PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 28
bibi spune:
quote:
Cristina_Ioana
Bibi, sarumanusitzele
Un'e l-ai admirat bre pe fimiu, ha? Pai si pe ma-sa de ce n-ai tras-o de manecutza sa vb cu ea, ha? Sau era vara si nu avea manecutza ma-sa? tzztztztzt, sa nu se mai repete, da?
Tu mergi in IOR? Hai poate ne vedem. Luca in cursul sapt iese mai mult cu bona, dar mai ies si eu cu el.
Daca puteam sa trag pe cineva de manecutze ela era sotzul tau, dar m-am abtzinut, ca sa nu se interpreteze
Da-mi nr. tau de tel pe PM si te sun saptamana asta sa ne vedem, eventual chiar maine daca e asa frumos afara si nu ai alta treaba.
yanis spune:
ANASIA,MUUH multumesc,
.Sunt tare trista,ca nu stiu ce are,si ma gandeam ca poate a luat de la cineva.Saptamana trecuta,Sambata,a venit soacra-mea(cu care nu prea ne intelegem,nici eu si nici sotul),si dupa ce ca nu a venit decat de 3 ori in 2 luni sa-l vada p-asta micu,a venit si RACITA,ASTA BINEINTELES ULTIMA OARA.Eu cand am vazut-o i-am si zis,sa nu-l ia in brate ca poate ii da boala,DAR EA NU.Cred ca a facut-o intentionat,DACA E SA FIE RACIT.
El care papa de mi se lua acum d-bia suge.OF,parca mi-a trecut toata oboseala de nervi si suparare
Amabella spune:
quote:
Originally posted by larissa_79
amabella, tare dragalas Rares..si lui Alexia ii place de el..i-am aratat poza si se hlizeste
La multe lunute...cum il sarbatoriti azi la 3 luni?
iar tu draguto arati bineeee...nu stiu de unde vrei sa dai jos 12 kg!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisasi Alexia
(13 iulie 2006)
Larissa, multumesc mult pentru incurajare
, dar crede-ma ca am de unde da jos... E adevarat ca daca reusesc sa mai dau jos inca 12 kg voi fi cam slabuta, dar las' ca e mai bine asa decat sa ma simt ca o balena. Eu sunt obisnuita pe la 63 kg, greutate upa care incep sa ma simt aiurea.Sa stii ca si noua ne cam place de Alexia. Am vazut-o si in filmuletz cum se ridica.
Azi, la 3 lunishoare, cred ca vom lua o sticla de sampanie din care beau si eu 1/2 pahar (ca are calorii multe
) si as lua si un tortuletz, dar avem aceeasi problema, asa ca mai bine ma cinstesc cu un pui la gratar! 
luiza
de
mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/72/t/60/s/77/k/cecd/weight.png
adas spune:
am vazut ca discutati despre lasat baietii sa planga. cred ca muuh are dreptate. nu fac hernie de la plans. baietelul meu are hernie inghinala - i-am depistat-o la 7 saptamani, chiar in ziua botezului. atunci s-a declansat, cred ca de la apa mai rece din cazan, dar o are din nastere. si va garantez ca nu l-am lasat niciodata sa planga. e adevarat, a avut colici ca toti copiii, dar nu l-am lasat sa urle. am fost cu el la un chirurg bun care ne-a si explicat despre ce e vorba. de fapt sunt muschii insuficient intariti si pe acolo iese intestinul. se si aude ca si cum iese aerul cand apesi si i-l bagi la loc. si, e adevarat, i se umfla de fiecare data cand plange, dar si cand stranuta sau cand se joaca ori ii e frig. de-aia se spune ca nu trebuie sa-l lasi sa planga, dar asta nu inseamna ca plansul i-a declansat hernia. e o malformatie din nastere si mai devreme sau mai tarziu se poate declansa.
din fericire de vreo saptamana nu i s-a mai umflat. sa speram ca se vindeca de la sine.
vestea proasta e ca daca a facut pe stanga s-ar parea ca o sa faca si pe partea dreapta.

ada +
stefi (08.07.2006)
larissa_79 spune:
yanis, de 3 ori in 2 luni? Soacrele astea nu is normale zau.
Si daca era un catel si tot as fi venit mai des sa il vad. Cine sa le inteleaga?
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
adas spune:
sper ca nu m-ati inteles gresit. asta era apropos de hernie. dar de plans eu nu as putea sa-l las sa planga nici macar 5 minute, dar 45 !?! indiferent daca are sau nu hernie sau daca o sa faca, dar, cum spunea cineva mai devreme, la varsta asta nu se numeste alint sa vrea in brate, sunt prea mici. si apoi, e o placere sa-i cocolosesti
ca acum se fac mari si nu mai apucam
ada +
stefi
adas spune:
consi, eu am observat o mica umflatura inghinal, chiar deasupra cucului si putin intr-o parte. se simte la mana, eu am simtit cand ii dadeam cu crema. cand apesi se desumfla si se aude un parait, ca si cum ar iesi aerul dintr-o basica. hmmm... nu stiu cum sa-ti explic altfel, dar sigur iti dai seama daca este. altceva nu are, de genul febra sau altceva. de fapt copilul nu stie ca are, nu il doare nimic, este perfect normal (cel putin asa m-au asigurat mai multi doctori). totul este sa-l apesi mereu acolo sa nu se stranguleze ( si atunci sigur il doare), adica sa nu mai poti sa bagi la loc umflatura, ca atunci trebuie operat.
ada +
stefi
Consi spune:
yanis subiectul "soacre" e unul foarte delicat. Nici a mea nu prea vine sa-l vada pe copil. Ea motiveaza ca nu are cu ce (socrul meu vine seara acasa si acum au ramas si fara masina). Dar sa stii ca eu us sunt foarte suparata, mai rarutz ca-i mai dragutz. Si iti mai zic ceva copilul e al tau si nu al iei, asa ca daca nu vrei sa-l ia in brate nu o lasa. Intr-o seara pe la 21.45 (pentru ea asta e ora de vizita la uj copil mic?!) avrut sa-l puna ea la ragait si i-am zis NU categoric, copilul trebuie sa mearga la culcare si nu sa se joace, asat e programul lui si chiar m-am chinuit pana sa-l obisnuiesc.
Referitor la raceala, si eu am fost racita, dar Luca nu s-a imbolnavit de la mine, desi nu am facut nimic special. Sunt o mama denaturata, nu!!!
La noi plansul dispare atunci cand il scot la plimbare. Daca m-ar tine picioarele l-as plimba non-stop. Nu stiu ce o sa fac la iarna. Acum il tin cam 3 ore in deplasare. In rest si noi potolim plansul cu metodele clasice: luat in brate, leganat, jucat.
Sunt disperata, trage din degetul mare parca, l-ar inghiti. Il oblig sa ia suzeta o tine putin apoi o arunca. Stiti cumva vreun remediu?
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
Consi spune:
adas care sunt simptomele herniei?
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre

si lui Alexia ii place de el..i-am aratat poza si se hlizeste