Inimioare de iulie-august 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Ati plecat la nani, fetelor? Noapte buna daca-i asa. Somnic usor.

Nu v-am zis. Nasa mea a nascut vineri seara un baietel perfect , 3300 g, 51 cm, care doar mananca si doarme, exact ce isi dorea nasa . Cu fetita a avut ceva probleme, e tare mofturoasa . I-am urat ca acum sa aiba un bebe papacios ca Iulia .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Laura- pai o sa incerc sa-i amintesc, dar nu stiu cum ca eu nu pot sa fac asa cu limba.... Daca tine minte, bravo lui si o sa aiba succes la femei... Daca nu, aptitudinea o are, tb doar sa reinvete! Pupici!

Diana- multumim pt aprecieri! Face intradevar niste faze cateodata.... Pupam si noi nora frumoasa! O sa incep si eu cu osciloccocinum, dar stodalul asta de tuse, voiam si eu sa te intreb, nu ii strica la burtica? Stiu ca in general astea de tuse au ori sirop de lemn dulce, ori de patlagina, si ca are ceva care mai inmoaie la butica si noi facem moale de vreo 2 sapt.... Si imi e tare teama, mai ales ca a facut si niste bucite la fundulet.... Lui Mario cum spuneam nasucul nu-ii curge dar tuseste destul de rau, fara sa expectoreze si mai si stranuta dar mai rar... Si azi in parc mi-a vomitat in timp ce-i dadam sa pape, ceea ce in mod normal e semn la noi de rosu in gat, dar mai am o speranta pt ca ii dadeam borcanel, si lui nu ii prea plac, si nu s-a strambat dinainte de a papa (el cand are rosu in gat se oracaie numai cand vede lingurita!!!!) si a vomitat pana la urma, dupa ce papase binisor, dar acasa cand am ajuns si a vazut Danonino prefeatul lui, s-a repezit la el si a halit imediat 3 borcanele si daca mai aveam incalzite mai papa! Si laptele seara l-a baut bine (si noi cu laptele incepeam problemele) deci trag speranta sa nu fie rosu in gat ci doar o coincidenta... Oricum ceva e la cat tuseste dar nu vreau sa ii dau calpol sau nurofen ca nu are febra si astea vreau sa le pastrez in caz ca... Doamne fereste ca m-am saturat de cat a fost mititelul de el bolnavior! Pupiic multi si sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Simona, Stodal este medicament homeopat, se poate lua si in tusea productiva si in cea neproductiva. Cantitatile de plante sunt extrem de mici, nu cred ca au efect laxativ. De fapt, pe prospect nu este indicat nici un efect advers.
Poti sa incerci si vezi cum il tolereaza. Stiu ca fetele de aici au mai dat copiilor si parca nu s-a plans nimeni, din cate imi amintesc.
Multa sanatate si voua!
Ma retrag si eu, somn usor!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Diana- nu am plecat! Sunt aici pe baricade!!!!! Sa-ti traisca "nasicul mic" sa fie sanatos si papacios!!!!!! Si refacere rapida nasei tale!!!

Finuta mea are 2 dintisori de sapt asta, insa de papat papa, musca de multicel din piersica, banana, pufuleti, biscuiti... Asa ii spusesem si eu sa-i dea legumele asa... carnita nu o pate papa, de accea intrebam eu ieri de chiftelutele acelea, daca mai are cineva reteta as fi tare recunoscatoare!!!! ma gandesc ca fiind deja tocata carnea poate papa mai usor... Morcov i-a dat si a luat numai o gurita, semn ca nu ii place si mai e si tare constipata, deci nu ii poate da prea mult... (ii spuneam eu la un mom dat ca din kk lor facem unul bun.... ea constipata si el stricat la burtica...nu se poate o cale de mijloc?) Iar alta leguma ce sa-i dea? Dupa cartof nu prea se omoara...cam mofturoasa dar tb sa pape si ea ceva pana la urma....
Cu limbuta.... da, am vaut eu ca seamana ei la multe, se potrivesc perfect! Ai avut intuitie buna cand ai ales!!! Ar fi frumos sa fie prieteni mai tarziu.... Sa le facem cunostinta: uite mami, prima ta prietena! Ce dragut!!!
Succes mult la cura, sa reusesti sa te tii de ea!!! (pe 28 sept a fost ziua mamei mele si a primit multe cutii de bomboane, carora le-am rezistat cu stoicism desi asa ma tentau... Sunt tare mandra de mine!) Si spor la pierdut kg!!!!!

Va pup si eu acum ca e tarzior si la cat de devreme s-a culcat praslea azi, ma astept la o trezire matinala rau.... poate ma vedeti iar maine dim singura iar pe forum....

Pupici si noapte buna tuturor...sper maine sa ne auzim numai cu vesti bune! Toti copilasii sa fie sanatosi si veseli si mamicile odihnite!!!

Mergi la inceput

Diana- sanatate multa si tie, sa scapi usor de viroza, sa nu faci decat in cel mai rau caz decat ceva asa...usor! Multumim mult! O sa incerc si eu sa-i dau stodal, sper sa nu am probleme. Chiar i-am luat data trecuta cand a fost racit dar nu i-am dat din acelasi motiv.... Deci il am si in casa! Pupici multi si multumim mult!!! Si daca iti repari hardul (iti tin pumnii!!!) as dori si eu retetele de care zici! Multumesc! Somn usor!

Pa! Chiar ca plec si eu acum!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Neata !

Multumesc de suport si incurajari !

Din pacate noi in week-end nu prea putem intra pe net ! Asa ca, abea acum am citit ce mi-ati transmis si va multumesc tuturor !

Astazi merg cu Ana la doctor, si aici am o intrebare...voi ati auzit ceva de Dr Dragomir Dimitrie ?? Poate tu Diana....ma poti ajuta. Ca nu mai stiu fetelor pe unde sa o duc sa ne linistim si noi odata !

Oricum saracuta am tinut-o la regim, de saptamana trecuta de miercuri mananca doar supa de legume (fara cartof) si orez cu legume...

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simonaci79

Voiam sa va rog si eu ceva.... Vorbeati acum cateva zile de niste chiftelute, nu m-a interesat atunci pt ca Mario nu papa asa si ii dau carnita pasata dar acum ma intereseaza pt finuta mea! Daca puteti sa imi mai spuneti si mie va rog reteta.... Si cel mai mutl ma intereseaza cu ce le legat ca fina mea nu papa inca albus de ou si nu stiu daca merge numai cu galbenus...

Ce pacat ca nu mai intra pe la noi Gesi si Joker.... Cu povestile lui Geis ma delectam si le savuram, ma faceau sa privesc intr-un fel mult mai "roz" trasnaile lui Praslea, iar Joker destindea atmosfera pe aici.... Fetelor, poate va razganditi si mai treceti si pe la noi! Ne e dor de voi! (Cel putin mie imi este!!!!)

Va pup acum ca e tarziu, capul tot ma doare si tb sa spal si biberoanele..... Noapte buna si somn usor la mamici si copilasi!!!!!

Simona mamica lui Mario-Gabriel, praslea cel vesel si voinic - 22.07.2005
Poze Mario Gabriel

Mey, si mie imi pare rau de fetele care pleaca....! Nu am fost eu o mamica prea activa pe aici, dar parca ma doare inima cand vad ca ne imputinam.Ca sa nu mai spun ca anul trecut pe vremea asta nu reuseam sa citesc tot ce scriati in 24 de ore...acum....mai rarut !

Diana....fa si tu apelul mai des, poate mai trezim maicile din adormire !!!!!!!

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giana

Sa va zic nouatati si de Dani...este un baiat mare deja desi greutatea este tot de 11 kg ca acum 4 luni... Are 8 dintisori si ii mai ies acum caninii cred.E jaleee plange noapea ca din gura de sarpe...a avut si scaune moi cam o saptamana.

Merge foarte bine... ba a inceput chiar sa si alerge.Si el urca singur trepte si le coboara daca-l tin de o manuta.Cunoaste o gramada de lucruri care daca il intrebam le arata si le si aduce daca-i cerem.Cuvinte noi: BAIE si PLOUA spuse foarte clar.

In schimb e cam rau cu copii.Ii impinge siiitrage de par dar doar daca vin la jucariile lui.Nimeni nu are voie sa se apropie.Ce ma fac??? De obicei il cert si ii explic ca nu e voie,ca nu e frumos...dar acum 2 zile eram in Moll si Dani era la locul de joaca amenajat spcial pt cei mici.Era intr-o casuta singur cand a venit o fetita mai mare cam de 2- 2,5 ani .A intrat peste elsi ainceput sa-l impinga.Pur sisimpu il imbrancea si tipala elsa iasa de acolo ca e casuta ei.Pana sa intervin eucare eram chiar langa salteluta de joaca,fetita aridicat pumnul si l-a lovit peDani.Am vazut NEGRU va dati seama.Si parintii ei stateau bine-mersi la o masa si se uitaula noi ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.Am bolborosit ceva de educatiie si de nesimtire...la nervii care-i aveam...si am luat copilul plangand deacolosi dusa am fost!!!

De atunci ma tot gandesc...e bine sau nu sa fieputin mai infipt?Si cum sa-l fac sanu fie un copil batausi dar sa fie un baietel care sa stie sa se apere.Adica...daca e nevoie sa dea...

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Giana, asa a fost Ela mea....frate ..daca ii dadea cineva una nu riposta de nici o culoare !!! Insa eu zic ca este mult mai bine asa pentur dezvoltarea lor ulterioara (stii tu...violenta naste violeanta). Si stai linistita, cu timpul devine el mai "infipt", in mod special dupa ce intra la gradinita cand de fapt va invata sa "lupte" !
Insa fetelor, o sa mai aveti spectacole din astea cu copiii...oho...!
Si de fiecare data doare, veti ajunge sa le spuneti de la obraz parintilor !!!

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE

Mergi la inceput

Mey....voi va vaitati de 11 kg....pai noi ce sa mia zicem de 9 kg...!!! Si ma gandesc cu groaza cand o sa o cantareasca astazi dupa atata regim !

Laura- felicitari puiului Rares !!! Stai linistita acum....ca atunci cand iti vor merge amandoi.....oho !

Sunt mamica, asta cu manutele murdare e problema tuturor. Din pacate nu prea reusim sa ii tinem "in borcan" asa cum ne-am dori noi de mult ! Insa, departe de tine faptul ca ai fi o mamica denaturata !!!!!

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE

Mergi la inceput

Diana, imi poti tu recomanda un alergolog ??

Sa ii traiasca baietelul nasei mey !!! Asta imi aminteste cu drag de perioada cand Ana sau Ela doar mancau si dormeau !!

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE

Mergi la inceput