Inimioare de iulie-august 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 25
brianamica spune:
emaaimee....si Ana mea e fan...domnisoara Stratan !
Cand aude melodia, se opreste din ORICE si danseaza tu.... !!
E atat de caraghioasa...! Mi-am tot propus sa o filmez...!
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
acusor spune:
Neata!
Si eu p-aici.
La Multi Ani! Anis, cu intarziere. Sa fii iubita, sanatoasa si sa ai o nastere usoara.
Brianamica, sanatate multa Anei. Sa se faca cat mai repede bine.
Teo e bine, inca n-are performantele Oanei. Stie si el de nas, ochi, gura. Si eu si mama ii cantam meoldia cu taraful chitz, si ne tine de nas
cand cantam refrenul.
Eu sunt cam speriata. De-abia mi-a trecut CM, de vreo sapt, si am iar niste scurgeri sporadice. Maine ma duc la dr. Sper sa nu fie vreo sarcina, desi iau anticonc.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
emaaimee spune:
Mona,multa sanatate va doresc.uite cum mai fac eu,pulverizez intr-o sticluta,etc. spray cu apa de mare si iau cu seringa cam 2ml pt fiecare nara si ii pun in nasuc.incearcasi Karvol pe cearceaf noaptea.si la baita mai ies mucushorii.
Andreea,multa sanatate.sper sa fii bine,sa ne spui ce zice dr.
Anis,lasa mah k ai vazut ce repede ai slabit.bebelica din burtica sa fie bine.eu am facut-o pe Oani sa ii placa iar spalatul pe dinti asa:ne jucam la oglinda din baie cu niste sticlute mici de briz-brizuri cosmetice de ale mele puse pe policioara+periuta ei asezata strategic aklo si uite asa cu ras si deschis gurita sa arate limbuta in oglinda am inceput sa iubim periuta din nou.i-am mai dat-o si cand o schimb de nappy sa se perie ea pe dinti,am mai dat un gel de dinti pe ea si tot asa.o sa iti strice cateva,asa k sa ai rezerve.succes.
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
ema.nu.ela spune:
maria a avut diaree vineri. cred ca a exagerat bona cu sucurile de fructe desi eu i-am zis mai mult de 30ml sa nu-i dea pe zi. i-am scos fructele crude doar banana i-am lasat-o si compot de mere. dar inca nu si-a revenit tot moale face. in rest e super bine. sper sa-si revina.
desi sam renuntat la ideea cu schimbatul programului de masa si somn cred ca trebuie sa revin din nou. pt ca in ultimele 3 zile mi-a adormit in carut la plecarea din parc pe la 7 seara si trag de ea sa se scoale pe la 8-8.30 ca sa-i fac baie si sa-i dau papa. si apoi nu prea mai are chef de somn.
ea are acum program asa:
6 - lapte
6-8 - somn dimineata
10 - mic dejun
12-14 - somn
14 pranz
17-18 - somn 18 - cina
22 - lapte
22-06 - somn
as vrea sa-i schimb masa asa: 6-9-13-17-21, cu somn dimineata 6-8 si dupa-amiaza 14-16. adica sa n-o mai las inainte de masa de pranz ca apoi nu mai vrea dupa-amiaza. sa vad ce succes o sa am ca azi e prima incercare.
mamica de maria, 1 an si 2 luni
ema.nu.ela spune:
emaaimee,
super multe stie oani. e clar cea mai avansata din grupa.
maria stie toate partile corpului + cerceii. stie sa imite majoritatea animalelor. insa la culori inca nu sta prea bine sper sa le invete pana la 1 an jumate. i-am luat de la targ niste cartonase cu imagini sper s-o ajute. in schimb deja a inceput sa nimereasca singura puzzle-ul de lemn (are 1 luna de cand i l-am luat) si e tare incantata de ea.
si a inceput sa mearga tinuta doar de o mana :)
laura si simona,
nu mai stiu daca am apucat sa va felicit puii ca au inceput sa mearga singuri. felicitari!
simona,
n-am retinut exact ce varsta are finuta ta. dar eu ii faceam mariei perisoare/chiftelute doar cu galbenus. ii faceam perisoare din carne si legume si galbenus si verdeata si paine si orez si ori le fierbeam in supa ori la abur.
maria care era si ea la inceput o super mofturoasa stiu ca manca cu placere doar piure de morcov cu mar. si dovlecel ii placea. si spanac. si carnea tare greu a acceptat-o. iar acum mananca super bine carnea mai ales copanel de pui. eu zic sa nu dispere ca la un moment dat o sa inceapa sa manance. maria a inceput mai bine pe la 8 luni. pana atunci daca manca 30-50 gr legume cu carne era sarbatoare.
mamica de maria, 1 an si 2 luni
Laura25 spune:
Anis felicitari pentru cadouri si sentimentele traite in aceste zile! Am si eu o curiozitate, daca nu te superi ... Sotul tau in ce domeniu luceaza? Ca ma bate gandul sa-l timit si pe al meu la o reconversie profesionala, citind mesajul tau ...
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
anis spune:
Laura
, a pus lovele la ciorap..ca stia ca fac suma rotunda de data asta...
si ca n-avea scapare ![]()
AniS
24+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by anis
Laura, a pus lovele la ciorap..ca stia ca fac suma rotunda de data asta...
si ca n-avea scapare
![]()
AniS24+
siIngrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Si al meu mai pune lovele la ciorap, dar atunci isi permite sa ma scoata in oras la un restaurant mai de doamne-ajuta sau mai cumpara cate ceva la copii, mai platim intretinerea sa fim la zi ... chestii de astea. Al tau cred ca e prieten cu Dinu Patriciu
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
anis spune:
Cica strange de cand implineam 20 ![]()
Cine stie..s-o fi apucat de ciordeala pt mine si copii..fereasca sfantul
..
AniS
24+ 
si
Ingrid-Alexia
INGRID
brianamica spune:
Anis, brava lui...sotului !! Iar tu, sa te bucuri de cadou si ..la mai multe si mai dese !
Ca nu ne strica rasfatul la ordinea zilei ! Ne sacrificam destul de mult pentru dansii...asa ca...meritam cadouri din plin !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...