Inimioare de iulie-august 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

neata!
Simona,ce faci?monopolizezi discutia aici?[:-)))
pt ca esti mereu pe baricade si cu o vb pt fiecare fata!dragut din partea ta!
Anis sa ai sarcina usoara..si un bebe sanatos .sa fii fericita alaturi de frumoasa ta familie!

ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Multumim frumos Simona si Anca Asa este Andrei a crescut mare, e un smecher si jumtate, ne zapaceste pe aici nu alta, ne invarte cum vrea el. Va pupam si noi. Simona am vazut pozele de Expo sunteti amandoi niste draguti si Mario a crescut bineee de tot, iar tu arati bine, nu stiu arati schimbata, ai o fata mai senina, ai mai slabit, imi place si culoarea parului. Ceva e
Anis LA MULTI ANI si sarcina usoara!
Briana multa putere sa mergi mai departe langa fetitele tale si sa iti croiesti un alt drum in viata!! Bafta multa!

Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

sunt mamica de unde a luat Ilinca giardia?

Cuscra la multi ani cu sanatate fericire si bebe sanatos si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

La multi ani, Anis! Sa fi sanatoasa, multa fericire alaturi de familia care se mareste!

Briana, multa putere in continuare! Ai luat decizia corecta.

Sanatate multa bebicilor bolnaviori: Ilinca, Iulia, Alexia.

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

ANIS LA MULTI ANI, sa ai parte de fericire alaturi de familia ta...sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume...
Petrecere frumoasa..

http://photos.yahoo.com/aluch2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Anis, La Multi Ani si de la noi, sa ai un an plin de bucurii, sanatate, noroc si fericire!!

Te pupam,

Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani, Anis!

Sa fii sanatoasa si fericita alturi de minunile tale!

Petrecere frumoasa!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Katink sarcina si usoara si tie, eu mai in urma cu vestile fiind multi pupici pe burtica, sa fie fara probleme si un bebe doi la fel de reusit si sanatos!!!

Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

PREZENT!!! Spunem si noi dupa o lunga absenta.Motivul...ba netul care merge cate-odata bine cate-o data nu ... (cand vreau eu sa raspund de obicei..NU)...ori Dani nu doarme decat foarte putin la pranz si nu mai apuc sa intru...si tot asa!

In primul rand vreau sa-ti urez tie,ANIS, un calduros LA MULTIANI!!! Sa te bucuri de minunile ce ti le-a trimis Dumnezeu,sa ai o sarcina usoare si o fetita la fel de frumoasa si sanatoasa ca si INGRID!LA MULTI ANI!!!

Briana,imi pare rau...nu stiu ce sa zic...nu ma pricep!Sincer...imi pare rau!!!Multa puterein continuare!

Simona,chiar..cat are fetita care nu vrea supica? Mie din ce ai scris tu mi s-a parut prea multe mese de cereale...

Corbiona,amv azutflacaul la petrecere in piscina...Ce dragut!Ce bine de voi ca stati la casa si aveti spatiu(curte)...Abea astept sa ne mutam si noi la casa.

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Sa va zic nouatati si de Dani...este un baiat mare deja desi greutatea este tot de 11 kg ca acum 4 luni... Are 8 dintisori si ii mai ies acum caninii cred.E jaleee plange noapea ca din gura de sarpe...a avut si scaune moi cam o saptamana.

Merge foarte bine... ba a inceput chiar sa si alerge.Si el urca singur trepte si le coboara daca-l tin de o manuta.Cunoaste o gramada de lucruri care daca il intrebam le arata si le si aduce daca-i cerem.Cuvinte noi: BAIE si PLOUA spuse foarte clar.

In schimb e cam rau cu copii.Ii impinge siiitrage de par dar doar daca vin la jucariile lui.Nimeni nu are voie sa se apropie.Ce ma fac??? De obicei il cert si ii explic ca nu e voie,ca nu e frumos...dar acum 2 zile eram in Moll si Dani era la locul de joaca amenajat spcial pt cei mici.Era intr-o casuta singur cand a venit o fetita mai mare cam de 2- 2,5 ani .A intrat peste elsi ainceput sa-l impinga.Pur sisimpu il imbrancea si tipala elsa iasa de acolo ca e casuta ei.Pana sa intervin eucare eram chiar langa salteluta de joaca,fetita aridicat pumnul si l-a lovit peDani.Am vazut NEGRU va dati seama.Si parintii ei stateau bine-mersi la o masa si se uitaula noi ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.Am bolborosit ceva de educatiie si de nesimtire...la nervii care-i aveam...si am luat copilul plangand deacolosi dusa am fost!!!

De atunci ma tot gandesc...e bine sau nu sa fieputin mai infipt?Si cum sa-l fac sanu fie un copil batausi dar sa fie un baietel care sa stie sa se apere.Adica...daca e nevoie sa dea...

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput