PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Buna piesicutelor!Bine v-am gasit la clubul scutecelor!Eu nu am mai intrat pe forum de cand am anuntat ca am nascut comoara noastra.Am mult de recuperat!Sper sa fie numai de bine!Mi-a fost dor de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Hello la gagici!
Crisa imi pare tare rau ca abia acum am citit ce ai patit si ma intrebai de dr, nu am mai intrat deloc pe forum zilele astea ca am niste pb si nu prea imi mai arde de multe...daca vrei pot sa iti dau pe PM nr lui Vladareanu. Multa sanatate iubita!
Yanis pupici la fata
Bibi, cand l-ai vaz't fata pe Lucu de era cu tacsu'? Ca tati vine seara tarzior si nu prea are timp de parc. O fi avand bona frun' gagic, macar zi-mi sa stiu si io iti trimit nr pe PM desi fro 2 sapt de acum nu cred ca mai ajung cu el in IOR ca am nitel de alergat si sapt viitoare plec la Londra pt 5 zile....dar poate ne vedem dupa.
Larisa, meseriasa rau Alexia.
Anasia si Luca adoarme greu seara de la o vreme, nu stiu de ce, ca de regula dupa baita si masaj cadea lat...dar acum e agitat si cu greu adoarme. Ce-o fi mai cu ei?

Si noi ne cofruntam cu bazaieli si vrut in brate, plimbat si alintat...dar bine zicea Larisa parca, nu am facut copil ca sa il las singur acolo in patut sa planga...maraie el cateva minutele si il iau...ca ma topesc dupa el....cred ca toti bebelusii au pb asta la un mom dat, ca vor in brate...Luca adoarme instant cand ma simte aproape de el, nu neaparat in brate, dar daca sunt in pat langa el si il tin asa sau il mangai...momentele astea trec asa de repede si parca maine sunt mari, asa ca eu una ii multumesc lui Dzeu ca e sanatos si o sa ii ofer in continuare dragoste si atentie
Noi de azi papam seara cereale in lapte, i-am luat de la Milupa cu orez, o sa ii pun 1-2 lingurite in laptele de seara poate fiind mai satios ii ajunge mai multe ore si doarme si el mai mult...pediatra a zis ca ii pot pune cerealele si in pulpa de para sau alt fruct de ex. si sa ii dau cateva lingurite...acum ii dau suc si de piersica, pruna si portocala...pana acum ii dadeam numai mar, para si morcov.

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10719;104;1;1/c/59/t/53/s/53/k/5acf/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

cristina ioana, ce mari sunteti deja, ati trecut la cereale!
amabella, ati facut 3 luni, la multi ani!
crissa, cum te simti?
misy, te asteptam!

anasia mami de Alessia Anca

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Cristina_Ioana dar pana acum cat doarme Luca noaptea ? Si cam cate mese pe zi are el acum ? Si cam care e cantitatea totala de lichide ( laptic/ceai/suculet ) pe care o papa zilnic ? Te intreb pt ca vreau sa am o idee cam cat mai papa si alti bebei de-o seama cu Alex al meu.
Eu am reusit sa elimin una din mesele de pe noapte. Inainte papa asa:
- 10 seara, apoi 1, 4 si 7 dimineata
Acum :
- 10 seara, 3 si 7 dimineata
Adica intre 10 seara si 7 dimineata mananca doat la mijlicul noptii in loc de 2 ori.
Asa ca ziua si-a marit singur portiile, papa laptic intre 160-170 ml / 7 ori pe zi si cam 50-70 ml ceai musetel pe zi. ( si al meu tot pe lapte praf e ).

pupici,

miti, mamica de
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Kehleyr, io m-am cam stresat cand mi-a zis pediatra sa ii dau 3 picaturi de Vigantol, din cauza de fontanela langa. Ce inseamna exact daca e fontanela aia mai larga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

buna fetelor!!! am avut azi o zi cumplita cu iana...mi-a plans 3 ore fara intrerupere pana am ajuns la dr. initial am crezut ca sunt colicii dar de unde ...are rosu in gat si o dor urechiutele...am vazut ca mai multe ati avut pb cu bbii..ce naiba, o fi de la vreme? de aseara am vazut ca tot caraie si tot pe seama colicilor am dat..in fine, acum e mai bine..i-am dat nurofen si amoxacilina.
va poooppp

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anasia

cristina ioana, ce mari sunteti deja, ati trecut la cereale!
amabella, ati facut 3 luni, la multi ani!
crissa, cum te simti?
misy, te asteptam!

anasia mami de Alessia Anca

pozici

Cum ii bag cate ceva nou sunt si eu marcata sa realizez ca au trecut deja 3 luni jumate aproape si suntem maricei
Ii place rau sucul de fructe, se linge pe botic cand se termina si il bea pana la ultima picatura...acum ii dau 150ml suc/zi, practic o masa ca e satios...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Haideti sa continuam www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85412" target="_blank">(AICI)

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput