Inimioare de iulie-august 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!
Bun revenit fetelor ce disparusera intr-o vreme! ma bucur ca v-ati facut timp sa ne mai dati vesti despre voi si copilasii dragalasi din dotare.

Eu nu prea am ce sa va povestesc. Rares a prins curaj si merge tot mai mult, l-am lasat si pe afara, prin parc putin, dar stand tot timpul cineva in urma lui, sa nu se opreasca cu nasul in asfalt . E comic rau cum merge, cu mana dreapta in sus si in fata, parca e Superman cand isi ia zborul. A capatat deja prima vanataie, aseara, cand a ratat de putin fotoliul si s-a oprit cu fruntea intr-o margine de masa.
Ma cam dispera ca au cam o saptamana de cand din cauza de dinti sau nu stiu de ce, se foiesc, tipa, se maraie si se trezesc foarte des noaptea. Sunt rupta de oboseala. Si ma chinuie si niste masele. Off.. bine ca nu merge forumul ca lumea si nu pot trimite mesajul.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

monica ...sunt convinsa ca de la manute murdare!oricat am stat cu ochii pe ea in parculet si si am dat-o pe maini cu gel dezinfectant ..nu am reusit sa evit..mereu ma fenta intr-o fractiune de secunda.ba baga nisip in gura ,ba punea mana pe toate porcariile si baga mana in gura!si acu am mustrari de constiinta ca-s mama denaturata...
andre_ea multumim mult!
gianaam patit-o si noi in parculet de cateva ori cu baietelul unei vecine(mereu nu incape de ea...si e destul de mare parculetu)ba o impinge,ba o pocneste..iar mama sta si se uita!.tocmai de aceea sunt tentata cand o creste sa o invat sa "riposteze".poate parea aberant,dar mai bine sa se apere singura..
laurafelititari lui rares !cu intarziereilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Se pare ca pana la urma a mers.

La multi ani, Anis! Sa fii fericita!

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara! Citesc si eu repede ce ati scris ca fug la culcare (ma doare capul de simt ca mor!!!!)

Sunt_mamica- pai se pare ca asa e, vb si eu singura pe aici ca televizorul.... Multumesc mult, imi sunteti tare dragi toate si de-aia ma bag si eu in seama.... Pupici multi!!!!

Ioana- multumesc mult! Am mai slabit un pic e adevarat ca m-am apucat de o cura de slabire cam ....drastica dar tb sa mai dau si eu jos ca nu se mai poate... Eu ajunsesem cu un kg mai putin decat inainte de sarcina dar cum eram deja grasa si atunci... Nu am mai zis ca tin cura ca m-am mai laudat o data si nu m-am tinut de ea...Acum tin deja de 2 sapt si ceva si imi este f usor, m-am obisnuit... Iar de senina...pai daca nu ma mai freaca nimeni la cap sunt si eu mai linistita si fericita, sa ma pot bucura in liniste de copilul meu... Pupici multi pt tine si Boier Andrei!

Giana- fetita are 11 luni aproape si papa atatea cereale pt ca mama ei nu prea mai are lapte (a alaptat-o pana acum numai de la ea) si lapte praf cu bibe nu serveste asa ca ii pune putine cereale in el cat sa i-l poata da cu lingura sa pape (ca simplu de tot nu il vrea) Am vazut si eu cate ii pune in lapte, sunt putine! E subtire de tot, numai asa de gust! Acum i-a scos cerealele de dimineata de tot, deci ii da dim numai lapte de la ea, apoi la masa 2 cereale cu lapte, supa sau legume, putine, cate vrea, masa 4 niste iaurt cu fructe sau cereale cu fructe si seara niste lapte praf cu putine cereale si apoi de la ea. Azi a papt cateva lingurite de supa, dar putine si de foame ca trecuse mult de la ultima masa....

