Inimioare de iulie-august 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

BRIANA ,imi pare rau !nu stiu ce altceva as putea sa-ti spun...decat ca esti o curajoasa .nu multe femei ar avea taria sa puna punct suferintei si umilitei
Nu am avut o zi prea buna.Pe langa nenoricita de giardia,ilinca are otita si o viroza destul de nasoalasi face tratament cu antibiotic.imi este teama sa nu-i afecteze ficatul pt ca si tratamentul pt giardia este destul de puternic..dr mi-a zis ca e exclus sa renunt la unu din tratamente pt ca nu e de glumit cu nici una din boli!am intrebat de un tratament pt protejarea ficatului dar ,la varsta asta nu-i pot decat vitamine...

ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Mari,da,intram in EU.am scapat de replica aaa,Ro nu e in EU.si pe mine ma incearca o mandrie prosteasca...dar ma apuca nervii pe engl si irl k vor sa ne puna restrictie la munca
Anis,la multi ani sa fiti sanatosi toti 4
Simona,nu stiu ce sfat sa iti dau in leg cu supa,nici a mea nu o vrea deloc si nu ma agit sa ii dau.ii dau mancarica gen tocanita si gata.dk fetita e mofturici sa incerce sa ii distraga atentia,eu cu fata asa fac folosesc tertipuri diverse sa pape.m-am obisnuit k nu e o mare mancacioasa.
sunt_mamica,sanatate multa Ilincai
Diana,sanatate multa Iulieinastere usoara nasei si un baietel perfect.vointa si tie dk te apuci de slabit pt ca deh vei fi nasica
nique15,ce mancacioasa scumpa am vazut in poze
Ioana,mare s-a facut Andrei,sunteti frumosi toti 3

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Am vrut sa scriu si eu azi dim un mesaj dar nu am reusit...noroc ca l-am salvat asa ca pun acum!

Buna dimineata!!!!!

Albinutzza- nu are nici o problema calculatorul tau, are ceva forumul, se intampla multor pers... eu nu am patit inca pt ca la ora la care postez eu noaptea... a trecut si mama ei de ora diferenta care este... Ce exprimare de primarita am..... Ce mai face bubita lui Lucuta? S-a vindecat de tot? Ce a zis dr?

Cristina- pai are aproape 11 luni, deci ar putea manca destul de multe....

Nique-pai a incercat sa o lase o per, poate uita si ii trece si tot nu a mers... De peste uitasem, o sa-i spun sa incerce si cu asta ca nu i-a dat deloc pana acum... Cu bibe nu cred sa vrea ca nu vrea nici lapte nici apa.... E cam speriata ca nu stie ce sa mai faca, e ceva timp de cand nu mai papa legume sau carne.... Multumesc mutl pt raspuns, o sa-i zic si de peste!
Sanatate multa voua si sa va treaca repede nasucul. Cu operatia si eu zic sa nu o chinuiesti acum.... si pe mine m-au operat cand eram mica si au crescut iar de 2 ori, pana cand m-au operat a 3-a oara pe la 9 ani si nu au mai aparut cel putin o per lunga de timp, nu stiu acum daca mai am dar nu am mai avut probleme... Ai incercat cu sterimar? Si Mario cand a fost racit tot avea nasucul infundat si nu stiam ce sa-i mai fac si dupa ce i-am tot pus sterimar si ii curatam nasucul cu pompa i-a trecut in 2 zile. Sanatate si pupici!!! Am vzut poze cu fata mare si frumoasa! Ce mai papa ea "ciolanul" si painica.... Si tare frumusica este! Felicitari! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!!!

Nicoleta- multumesc mult de tot, am primit si i l-am trimis si eu ei mai departe sa se uite pe acolo poate gaseste ceva... Sanatate multa cumnatei tale! Eu nu am auzit de asa ceva, nu stiu ce sa spun... Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa aiba un bebe sanatos!

Am citit tot, mai intru mai tarziu sa dau raportul. Pupici si o zi buna tuturor!!!!

Mergi la inceput

Briana,ma bucur k ai luat hotaratea asta.dupa cum iti spuneam veti fi in sfarsit libere,linistite si fericite.vei vedea k o sa fie bine

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Simona,uite k patesti acum,eu te-am citit pe tine intai si hop apar inaintea tae super aiurea sa citesti rasp intai.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Si acum sa raspund in continuare...

Lory2004- multumesc mult! Adresa mea este simonaci79@yahoo.com. Astept! Multi pupici!

Diana- pai ce faci????? Tocmai voiam sa intreb de voi!!!!!! Imi pare rau ca te-a speriat Iulia, va tin pumnii sa fi fost o intamplare si sa nu mai faca nici febra nici kk moale! Multa sanatate nasei voastre si baietelului, sa aiba un copil fericit si sanatos si ei refacere rapida!!!!! Si sa va traiasca finutii!!!! Sa fie sanatosi si fericiti!!!! Succes la dr luni!

Ilinca (sunt_mamica)- imi pare tare rau ca aveti atatea probleme... Multi pupici puiului mic, sa scape repede de ambele si sa fie sanatoasa!!!!! Pupici si tie sa-ti treaca supararea!!!!

Mergi la inceput

Am terminat de citit tot, mai intru mai tarziu sa vad ce mai faceti! Pupici!

Mergi la inceput

Nu stiu ce are netul meu ca merge tare prost azi.... Si pe aici e asa liniste!!!!!!! Nici la voi nu merge netul?

Emaaimee- da, iata ca am postat si eu mai devreme si am patit-o si eu! Tocmai mai uitam ca pe pag principala apare ca ultimul mesaj e al tau si cand intru tot eu eram ultima! Pai a incercat biata de ea si sa o distraga, intai cu pufuleti si ii baga pe langa pufulete in gura, apoi cu diverse lucruri sa i le dea ei in manuta (la mine cand nu papa Mario asta nu tinea deloc ca daca punea mana pe ceva orice ar fi fost, adio mancare!!! Nu se mai concentra deloc si nu mai deschidea gura...) Si problema este ca nu papa deloc legume sau carne, sub nici o forma!!! Nu numai supa, ca asta intrebam si eu, ceva retete mai deosebite in care sa-i poata baga si ea carne si ceva legume ca are nevoie si de vitamine din astea, ca doar nu i-o da numai fructe, cereale si iaurt.... Multumesc mult pt raspuns si multi pupici!!!!

Mergi la inceput

Anis- ca tot e deja 30, iti urez si eu La multi ani, sanatate si fericire, sa ai o viata minunata si sa te bucuri de fetele tale!!! Sa ai parte de mult noroc, sanatate si fericire!!!!!!

Va pup si eu acum, ma duc la culcare ca tot e liniste pe aici.... Pupici si noapte buna!

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!

Pai eu ultima si tot eu prima??? Ce e cu voi fetelor? Nimeni nu mai vb cu mine? V-ati suparat pe mine?

Bine!!!!! Mai intru si eu mai tarziu sa vad daca am ce citi.... sper sa nu raman singura pe aici!

Mergi la inceput