Inimioare de iulie-august 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Ma bucur ca incepeti sa apareti, o sa strig catalogul la fiecare capitol .

Iulia mea este bolnavioara , a inceput sa tuseasca si sa-i curga nasul. Are tratament, dar ma chinui sa ii curat nasucul, nu sta sub nici o forma.
O sa amanam vaccinul de maine. Este vioaie, mananca, dar tuseste. Febra nu face, cel mult 37,5. Sper sa-i treaca repede, vad ca este epidemie de viroze...

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Dede, iti tin pumnii cu serviciul, sa te tii tare.

Simona, Yasmari, intrebam de pozne, nu de poze . Pe Gogolina frumoasa am vazut-o, Mari m-a lasat sa o admir .

Brianamica, poate ar trebui sa mergi cu Ana la un alergolog, poate are tendinta de alergii, cumva. Sper sa fie mai bine de acum incolo, e tare greu sa ai copilul bolnav. Te admir ca esti asa tare, mai ales in situatia de fatza.

Laura, ai rezolvat cu "masina" strumfilor? Poate gasesti unul in stare buna la o alta mamica. Fontanela se inchide in jur de 18 luni, chiar si 24.

Albinutzza, tare faza cu baietelul , astia mici sunt f. receptivi .

Mergi la inceput

Anis, Emaaimee, pupam fetele dintoase sa nu aiba reactii de la vaccinuri!

Nicoleta, bine ai revenit! Am vazut pozele cu Vlad, ma minunez ce mari sunt copiii nostri . M-am distrat cu iaurtul . E un frumos, o sa franga multe inimi.

Lori, te mai asteptam pe la noi, sa si scrii . Felicitari pt. mers!

Laura, pupici si lui Rares pt. curaj. Cand va incepe si Bianca sa vezi distractie . Multumim de vestile despre Isabella.

Andreea, bine ai revenit! Sanatate multa Ilincai!

Lulu, trimite-i PM lui Anis, ea s-a ocupat de album.

Mergi la inceput

Simona, finuta ta nu vrea supa lichida sau refuza si legumele din ea? Pt. ca de supa se poate lipsi daca papa piureul, are timp sa se obisnuiasca. Nu e asa tragedie daca refuza, atat timp cat bea lichide ziua. Daca refuza piureul, trebuie sa-i asigure proteine din alta sursa (galbenus, peste, branzica), poate acum face mofturi iar peste o saptamana-doua il va accepta fara probleme.

Pisicut, Alex face multe lucruri, vad ca se apuca si de construit case . Te mai asteptam!

Cati, sananate multa Alexei! Masca nu are rost sa o porti, deja sunteti bolnavioare amandoua. refacere rapida si fara probleme!

Ioana, si pe tine te mai asteptam, in limita timpului disponibil. Stiu ca boierul iti ocupa tot timpul .

Laura, presupun ca fosfataza alcalina a iesit mai mare, nu cred ca mult peste limita. Da-i in continuare 3 picaturi si nu va fi nici o problema.

Mona, succes la curs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mersic,Diana.multa sanatate Iuliei.
o sa va pun si eu poze sa vedeti cum da fata mea mancare la pisici.
sa va zic ce face fata mea:
stie sa arate:
-ochii,nasul,urechile,cerceii,parul,gura,dintii,limba,obrajii,buricul,burtica,pasarica,fundul,degetele de la maini/picioare,genunchii.
-in carticele:mar,portocala,struguri,capsune,para,cirese,pepene verde/galben,banana,ardei,morcovi,ceapa,rosie,cartof,usturoi,varza,porumb,instrumente muzicale,nasturii,ceasul,
recunoaste formele basic:inima,triunghi,patrat,cerc,stea.culorile:rosu,galben,albastru,verde.
face multe lucruri:pune rufe in masina la spalat,stie unde e mancarea pisicilor in punga,animalele fel de fel de la pisica la elefant,bebelush,fetita,baietel.
stie sa faca k pisica,catelul,ursul,iepure,bufnita,cioara,elefantul,rata,gasca,albina/musca,masina,etc
stie si arata oriunde tot ce v-am zis mai sus + pomul,florile,frunze,gandaceii,vrabiute,pescarusii.
tot ce v-am zis stie si in engl.
si mai urmeaza...
va pup,o zi buna.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna fetele!Iata ca am intrat sa va salutam si noi.Pt mom Codruta face nani,iar eu fuga sa vad ce mai faceti.
Nu am reusit toata saptamana,a fost criminal la munca.Despre Codri nu sunt mari noutati,este in continuare fascinata de animalele de la tara,iar la Ploiesti ar sta numai in leagan.
Fetele,hai ca fug sa citesc din spate,pupici la toata lumea,revenim.

