Inimioare de iulie-august 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 24
brianamica spune:
Laura, stai linistita....nici a mea nu este nici pe departe ca puia lui emaaimee !!! Insa nu ma mai agit ca m-am agitat o data si a fost de fapt...doar agitatia mea !
Recunoaste si ea animalele, mi le arata cu degetelul insa nu vorbeste si nici nu face ca ele ! Noi suntem inca la faza de onomatopee ! Mai leaga cuvintele insa doar la ce ii convine si destul de rar !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
anis spune:
Ne-am intors si noi azi de la munte.A fost super.Eu sunt ok, trebuie s-o las mai moale ca parca n-as vrea sa nasc la 7 luni.
Ingrid si-a revenit cu mancarea, azi trebuie sa ma duc sa-i ii i-au analizele, de la Infarix n-a avut nici o reactie.
De ieri a inceput insa sa maraie un pic...cred ca dinte...deja mi s-a acrit ar fi al 17-lea.
Mamini, daca mai intri pe aici, am fost la dr, si mi-a zis ca dintii sunt un pic galbinori.Faza e ca o spal tare greu pe dinti.ce solutie as avea?
AniS
24+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Va multumesc tare tare mult pt urari...sunteti niste dragutze...
Chiar la aniversarea asta m-am simti asa ..nu stiu ..implinita!
Pupici la toate toate..
AniS
24+ 
si
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
brianamica spune:
Anis, ia sa ne spui noua cum te-ai sarbatorit ????
Ca din ce imi amintesc eu, atunci cand am implinit eu 30 de ani ....eheeee
deci spune-ne cum te-ai simtit si cum te-ai sarbatorit !!!!!!!
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
emaaimee spune:
Briana,multa sanatate Anei.nu stiu nimic de dr resp k nu sunt din Buc,poate stiu fetele din Bucuresti.
mersic de felicitari in leg cu ce face/zice Oani.si eu ma minunez de cate stie si face.plus k invata atatea lucruri noi zilnic.ma bucur k pot fi cu ea zilnic.ii vb in engl si in ro mori de ras zici k e titrarea la tv,uneori imi venea sa renunt,but it pays off.
v-am mai zis k mai urmeaza:
mai stie/arata unde e:bucataria,holul(arata unde e frigiderul cu poza lui tata si a ei cand era bb-Nana baba sau Ana babi asa zice ea,stie k e vaza cu flori pe frigi,dk o intreb sa vada dk sunt rufe in mas de sp se duce si zice le fel nii dk nu sunt),baia,sufra(unde e dormitorul ei),usile(ciocanim la ele knock-knock si zice nii,adica nu-i dk nu e nimeni si arata/stie diverse lucruri in fiecare camera.de ex:in bucatarie:stie unde e sau care e:cutitul(furculita,lingurita,bowl,farfurie),chiuveta,buretele,spuma de la detergent,prosopul,gunoiul,etc.la fel si in alte camere.
ii plac mult florile,le arata peste tot:pe covor,pe hainutele ei sau ale altora ,in ghivecele cu flori sau afara.dupa ce o imbrac kiar si de dim cand o schimb de hainele de noapte se duce rapid in oglinda sa vada cum ii sta
o sa o vedeti si in poze pe la oglinda.canta:lalala,danseaza si din maini si din picioare.face si zice si mai-mai(frumos adica) si bau-bau.vorbeste multe si in engl si in ro.la cuvinte grele zice silabe:cana-na,lumina-na,fetita-ta,etc.mai zice:papa,gaca(gata),pepi(pipi),po(pooh in engl-kk),caca,iszi(easy),fish,nu si no(engl)apa,ploaia-loaia,floarea-loarea.banana-anana.zice:dai-dai cand vrea ceva si arata/spune ce vrea.dk nu are voie ceva uneori face&zice si ea cu degetelul nu-nu-nu sau no-no-no.arata cu degetul orice o intrebi unde e,ce sa mai zic e o scumpa
am pus poze noi aici
enjoy.
o zi buna.
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
anis spune:
Brianamica, acum m-am sarbatorit in familie sa zic asa la casa noua.Am primit de la sot un ceas super fitos cu briliante...de cred ca daca il port, imi taie unu' mana
, dar am infulecat dulciuri nene...
3kg plus, ata e!![]()
O sa plecam acum joi iar...si facem o petrecere cu prietenii.
AniS
24+ 
si
Ingrid-Alexia
INGRID
anis spune:
Brianamica cume Ana?
AniS
24+ 
si
Ingrid-Alexia
INGRID
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Anis, iti urez si eu, cu intarziere
, LA MULTI ANI si toate bune
.
Eu am patit niste pocinoage in ultimul timp
. Am reusit sa ma tai foarte rau la un deget, noroc ca e la mana stanga, oricum nu o pot folosi, e groaznic. Nici nu m-a lasat sotul la urgente sa ma coasa, asa ca voi trage putin cu el, bine ca-s buna de carne
. In plus sunt racita cobza, sotul la fel, pentru mine fiecare miscare e durere
. Sara are niste muci, deja de cateva zile, dar n-a facut temperatura si si-a revenit cu papa. I-a mai iesit o masea, a doua zi dupa ce a iesit dintele si alta e pe drum. A avut niste dureri groaznice, nu mi-am putut inchipui ca va plange vreodata in halul asta, ea, care nu a prea plans la viata ei. Problema cu mucii fetei e ca sunt vascosi, ca sa zic asa, iasa greu si cu batista bebelusului si nu ma prea lasa sa-i pun nimic in nas(avem tratament cu Humex spray).
M-a invatat cineva de-aici
sa pun spray pe-un betisor de urechi si chestia asta chiar functioneaza
. Norocul meu ca-i place aspiratul mucilor, ea tine "aparatul", eu doar il manevrez, asa reusesc s-o mai curat. Sper din tot sufletul sa nu degenereze in ceva mai grav.
Va pup si sanatate tuturor doresc, e super nashpa sa fi bolnav
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...
brianamica spune:
quote:
Originally posted by anis
Brianamica cume Ana?![]()
AniS24+
siIngrid-Alexia
INGRID
Ana e ceva mai bine, mergem azi la doctor !
POZE FETE CUCUIETE

ANA ESTE ATAT DE MARE

emaaimee spune:
hai sa va dau ceva de vazut:
http://www.youtube.com/watch?v=nocDbwGEi_Y
si
http://www.youtube.com/watch?v=H66RM4_Rj-M
Oani e superfan![]()
de piticotu' uriash m-am facut maricica