Inimioare de iulie-august 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Intru si eu cu vesti nu tocmai bune.Am facut sapt. trecuta vaccinul de 1 an si a 2 a zi dimineata a vomat in jet,apoi iar la pranz.Am fost la dr. si mi-a spus ca are enterocolita.Mi-a fact un scaun diareic doar vineri seara.De atunci e numai pe regim.A baut sambata numai ceai de menta,iar ieri numai orez cu morcov.Sa speram ca-si va reveni cat mai repede ca deja nu mai pot.A ajuns la 7 750 gr!
Dr. mi-a recomandat ca dupa ce-si va reveni sa facem o analiza digestiva la scaun ca deja l-a diagnosticat cu distorfie de gradul 1.

Am citit si despre voi dar acum ma scuzati ca nu raspund la nimeni,dar nu ma simt in stare nici fizic,dar mai ales psihic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna ziua tuturor! Nu am fost asa matinala azi nu ca nu as fi avut timp ci pt ca nu mi-a mers netul... Asa ca iata-ne si pe noi la raport un pic mai tarzior!

Briana- ma bucur sa aud de voi!!! De dr de care intrebi tu nu am auzit nimic, unde este, la ce spital? Sper sa va lamuriti si voi odata cu problemele astea! CUm se mai simte Ana? Nu e mai bine nici dupa atata regim????
Despre fetele care pleaca... asa e, imi amintesc si eu cand eram ca tb sa intru de 2-3 ori pe zi ca sa citesc ce s-a scris si tot stateam vreo 2 ore... si nici nu raspundeam tuturor cum fac acum sau sa citesc toate mesajele cap-coada si sa ma uit si la poze si filmulete... Iar acum in max o ora sunt la curen cu ce s-a intamplat toata ziua.... ca sa nu mai zic ca inainte se schimba min un capitol pe zi si acum daca e o pagina sau 2 e bine!!! Imi pare tare rau ca s-a spart gasca, ma intreb cum va fi cand va incepe toata lumea serviciul....
Cu greutatea eu zic sa nu-ti faci probleme, mai ales la cat de bolnavioara a fost Ana mititica de ea! Pai a tinut-o dintr-una in alta si tu mai vrei si greutati record, plus ca e fetita! Recupereaza ea, numai sa scape oadata de problemele astea care nu o mai lasa si pe ea linistita!!!! Iar cu "conflictele" intre copilasi, pai cred ca m-as face fos si para de acum si m-as lua frumusel de parinti, mai ales ca eu am devenit tare rea de cand am copil (nah, si experientele de care am tot avut parte din belsug in ultimul timp m-au inrait mult mai mult decat mi-as fi dorti...) si nu as fi deloc diplomata, ca nu prea ma tine gura cand vad nesimtire la greu..... Iar cu perioada cu mancatul si dormitul... eu nu am avut niciodata parte de asa ceva, pt ca Mario manca, dormea putin si plangea mult, si cand i-au mai trecut colicii am trecut la perioada cu stat treaz in timpul zile, nu f mult dar tot nu am prins nici macar o zi in care sa stiu ca se trezeste doar sa pape..... Dar isi ia revansa acum ca tare cuminte este! Mancal-ar mama de copil cuminte! (de ex acum eu stau pe canapea si scriu de zor aici iar el se joaca cuminte in tarc si chiuie si rade! Si din cand in cand mai arunca o ocheada la TV sau cu o jucarie spre mine sa imi atraga atentia....) Pupici multi!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Anis- bine ati revenit!!! Pai cum sa nu te simti implinita cand ai o asa minune de fetita (si dintoasa pe deasupra) si mai astepti inca una!!!! Iti doresc multa sanatate si sa nasti fara nici o problema la 9 luni!!!, o fetita sanatoasa si la fel de frumoasa ca Ingrid!!! Cu dintisorii... eu nu stiu ce sa spun, eu pe mario nu l-am spalat niciodata pana acum pe dinti si ii are albi de tot, nu stiu daca are leg cu spalatul, si nici nu musca din mar sau ceva fructe ca sa se mai curete... Ii dai ceva suplimente care pateaza dintisorii? Pupici multi, succes sa iasa bine analizele si ma bucur tare mult ca nu ati avut efecte neplacute de la vaccin si te-ai putut simti si tu bine in weekend! Si sa iasa repede toti dintisorii fara probleme sa mai puteti rasufla linistite si voi, pt ca zic eu ca pana cand nu ies toti... va mai chinuiti un pic! Pupici multi!!!

Mergi la inceput

Fug si eu putin acum ca se pare ca Mario ar vrea sa traga un pui mic de somn ca nu a dormit bine dupaamiaza....
Am ramas la mesajul Emeiaimee si m-am minunat de ce stie fata ei..... Felicitari pt isteata ta mica si frumoasa!!!!!

Va pup si revin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Simona asta vad eu si am zis na Ce ma bucura este ca tu te simti intr-adevar eliberata si fericita langa micul tau. Cat despre mine degeaba zici ca eu stiu ca am niste sunci pe unde nu trebuie care musai trebuie date josm, doar ca sunt tottal lipsita de ambitie, nu inteleg ce se intampla cu mine. Oi vedea eu cum le dau le tai de nu Nu ma bate vantul, stai linistita sunt super strong. Ei ma supar!! Eu stiu de gluma!!

Diana multa sanatate Iuliei scumpe si sper sa ii treaca repede de tot. O pupam si noi dulce.

Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Anis cu multa intarziere:
LA MULTI ANI!

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Buna seara! A dormit baiatul, a papat iaurtelul si acum am mai intrat si eu putin...

Emaaimee- ca la tine am ramas! Chair ma uimeste fetita ta cate stie! Si am vazut si eu pozele noi, cat de mult s-a schimbat Oana... e tare frumusica si cu ochisorii ei mari si albastri si carliontata cum e .... e dulce de-ti vine sa o papi!!!! Felicitari! Am vazut-o cum miroase ea florile, cum se joaca in parc si verifica masina de spalat... Pupici multi si sanatate!

Anis- felicitari pt cadoul frumos!!! Sa-l porti sanatoasa!!!!! Si distractie placuta si weekend-ul viitor! Iar kilogramele... nu te mai plange acum, ca ai timp tu sa le dai jos ca si la Ingrid le-ai dat imediat de nici nu se vedea ca ai nascut!

Monai- multa multa sanatate si tie, sa se vindece si degetul repede. Sanatate si Sarei si sa nu mai aiba dureri asa mari de gingiute si sotului tau, sa scapati repede toti de raceala! Chiar ii place Sarei Batista bebelusului? Ca m-ar tenta si pe mine sa o iau sa o am in casa daca mai am nevoie ca atre m-am chinuit cu o pompita normala data trecuta.... Pupici si sanatate tuturor!!!

Mergi la inceput

Emaaimee- eu nu stiu daca lui Mario ii place CLeopatra ca nu a ascultat-o prea mult, dar o sa-i pun si eu sa vad ce reactie are! Multumim mult!

Acusor- multa sanatate si sper sa fie cum iti doresti! Pupici multi pt tine si Teo!!! Cred ca e super dulce cand va prinde de nas!

Ema.nu.ela- Succes cu schimbarea programului de masa si somn si pupam burtica sa treaca repede!!! Pupici multi!!!

Vad ca vorbiti de desfundat nasul... tocmai am auzit si eu de o varianta neplacuta rau pt copilasi dar cu efect garantat! Ii culcati in pat pe o parte si cu seringa bagati in nara de sus 5 ml de ser fiziologic, care iese pe nara cealalta si le curata pe amandoua... Cica plange rau la metoda asta dar e eficienta... Eu nu am incercat, a incercat mama finutei mele si a zis ca merge. Sper sa nu mai aveti nevoie prea curand!

Mergi la inceput

Ema.nu.ela- multumesc mult pt felicitari! La fel si voua pt progrese!!! Finuta mea are 11luni, si stiu si eu ca pana la urma va papa, dar in per asta in care creste destul de mult si vine si vremea racelilor... ea nu papa deloc legume si carne, si asta de destul de mult timp... O sa-i zic de reteta ta, multumesc mult! Sper sa aiba succes ca tb sa pape si carne intr-un fel! Azi a incercat metoda veche pe care o fol eu, cu lapte praf in supa, pt ca de curand a inceput sa-i dea si supliment de lapte praf si a papt de nu-i venea sa creada! (aproape 200g ceea ce f mult!) Sper sa o tina tot asa si sa nu-i mai faca probleme cu papa! Multumesc mult si multi pupici!

Anda- imi pare tare rau ca aveti probleme!! Pupam burtica bolnavioara si va dorim multa multa sanatate si refacere rapida!!!!! Si tie putere sa treci peste!!!

Mergi la inceput

Ioana- multumesc mult!!! Pai daca zici tu ca ai de dat jos... tu stii cel mai bine, eu as fi tareeeeeee fericita daca as fi la fel de slaba... m-as imbata de fericire! Oricum, pt ambitie, vino la mine daca vrei si ne dam peste mana una alteia sa nu mancam nimic "interzis"!!! Ca gimnastica nu te pot invita la Praslea cel voinic ca ai si tu voinicul tau... Mai tii minte cand ne plangeam una alteia pe umar ca sunt cei mai grei de pe aici? Vad ca ne-au ajuns multi copilasi dragalasi din urma, asa ca nu mai putem sa ne vaitam... Pupici multi si spor la cura!!!!

Mergi la inceput