Inimioare de iulie-august 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 22
Simonaci79 spune:
Buna seara! (sau dimineata?) Ce slaba activitate azi... ati fost toate in parc cu coilasii daca a fost asa frumos???
Andreea (sunt_mamica) - Imi cer mii de scuze! Chiar am vazut acolo la semnarura Ilinca si am crezut ca tu esti!
Am mai spus eu ca sunt blonda si neuronul e stresat dar chiar asa rau nu am mai comis-o.... Inca o data mii de scuze!!!!(o sa ma prezint cu mielul de Paste!)
Cu molarul- esti sigura ca iese pe lateral? A spart si asa se vede? Ca inainte sa iasa ne-am plans mai multe ca asa pare, sa iasa pe lateral si totusi a oesit bine... Oricum dna dr mi-a zis ca e posibil dintii sa iasa tare starmbi acum dar cei definitivi sa fie asezati frumos. Daca nu, cred ca un aparat dentar ar fi sufucuent, nu neaparat operatie...Mamini ar fi fost cea mai in masura sa raspunda... Pe unde o fi acum?? Am vazut si poze cu fata mare si frumoasa!!!! Ce-i mai place ei sa mearga! De unde ati luat piscinuta cu bile? De la chicco? Tare frumoasa este iar Mario e topit dupa bile, as vrea sa ii iau si eu! AM vazut ca ati bagat-o si in apa marii, si in gradina cu pitici era tare frumos! Sa-ti traiasca fata mare si frumoasa!!! Si sa iasa repede dintisorul sa nu o mai chinuiasca! Pupici multi!!!
Mamini si Emanuela- pe unde sunteti? Nu ati mai aparut de multicel.... Va asteptam cu ceva vesti, asa cat sa ne mai spuneti putin despre voi!!!
Ioana- multumesc mult de tot!!! Esti tare draguta, ca intotdeauna!!!
Si sa stii ca nu am de ce sa ma supar indiferent ce aveti de spus, spuneti cu toata increderea ca nu sunt asa suparacioasa... Eu asa mai simt, mai linistita, nu stiam ca se si vede... Mi-a mai zis cineva (un mare carcotas care cred ca isi dorea tare mult sa "afle" ceva ca sa se duca repede sa dea raportul fostului sot... ca arat de parca as avea un iubit.... si i-am spus atunci ca nu arat asa, ci ca si cum am scapat de o povara... Si chiar asa ma simt, sunt mai relaxata si linistita... De rezolvat, in mare parte timpul le-a rezolvat, chiar repede pt mine, pt ca nu ma mai incearca nici o nostalgie sau ceva.... pur si simplu fiecare zi care trece si fiecare "intalnire in parc" cu fostul sot imi confirma faptul ca am luat cea mai buna decizie.... Asa a fost sa fie si nu am nici un regret!
Cu slabitul... nu am dat eu asa mult jos, doar ca s-a mai asezat carnea si m-am mai "dezumflat" putin! Esti tare draguta si ai niste ochi...
Iar tu ce mai vrei sa dai jos???????????? Ca ti-am spus de nu stiu cate ori ca esti slaba si arati tare bine!
Pai daca mai dai mult jos tb sa te tina Andrei de mana sa nu te ia vantul!![]()
(sper ca nu te superi pe mine ca glumesc si eu...) Multi pupici de la noi!!!!!!!
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by emaaimee
mersic,Diana.multa sanatate Iuliei.
o sa va pun si eu poze sa vedeti cum da fata mea mancare la pisici.
sa va zic ce face fata mea:
stie sa arate:
-ochii,nasul,urechile,cerceii,parul,gura,dintii,limba,obrajii,buricul,burtica,pasarica,fundul,degetele de la maini/picioare,genunchii.
-in carticele:mar,portocala,struguri,capsune,para,cirese,pepene verde/galben,banana,ardei,morcovi,ceapa,rosie,cartof,usturoi,varza,porumb,instrumente muzicale,nasturii,ceasul,
recunoaste formele basic:inima,triunghi,patrat,cerc,stea.culorile:rosu,galben,albastru,verde.
face multe lucruri:pune rufe in masina la spalat,stie unde e mancarea pisicilor in punga,animalele fel de fel de la pisica la elefant,bebelush,fetita,baietel.
stie sa faca k pisica,catelul,ursul,iepure,bufnita,cioara,elefantul,rata,gasca,albina/musca,masina,etc
stie si arata oriunde tot ce v-am zis mai sus + pomul,florile,frunze,gandaceii,vrabiute,pescarusii.
tot ce v-am zis stie si in engl.
si mai urmeaza...
va pup,o zi buna.de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII

Ce de multe stie fata ta! Cand a avut timp sa le invete? Si in engleza pe deasupra!
. Ai un mic geniu acasa!Ai mei stiu cateva chestii si tot "consolidam cunoastintele". Inseamna ca trebuie sa ma pun serios pe treaba, sa ii invatz lucruri noi, ca ramanem in urma.
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Simonaci79 spune:
Diana- asa este! Vad ca are mare efect "catalogul" tau! Imi pare tare rau ca e bolnavioara nora mea... sper sa ii treaca repede si sa fie bine!!!!! Ce tratament faceti? Ca si Mario tuseste si stranuta (nu ii curge nasul - deocamdata cel putin- si cred ca e si rosu in gat... si dr mea mi-a zis sa nu ii dau decat vit c si oscilococcinum acum, altceva doar daca face febra...) si as vrea sa ii dau si eu ceva, poate ii trece mai repede! Pupici multi si sanatate multa! Chiar intrebam de tine aseara, nu stiam ce e cu voi!
Finuta mea nu papa legume deloc!!! Nu numai zeama ca aia nu ar fi fost o problema... pur si simplu nici o combinatie de legume!!!! Nici supa, nici mancarica, nimic! Banza pediatra la care merge ea i-a spus sa nu ii dea ica, dar daca tot i-am zis eu ca toti copilasii papa de mult branzica si m-a vazut cat de hotarata sunt eu ce branza a inceput sa ii mai dea. Galbenus papa, dar carne deloc! Peste nici atat, se stramba si oracaie!!! Si nu e de 2 sapt problema asta, e de vreo 2 luni si ceva... si a lasat-o 2 sapt fara, poate uita si ii trece si degeaba! A incercat cu fructe in ea sa o pacaleasca si o per a mers, acum nici asa nu mai vrea! Nu stie ce sa faca, e la capatul rabdarilor....
Laura25 spune:
Diana multumesc de intrebare, deocamdata ce a reparat tati ne tine. Merg si eu mai cu grija. La mine e jale fara carutz, ca daca inca nu imi merg singurei, eu singura nu am cum sa ies cu ei.
Nicoll cum te imparti intre munca si copil? Vad ca tragi tare la servici, mai ai timp si pentru Codruta? Cine se ocupa de ea cand nu esti tu? Eu am avut niste dicutii cu sefii, nu am reusit sa ma inteleg cu ei in privinta programului de lucru si a banilor, asa ca am hotarat sa mai stau cateva luni in concediu. Copii au mai multa nevoie de mine deocamdata decat de banii pe care i-as aduce in plus (care ar fi prea putini ca sa conteze). Sunt destul de hotarata sa imi caut de lucru la alta firma. Asa ca ma pun pe studiat si pe trimis CV-uri.
Simona mare smecheras e Mario! Cred ca te topesti dupa el. Ma bucur tare mult pentru tine ca te simti bine acum. Bucura-te de viata, ca meriti din plin! 
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Simonaci79 spune:
Emaaimee- tare isteata fata ta!!!!

Stie o gramada de lucruri!!! Ai fata mare de acum!!!! Felicitari si multi pupici!
