Inimioare de iulie-august 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Laura, stai linistita....nici a mea nu este nici pe departe ca puia lui emaaimee !!! Insa nu ma mai agit ca m-am agitat o data si a fost de fapt...doar agitatia mea !
Recunoaste si ea animalele, mi le arata cu degetelul insa nu vorbeste si nici nu face ca ele ! Noi suntem inca la faza de onomatopee ! Mai leaga cuvintele insa doar la ce ii convine si destul de rar !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ne-am intors si noi azi de la munte.A fost super.Eu sunt ok, trebuie s-o las mai moale ca parca n-as vrea sa nasc la 7 luni.
Ingrid si-a revenit cu mancarea, azi trebuie sa ma duc sa-i ii i-au analizele, de la Infarix n-a avut nici o reactie.
De ieri a inceput insa sa maraie un pic...cred ca dinte...deja mi s-a acrit ar fi al 17-lea.

Mamini, daca mai intri pe aici, am fost la dr, si mi-a zis ca dintii sunt un pic galbinori.Faza e ca o spal tare greu pe dinti.ce solutie as avea?

AniS 24+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Va multumesc tare tare mult pt urari...sunteti niste dragutze...

Chiar la aniversarea asta m-am simti asa ..nu stiu ..implinita!

Pupici la toate toate..

AniS 24+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Anis, ia sa ne spui noua cum te-ai sarbatorit ????

Ca din ce imi amintesc eu, atunci cand am implinit eu 30 de ani ....eheeee

deci spune-ne cum te-ai simtit si cum te-ai sarbatorit !!!!!!!

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Briana,multa sanatate Anei.nu stiu nimic de dr resp k nu sunt din Buc,poate stiu fetele din Bucuresti.
mersic de felicitari in leg cu ce face/zice Oani.si eu ma minunez de cate stie si face.plus k invata atatea lucruri noi zilnic.ma bucur k pot fi cu ea zilnic.ii vb in engl si in ro mori de ras zici k e titrarea la tv,uneori imi venea sa renunt,but it pays off.
v-am mai zis k mai urmeaza:
mai stie/arata unde e:bucataria,holul(arata unde e frigiderul cu poza lui tata si a ei cand era bb-Nana baba sau Ana babi asa zice ea,stie k e vaza cu flori pe frigi,dk o intreb sa vada dk sunt rufe in mas de sp se duce si zice le fel nii dk nu sunt),baia,sufra(unde e dormitorul ei),usile(ciocanim la ele knock-knock si zice nii,adica nu-i dk nu e nimeni si arata/stie diverse lucruri in fiecare camera.de ex:in bucatarie:stie unde e sau care e:cutitul(furculita,lingurita,bowl,farfurie),chiuveta,buretele,spuma de la detergent,prosopul,gunoiul,etc.la fel si in alte camere.
ii plac mult florile,le arata peste tot:pe covor,pe hainutele ei sau ale altora ,in ghivecele cu flori sau afara.dupa ce o imbrac kiar si de dim cand o schimb de hainele de noapte se duce rapid in oglinda sa vada cum ii stao sa o vedeti si in poze pe la oglinda.canta:lalala,danseaza si din maini si din picioare.face si zice si mai-mai(frumos adica) si bau-bau.vorbeste multe si in engl si in ro.la cuvinte grele zice silabe:cana-na,lumina-na,fetita-ta,etc.mai zice:papa,gaca(gata),pepi(pipi),po(pooh in engl-kk),caca,iszi(easy),fish,nu si no(engl)apa,ploaia-loaia,floarea-loarea.banana-anana.zice:dai-dai cand vrea ceva si arata/spune ce vrea.dk nu are voie ceva uneori face&zice si ea cu degetelul nu-nu-nu sau no-no-no.arata cu degetul orice o intrebi unde e,ce sa mai zic e o scumpa
am pus poze noi aici
enjoy.
o zi buna.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Brianamica, acum m-am sarbatorit in familie sa zic asa la casa noua.Am primit de la sot un ceas super fitos cu briliante...de cred ca daca il port, imi taie unu' mana , dar am infulecat dulciuri nene... 3kg plus, ata e!
O sa plecam acum joi iar...si facem o petrecere cu prietenii.

AniS 24+

Mergi la inceput

Brianamica cume Ana?

AniS 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Anis, iti urez si eu, cu intarziere, LA MULTI ANI si toate bune.

Eu am patit niste pocinoage in ultimul timp. Am reusit sa ma tai foarte rau la un deget, noroc ca e la mana stanga, oricum nu o pot folosi, e groaznic. Nici nu m-a lasat sotul la urgente sa ma coasa, asa ca voi trage putin cu el, bine ca-s buna de carne. In plus sunt racita cobza, sotul la fel, pentru mine fiecare miscare e durere. Sara are niste muci, deja de cateva zile, dar n-a facut temperatura si si-a revenit cu papa. I-a mai iesit o masea, a doua zi dupa ce a iesit dintele si alta e pe drum. A avut niste dureri groaznice, nu mi-am putut inchipui ca va plange vreodata in halul asta, ea, care nu a prea plans la viata ei. Problema cu mucii fetei e ca sunt vascosi, ca sa zic asa, iasa greu si cu batista bebelusului si nu ma prea lasa sa-i pun nimic in nas(avem tratament cu Humex spray).
M-a invatat cineva de-aici sa pun spray pe-un betisor de urechi si chestia asta chiar functioneaza. Norocul meu ca-i place aspiratul mucilor, ea tine "aparatul", eu doar il manevrez, asa reusesc s-o mai curat. Sper din tot sufletul sa nu degenereze in ceva mai grav.
Va pup si sanatate tuturor doresc, e super nashpa sa fi bolnav.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anis

Brianamica cume Ana?

AniS 24+

Ana e ceva mai bine, mergem azi la doctor !

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

hai sa va dau ceva de vazut:
http://www.youtube.com/watch?v=nocDbwGEi_Y
si
http://www.youtube.com/watch?v=H66RM4_Rj-M
Oani e superfan