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Anda felicitari pt Andrei!De aici in colo sa vezi atentie!!!
Andre_ea se pare ca si Tudor are un vocabular foarte variat!Pupam baiatul vorbaret!!!
Yasmari bine ati revenit,pupicei pt amandoua,ma bucur ca nu ati avut probleme si abia astept ca mai citesc despre voi!
Laura multumim de reteta,o voiincerca in seara asta!Pupici gemenasilor!Cat despre mancare,dimineata bea laptic,iar intre lapte si pranz papa branza topita sau cascaval,sau branza cu smantana sau sunca din piept pui sau biscuiti cu lapte..deci mananca destul de consistent.Cu somnul de dupa amiaza si noi suntem tot la doua reprize,cat despre rosii...nu dam pt ca suntem in aceeasi situatie.Eu dorm cu Codruta pt ca patutul este destul de ingust,iar fata doarme cam ca Rares al tau.Si gratiile sunt de lemn,se da cu capul si se trezeste plangand.Si la mine au sarit toti sa o dezvat,dar acum parca imi place mie sa o simt langa mine...

MMN

Mergi la inceput

Simona feliciatri pt podium!!!Pupam baiatul premiant si la cat mai multe premii!Felicitari si pt mers,sa vezi ce sport veti face de aici in colo!Sa va traiasca finuta,o sa avem si noi un finut sau o finuta prin martie,abia asteptam!Cat despre Mario la Baby Expo,acelasi ranjit din totdeauna.Pupam baiatul!!!
Fetele s-a trezeti Codri si merg sa-i fac baita,sper sa reusesc mai tarziu sa intru,pupicei!!!

MMN

Mergi la inceput

Dede, felicitari pt. dintisor si maseluta! Multi inainte si fara dureri!

Vali, felicitari pt. locul 3, tot pe podium sunteti!

Ioana, bine ati revenit, sper sa intri mai des de acum. Multa sanatate Siminei. Sub 2 ani nu cred ca se baga nimeni sa scoata polipi, decat daca e chiar nevoie si pun probleme mari. Ce mare si frumoasa este ! Cred ca merge bine, nu?

Nicoleta, nu are cum sa fie uterul fisurat, poate sa aiba vreun hematom retroplacentar, cum spunea Katink. Cu odihna si tratament de sustinere se rezolva, am patit-o si eu si am dus sarcina cu bine. In nici un caz nu trebuie sa plece la drum asa lung. Sper sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Ma bucur ca incepeti sa apareti, o sa strig catalogul la fiecare capitol .

Iulia mea este bolnavioara , a inceput sa tuseasca si sa-i curga nasul. Are tratament, dar ma chinui sa ii curat nasucul, nu sta sub nici o forma.
O sa amanam vaccinul de maine. Este vioaie, mananca, dar tuseste. Febra nu face, cel mult 37,5. Sper sa-i treaca repede, vad ca este epidemie de viroze...

Diana, ce fel de tratament ia Iulia? Rares a avut muci cateva zile, de ieri nu ii mai curg, dar i se mai infunda nasul. Beleaua e ca l-am auzit tusind azi de cateva ori si acum, prin somn, din nou. Nu a facut febra, e vioi, se joaca, mananca bine, nu a vomat. Eu i-am dat cate un pic de panadol 2 zile, ii pun apa de mare in nas si seara cate un strop de Vibrocil, sa fiu sigura ca nu i se infunda prin somn. In rest, rabdare si ceiuc ... Il mai urmaresc, daca mi se pare dubios, sun pediatra.
Sanatate multa Iuliei, sa treaca repede raceala!
Ai "intuit" bine, fosfataza alcalina i-a iesit mai mare. Daca imi amintesc bine, zicea pediatra ca normal ar fi cam 130, dar ea avea 200 si un pic.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput