PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Am vazut ca discutati cu lasatul bbeilor sa planga... eu cred ca la varsta asta nu poate fi vorba despre alint. Cel mult, dupa 6 luni. Au nevoie de afectiune si de-aia se linistesc cand ii luam in brate. Cine stie ce stari de disconfort traiesc si ei la varsta asta!
MamaluiDavid: multumim frumos pt carticica cu diversificarea!

Eu am inceput diversificarea la Vladut pe la 5 luni si jumatate. Daca ia bine in greutate Alexia, nici acum nu ma gandesc sa incep mai devreme.

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

quote:
Originally posted by mamaluidavid

Dariana baieteii nu e bine sa fie lasati sa planga mult,pot face hernie.

Lucrul asta mi s-a tot repetat si mie la Vladut!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Dragile mele, daca vreti sa imi vedeti puiutzul la botez, am pus niste poze in album.

luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/72/t/60/s/77/k/cecd/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Fetelor, Luca al meu face peste 4 zile 3 luni.Astazi de dimineata a inceput cu plansul, de nu stiam ce sa-i mai fac.Pana acum o ora, cand am avut inspiratia sa ma uit la gingii si ii ies 2 dintisori jos. E normal la varsta asta? I-am dat Calpol (ca aia aveam in casa) si acum a adormit. I-am luat si Calgel, dar pot sa-i dau?Ca scrie ca dupa 3 luni. Ati mai avut bebei cu dintisori asa devreme?

Poze cu Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/slideshow_end?.dir=/2054re2&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

amabella, tare dragalas Rares.. si lui Alexia ii place de el..i-am aratat poza si se hlizeste
La multe lunute...cum il sarbatoriti azi la 3 luni?
iar tu draguto arati bineeee...nu stiu de unde vrei sa dai jos 12 kg!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

mihatocae da, este posibil sa ii apara dintii asa devreme. Mie mi-au aparut tot la patru luni.
yanis febra la copii se considera peste 37.6 ce e sub e normal la ei. Virozele, gripele nu au perioada de incubare asa mare. Cred ca e de cateva ore.
crissa sanatate multa.

Eu stiu ca treaba cu facut hernie de la plans la baieti e un mit. Si inclin sa cred treaba asta intucat exista copii care o au de la nastere in plus ea poate aparea si la fetite.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

vai, miti,codritu, cred ca este ceva in aer ca nici bebita mea nu mai adoarme inainte de 12.30; nu stiu ce are, dupa baita mananca bine, dar se foieste,isi duce manutele pe fata, da din picioruse, nu adoarme si ma plimb cu ea in brate, ma doare spatele de mor; baita ii fac pe la 9-9.30 si degeaba; nu stiu ce sa-i fac; ziua, la fel, daca doarme 2 ore, dupa mult chin, si uite asa ma oboseste de nu mai pot iesi afara cu ea;eu am trecut pe topfer, vad ca se satura repede;
fetelor, stiu ca s-a confruntat cineva cu asta dar nu mai tin minte, i-au aparut Alessiei pe toata fata cosuri mici-mici, ma dispera, nu stiu cu ce sa-i dau sa-i treaca;

anasia mami de Alessia Anca

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Fetelor dragelor,
Tot acasa sunt, fac tratament in continuare cu genta inject si ampicilina,am mai fost ieri odata la un control gineco..si mi-a zis din nou ca ginecologic nu e nimic...apoi a dat-o cu apendicul(nu e cazul l-am scos acum 2 ani), apoi cu ovulatia.Ca oi fi la ovulatie si e normal sa-mi creasca febra...Problema e ca nu mai stiu cand mi-a venit...si chiar asa sa-mi fie asa rau de la ovulatie?!
N-am mai plecat inca nicaieri pt.ca atat sotul meu cat si mama au insistat sa vad daca-si face efectul tratamentul cu genta ca cel cu ampicilina n-a avut efect.. ceea ce se vede in 3 zile mim.Asta s-ar face maine.
Maine daca nu ma simt totusi mai bine, o iau din loc..la un chirurg bun sper sa ajung aici...si daca zice ca e cazul plec imediat la Buc.
Problema e ca nici analize nu pot sa fac..urocultura de ex. ca in sumar nu mi-a iesit nimic.(luand antiobiotic nu-mi iese nimic...)
Iar ecografic nu se vede nimic..deci probabil ca ori un chirurg bun mi-ar trebui ori un tomograf...asta doar in Bucuresti.
Pupici la fete si multumesc inca odata de informatii...nu stiu deocamdata unde o sa ajung....pe cine o sa sun..sper dinsuflet sa se rezolve totusi.
Oricum o sa raman cu marea intrebare "ce a fost?" si "daca se rezolva doar pe moment?"Sanatate la toata lumea.
P.S.Daca aveti vreo idee astept de la voi sa-mi scrieti!

crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yanis spune:

Fetelor,cred ca Ianisu meu a racit,nu stiu sigur,dar,azi-noapte nu am dormit deloc,nici o ora pt ca el nu a dormit,e infundat rau,si tuseste,sau asa mi se pare.Am sunat-o pe pediatra si mi-a zis sa ma duc la ea.Temperatura are 37 cu 6,e de bine e de rau ,nu mai stiu cum se ia si cum se considera temperatura.
Nici nu stiu cum a racit,daca a racit,ca am avut mare grija sa nu fie curent,sa fie bine imbracat etc.
CE VOIAM SA VA INTREB:DACA A LUAT RACEALA DE LA CINEVA,TERMENUL DE INCUBATIE CAT E 7 ZILE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

crissa, dar daca dr nu stie ce este, cum ti-a dat tratament, pt ce? pt temperatura si cistita? poate iti trece, mai ai temperatura?
yanis,sunt si eu racita si chiar am intrebat-o pe dr ce sa fac sa nu ia de la mine raceala, in afara de masca, pot sa-i dau vreo doua zile eferalgan, cate o jum de lingurita de doua ori pe zi, vad ca are mucisori, dar nu-mi dau seama daca s-a molipsit;temper la 38 se considera; pt nasuc infundat mi-a dat pivalove si nazomer;

anasia mami de Alessia Anca

pozici

Mergi la inceput