Mergi la inceput

Giana- felicitari pt progresele lui Dani si pt noile cuvinte! Cu greutatea sa stii ca si Mario e la fel, nu fii suparata! La 9 luni cand l-am cantarit avea 11.150 kg dezbracat si la 1 an si o luna avea 11.250 kg imbracat... Si asta la 87 de cm ai lui, dar arata f bine si nu pare slab deloc. Ba acum de cand a inceput sa pape de parca ar fi nemancat de o luna parca a facut iar falci si bulanase babane... De acum ei nu mai cresc asa mult in inaltime deci nici in greutate... Cu bataia.... si Mario a fost bataus la inceput, cand era mai mic, chiar m-am plans eu la un mom dat ca avea cam 5 luni si am fost in vizita la finuta noastra care at avea o luna si cand ne-am apropiat pt o poza i-a tras un pumn in cap...Acum deodata a devenit mai pasnic, pe finuta noastra o mangaie si se joaca cu ea, si cu restul copiilor, ii plac mult, mai plange daca i se iau jucariile din mana daca ii plac lui, (chiar daca nu sunt ale lui) dar in general e pasnic si le da.... Din punctul meu de vedere acum e mai bine sa fie pasnic, pt ca la varsta asta ori se bate tot timpul ori deloc, nu ai cum sa-i spui "lovesti numai daca esti lovit" si mai bine asa decat sa fie un copil rautacios si nesuferit (gandeste-te ce parere ai tu despre fetita respectiva) plus ca e mai usor daca te intalnesti cu copilsi de ac varsta sa ii lasi linistita sa se joace nu cu emotii ca ii bate... Mai tarziu, pe la 4-5 ani si eu am de gand sa-l invat sa riposteze daca e lovit, dar atunci, cand te poti intelege cu ei... Parerea mea! Sper sa nu te superi pe mine daca nu esti de acord cu mine!!! Pupici multi pt tine si Dani!!!

Mergi la inceput

Giana- am uitat! Spor la canini, sa iasa repede si sa las ebaiatul sa doarma noaptea!!!!! Sanatate multa!!! Cum mai e cu streptococul pe care il avea? Ati facut ceva tratament? Pupici!

Laura- pupici si voua, sa iasa repede maselele si dintii sa nu mai chinuiasca strumphisorii dragalasi!!! Si Mario s-a lovit azi de un fotoliu, destul de rau ca s-a inrosit dar nici macar nu a plans sau scancit...era prea ocupat sa piarda timpul cu "nimicuri din astea" Si acum seara era gata-gata sa cada din pat in cap, l-am prins de picioare din zbor aproape... are o viteza de nici nu-mi vine sa cred ce repede le comite.... Pupici lui Superman mic si Biencutei!

Ilinca- nu iti mai face atatea procese de constiinta cu giardia ca nu ai de ce.... Este parazitul care se ia cel mai repede, asa de usor ca nu te poti feri! Se pare ca 95%din populatie are (daca la analize nu iese nu inseamna ca nu e ci ca nu apare) si cica cea mai buna metoda ar fi sa pape cam 5 zile usturoi si dupa facue imediat analiza si apare) si cine nu are are ori gastrita ori ulcer si e mediul prea acid ca sa traiasca.... Asta stiu de la un pediatru f bun care a plecat din tara intre timp...Cica numai cantitatea difera si reactia organismului..... Majoritatea avem dar nu ne dam seama, si copilasii la fel, pt ca nu ii deranjeaza. Daca sunt mai multi apare deja scaderea in greutate (mai rar!) si durerile de burtica. SI de luat... se ia de pe mana (daca a pus mana pe alt copilas sau un adult i-a pus mana pe manuta) si apoi duce la gura, de pe fructe si legume insuficient spalate..... e greu sa te feresti.... mie mi s-a parut tare ciudat ca lui Mario nu i-a iesit din 3 probe diferita dar tot nu sunt convinsa ca nu are.... Pupici si sanatate multa, sa treaca repede burtica!!!!!

Mergi la inceput

Sa va spun ce ispravi a mai facut si Mario azi....

