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
iulenca spune:
Buna fetelor
Kheyler chiar ma intrebam ce mai faci ca nu te-am mai vazut de mult pe forum.
Mie mi-e dor si de mamanati ca nici ea nu a mai aparut. ne acapareaza bebeii astia de tot. Amabella tu pe unde umbli?
Eu una stau destul de mult la calculator da mi-e asa o lene sa scriu. De vreo sapt e la mine cumnata mea si e bine ca ii place sa stea cu Maria si o alinta si asa sunt si eu mai libera.
Bebica mea e bine dar de cateva zile e cam mucioasa. In rest nu are nimic dar sper sa ii treaca mucisorii astia ca ma enerveaza. Eu ii pun ser in nasuc si apoi ii mai scot cu un pic de vata da are multi in gatutz si la aia nu ajung. Cand ii pun ser se dizolva cred si ii mai inghite. E asa frumoasa fimea si mi se pare ca a crescut muuult a inceput sa zambeasca constient la mine. cateodata imi e asa draga ca imi vine sa musc din ea.
Mai fetelor voi cum mai stati cu kg ca eu is mare rau si nu am mai dat nici un gram jos de cand am nascut. Am scapat atunci de 10 kile si atat. E drept ca nici nu tin vreun regim pt ca alaptez si mi se face foame mai ales ca maria e fomista rau si suge mult. Ma bucur pe de alta parte ca desi mananc nu m-am mai ingrasat. Da tre sa fac ceva in privinta kg ca mooor. Mi-a dat Buli nr. unei maseuze si o sa o sun sa vina sa ma maseze desi mi-e rusine de suncile mele. Acum ca mi-a trecut si epiziotomia voi incerca sa fac un pic de miscare pt burta si picioare da e tare greu sa ma apuc dupa atatea luni de stat.
Si cand o plimb pe fimea cate 2-3 ore prin parc simt ca obosesc si imi simt picioarele asa cu un pic de febra.
Unele dintre voi nici nu au timp sa se gandeasca la altceva in afara de bebe din motive de colici, muci si alte cele si io ma gandesc la slabit.
Iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
MARIA THEODORA![]()
poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]
anasia spune:
consi, martta, amiss zip, multumesc pt raspunsuri;
amiss zip, inseamna ca si eu am avut inceput de mastita, cu febra de 38.5, ma durea sanul drept f tare, si acum ma doare , dar nu atat de tare;o pun sa suga prima data la sanul asta sa mi-l goleasca; dar smecherica mea s-a invatat sa suga doar cand vine jetul puternic si pe urma maraie;de cand s-a racit ii pun caciulita subtire si ziua si cred ca exagerez;
martta, cred ca sacul de dormit este potrivit, mai ales daca Alexia este ca fetita mea de se fataie si se dezveleste noaptea; e ideea f buna cu baita pt colici,problema e ca o apuca urlatul si in masina, acolo chiar nu stiu ce sa fac;
anasia mami de
Alessia Anca
pozici
Kehleyr spune:
Martta eu dupa ce am culcat-o pe Sofia cateva nopti numai in pijamaluta cu botosei si am vazut ca stranuta, acum o culc si cu sac de dormit. Mi se pare foarte friguroasa, chiar si asa are manutele reci cum mai spunea cineva, dar cred ca e normal la bebelusi sa aiba circulatia mai proasta in extremitati. La urma urmei noi dormim cu patura de lana deja. Iar sotzul tau nu are dreptate, acum e mai frig ca iarna, ca atunci merg caloriferele
.
Noi ne-am luat pentru nas Batista Bebelusului careia i s-a facut reclama si pe aici pe forum. Stiu ca este controversata dar noua ne-a recomandat-o pediatra si a dat rezultate in situatii in care pompita era egala cu zero. Si nu a plans.
Ca vaccin noi am facut Infanrix hexa la recomandarea medicului. Ca reactie secundara, a fost somnolenta...
alina2006 spune:
yanis spune-mi te rog cam cat costa efedrinatul si nazomerul, cum se procedeaza cu ele...le dai pe amandoua si cum le dai?
te rog, vreau sa ii cumpar si eu ca ma innebuneste cu nasul ei...
pupici
anasia spune:
kehleyr, martta, aici la bloc este bine inca noaptea pt bebei, dar la tara, unde am fost este f rece, iti trebuie o patura groasa sau plapuma; eu am invelit-o cu patura si am pus si caloriferul putin;
anasia mami de
Alessia Anca
pozici
crissa71 spune:
In legatura cu efedrinatul..mie mi-a zis o farmacista ca si asta usuca ...asa ca i-am luat Marimar spray(in jur de 300.000, efedrinatul e f.ieftin!)...ii dau in nas astept un min.,doua si apoi folosesc BAtista bebelusului de care zicea si Kehleir...!LA noi merge f.bine...Bine-nteles cand a vazut-o medicul de familie a innebunit!!A umplut tot cartierul ca ce chestie am eu care-i usuca toate mucozitatile si nu e bine!!!!Si sa n-o nai folosesc!Sa stea ea cu copilul ei cu nasul infundat si sa faca otite si alte chestii!!Cu pompitele n-am reusit deloc!!!
crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
yanis spune:
AMISS,multumim mult,,tocmai ce voiam sa-ti spun la fel de ``smechera`` voastra,ca ne place mult,cine stie,poate ne incuscrim
.Ce dor imi e de o vacanta la mare
.
ALINA,sa stii ca e ieftin,NAZOMER 17.000,iar EFEDRINATUL,cred ca 20.000(nu mai are pretul pe el),dar nu mai mult.NAZOMER de trei ori/zi,iar efedrinatul de 2/zi,dar NICIODATA impreuna,ci intercalate.
Nazomerul am inteles ca e apa salina(deci nu-i face rau,mi-am pus si eu sa vad cum e
),iar efedrinul,nu mai stiu.
PUPICI LA FETE SI LA BEBEI

crissa71 spune:
Kehleir:bine ca mai aude omul de tine!!
Cristina_Ioana:CE faci mamico?Pe unde-ai disparut?
LArissa:Tu ce faci?Sunteti bine?
SAbana:Concediu placut!
Pe mine vad ca nu ma mai suna doctorita cu vaccinul!!!Si vroiam sa scapam mai repede!!Inseamna ca maine ma duc!!
Pupici la toate fetele!!
crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
yanis spune:
CRISSA,nu stiam de efedrinat ca usuca,o voi intreba pe dr,ca ea mi l-a prescris,dar totusi,la noi a fost bun,ca nu mai e asa fornait,respira bine-bine,altadata ziceai ca se asfixiaza,iar eu innebuneam.
Acum se vede ca se simte mai bine,si doarme mai bine si nu-l mai doare asa rau burtica, si respira bine,ptca am timp sa stau pe net
.
yanis spune:
MARTTA ,eu de felul meu sunt o friguroasa,vara ma invelesc cu plapuma,deci,si pe puiul meu il tratez ca pe mine,si daca mie mi-e frig gandesc ca si lui,.Concret:de o saptamana tin caloriferul in priza,de fapt caloriferele,ca sa am aceeasi temperatura in toata casa,si imbracat cu un body,sau pantalonasi cu bluzita subtirei,fara sosete si fara caciulita,si-l invelesc cu o paturica subtirica.Sincer,nici eu nu suport sosetele noaptea,chiar daca sunt friguroasa.Am uitat sa spun ca sunt in camera 26-27gr,deci cald.