Nicoll_mada- multumim mult de tot!!! Si voua sa va traisca finutul/finuta, sa fie sanatos si fericit si sarcina usoara viitoarei mamici!!!! Si nastere usoara! Pupam si noi Codruta mica si pe mamica ei!!
Laura- si noi suntem in urma la vocabular... Stie el destul de multe dar le face numai daca vrea! (personalitate puternica....) Pupici la copilasi si sanatate multa lui Rares si Biancai sa nu se molipseasca si ea!
Simonaci79 spune:
Laura- multumesc mult! Esti tare draguta! Mario ....da, este mare smecher, vine cu nasucul la pupat cand il chem, scoate limbuta afara si cand ii spun "da libma sa ti-o prind" o scoate repede si rade... si ce ma uimeste cel mai mult e cum reuseste el sa invarta limba si sta cel mai mult cu ea "invers". Nu stiu cum sa explic sa ma intelegeti...pur si simplu intoarsa perpendicular pe pozitia normala.... Si e asa haios ca zici ca si-o innoada! Si rade de mama focului si in tot ce face "lucreaza" si cu limba! Pupici si tie!!!
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by Simonaci79
Laura- multumesc mult! Esti tare draguta! Mario ....da, este mare smecher, vine cu nasucul la pupat cand il chem, scoate limbuta afara si cand ii spun "da libma sa ti-o prind" o scoate repede si rade... si ce ma uimeste cel mai mult e cum reuseste el sa invarta limba si sta cel mai mult cu ea "invers". Nu stiu cum sa explic sa ma intelegeti...pur si simplu intoarsa perpendicular pe pozitia normala.... Si e asa haios ca zici ca si-o innoada! Si rade de mama focului si in tot ce face "lucreaza" si cu limba! Pupici si tie!!!
Simona mamica luiMario-Gabriel, praslea cel vesel si voinic - 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Pe mine ma uimeste pe strada si prin parc cum reusesc ei sa faca intotdeuna deosebirea intre caini si pisici. Cand sunt caini mari, e clar, dar nu ii incurca nici pe cei mici si flocosi, unii mai mici decat motanul meu.
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Dianami spune:
Giana, bine ai revenit! E f. bine Dani cu greutatea, nu-ti face griji. Speram sa intri mai des. 
Simona, scump rau ginerele meu. Chiar ca ti-a facut niste faze...nimereala sau nu, tot te da gata
. Pupici multi hotomanului! 
Emaaimee, wow! Altceva nu pot spune despre Oani, am ramas asa
. Felicitari pt. asa istetime de fata! Multumim pt. sustinere, speram sa ne facem bine repede. 
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Vad ca nu sunt singura pe aici
.
Laura, i-am dat Oscillococcinum, 3 fiole intr-o zi, la 8 ore, doar seara ii dau Calpol, ziua nu are febra dar spre seara urca un pic, pt. tuse ii dau Stodal, 5 ml de 3 ori pe zi. Nasucul il curat cu ser fiziologic sau Sterimar, seara, atat cat ma lasa.
Antibiotic nu ii dau, nu se aude nimic pulmonar si sigur este o viroza. Maine mergem si la control si vad ce imi zice si dr. Dupa asta o sa incep sa-i dau niste vitamine, o luna, mai vad cum se comporta.
Sper sa va tina cat mai mult carutul. M-ai amuzat povestind cum merge Rares-man
. Pupam vanataia!
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Simona, tratamentul l-am scris mai sus. Si eu sper sa-i treaca repede
.
Dinti are finuta ta? Poate ar foi o solutie sa-i dea sa roada bucatele de legume, carnita...poate e mai independenta. Retete iti mai trimit si eu daca imi vor repara hardul, acolo aveam o gramada.
Si Iulia sta cu limbuta invers, cum zici tu, se pare ca au multe in comun
.
Felicitari pt. dieta, iti tin pumnii. De maine ma apuc si eu. Cred ca ma ia si pe mine raceala, ma tratez cu Nurofen - raceala si gripa.
Pupici! 
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)