Il pun pe jos, se plimba el de zor mandru tare prin casa, dispare din raza mea vizuala 3 sec si unde era??? Deja pe treapta a 3-a de la scara!!!!!!! Il iau de acolo si il cert, il pun jos, se joaca un min si se intoarce la scara, de data asta mai mult in 4 labe (nu se mai tinea de balustrada ci de treptele de mai sus) si era la jumatatea scarii!!! Am nevoie de gardulet ca e pericol!!!!!!!
Il duc la culcare, se ridica in picioare sa traga tot de pe raftul de deasupra patului meu (ca de obicei), il cert ca nu are voie si se intoarce senin la mine si imi tranteste un "de ce?" cu zambetul pe buze... O fi fost nimereala sau nu, dar a fost tare simpatic!!!!
Incepe sa adune niste perne de prin pat, 3-4, le pune un apeste alta sprijinite de perete, isi ia telecomanda in mana, se sprijina pe perne si incepe sa butoneze....

Imi face cateodata niste faze de nu imi vine sa cred ce-l duce capul! Sunt la varsta asta niste hotomani simpatici.... Incep sa inteleaga si sa dea niste raspunsuri de te lasa trasnit!!!!

Mergi la inceput

Voiam sa va rog si eu ceva.... Vorbeati acum cateva zile de niste chiftelute, nu m-a interesat atunci pt ca Mario nu papa asa si ii dau carnita pasata dar acum ma intereseaza pt finuta mea! Daca puteti sa imi mai spuneti si mie va rog reteta.... Si cel mai mutl ma intereseaza cu ce le legat ca fina mea nu papa inca albus de ou si nu stiu daca merge numai cu galbenus...

Ce pacat ca nu mai intra pe la noi Gesi si Joker.... Cu povestile lui Geis ma delectam si le savuram, ma faceau sa privesc intr-un fel mult mai "roz" trasnaile lui Praslea, iar Joker destindea atmosfera pe aici.... Fetelor, poate va razganditi si mai treceti si pe la noi! Ne e dor de voi! (Cel putin mie imi este!!!!)

Va pup acum ca e tarziu, capul tot ma doare si tb sa spal si biberoanele..... Noapte buna si somn usor la mamici si copilasi!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

simonaeu sunt !ilinca e cred ca ar trebui sa schimb semnatura...sa fie mai explicita!
fetelor,illincai ii iese un molor pe partea laterala a gingieiati mai auzit cazuri?oare v-a trebui extras?exista posibilitatea ca si cel definitiv sa iasa tot asa?
numa intr-o "distractie" o tinem de o saptamana

edit:am pus poze noi cu ilinca in album...ca eram in urma rau(erau poze de pe la 7-8 luni)
ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Giana multumim frumos Sa stii ca e f Dani la dimensiuni, lasa ca are el timp sa ia in greutate, ce nu-ti ajung la carat 11 kile??? Glumesc! Andrei are 12 si ma rupe de spate!!! La petrecerea de copii din poze suntem in vizita la party, nu la noi acasa. Din pacate casa si curtea pt noi e dpar un vis care nu stiu daca se va concretiza ...hai sa nu zic vreodata..dar sigur nu curand. Noi stam la bloc, nu avem casa noastra. Stam in 2 camere deci spatiu mic.

Simona pai am observat eu ca ai dat jos, se vede!! Nici eu nu mai zic nimic, ca vad ca nu mai am ambitie sa tin nimic nu ma mai inteleg nici eu, ma plang toata ziua ca am de dat jos sa nu se mai vada sunca de pe tal;ie si solduri si nu fac absolut nimic, parca sunt cu capul zau asa. Asa ca o sa zic ceva numai cand o sa dau adik sa fac ceva concret in sensul asta. Iar despre seninatatea ta mey asta voiam sa zic, dar am zis sa nu te supar cumva si sa-ti confirm faptul ca de cand ai scapat de un rau pt ca nu se mai putea din pacate ca asa e unoeri viata asta a naibii...arati clar mai linistita si esti fericita cu puiul tau. In rest ...zic eu ca timpul le rezolva pe toate si doamne doamne o sa aiba grija si de tine

Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput