Inimioare de iulie-august 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 17
nique15 spune:
Anis, LA MULTI ANI PENTRU MAINE!

Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta, care iata, este asa cum ti-ai dorit!
Fetelor,avem si noi poze de ultima ora in albumul "La munte" daca vreti sa ne vedeti!
Pupam mamici, inimioare si burtici!
Ioana si Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare
cin spune:
Neata
intru si eu putin, ca-s pe fuga..
Am o mare intrebare: cumnatei mele insarcinata in vreo 16 saptamani i s-a spus la ecograf ca are uterul fisurat si un cheag de sange .. ce presupune asta? cat de grav e? din pacate alte detalii nu am, ca n-am apucat sa vorbesc cu ea inca...
Simona, ti=am trimis pe mail ghidul acela de diversificare care circula pe forum. poate va gasi ceva retete utile.
va pup...revin
http://photos.yahoo.com/aluch2004
cin spune:
Katink...multumesc de raspuns, si-mi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva. si cumnatei mele i s-a spus sa stea la pat, cred ca i-a dat si ceva tratament si peste 2 saptamani o sa faca o alta ecografie. dar era speriata si voia sa vina si in bucuresti la un medic (ea e din ramnicu valcea), dar nu i-a dat voie dr de acolo sa se deplaseze atata. sper sa fie bine.
forumul clar are probleme...
http://photos.yahoo.com/aluch2004
Lory2004 spune:
Simona am si eu cateva retete pentru copilasi, unele le-am incercat si pentru Rares si le-a acceptat foarte bine. Daca vrei ti le pot trimite, dar spune-mi adresa de mail !
Katink imi pare rau ca a trebuit sa treci prin emotii. Iti dorim sarcina usoara!La fel si cumnatei tale Cin!
Niqueeu zic sa mai consulti si alti medici ORL-isti...mi se pare totusi cam micuta pentru operatie...
Briana suntem alaturi de tine!
Revin mai tarziu!
Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photo
palmyrah2002 spune:

ANIS ,
LA MULTI ANI !
Sa fii sanatoasa si sa ai parte de o viata minunata alaturi de familia ta minunata!Sarcina usoara si un bebelus sanatos,mincacios si voios!

Cristina,Rares si Mihnea
brianamica spune:
Fetele
,
Multumesc MULT pentru incurajari !
La noi a fost mult mai mult decat "neintelegere". Au fost multe lucruri triste, umilitoare si dureroase. Si nu o data, ci de mai multe ori decat ar fi trebuit sa accept.
Faptul ca am luat decizia de a ramane singura cu 2 copii a fost pentru ca nu am mai putut suporta
!
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
brianamica spune:
quote:
Originally posted by pisicut
Brianmica, imi pare rau, vroiam sa o felicit pe Mitub dar am ratacit hartiuta pe care am notat si nu am mai cautat in urma sa ma asigur ca felicit pe cine trebuie. Sper ca ma poti ierta pentru gafa. Inca o data mii de scuze. Daca am mai gresit cu ceva, suparat pe cineva, va rog sa ma iertati.
mama lu' BuBu mic
www.dropshots.com/pisicut" target="_blank"> Filmulete si poze
Pisicut....stai linistita !

Nu ai de ce sa iti faci probleme !!

POZE FETE CUCUIETE

ANA ESTE ATAT DE MARE

Yasmari spune:
Briana, imi pare foarte, foarte rau sa aud asa veste proasta, sa dea Dumnezeu sa fie cat mai bine si usor pt tine si fete. In circumstantele date, citatul de la semnatura ta prinde un sens si mai adinc....
"May you live every day of your life!"- J. Swift
brianamica spune:
Anis, nu stiu daca o sa reusesc sa intru maine pe DC, insa o sa iti urez de astazi

LA MULTI ANI !!!!!

Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de fetele tale !
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
Dianami spune:
Buna, fetelor!
Revin si eu dupa 2 zile pline de peripetii. Miercuri Iulia a facut brusc febra, 38,5 max., iar la cateva ore a avut un scaun diareic. Am banuit dintii, ca stau sa pocneasca vreo 2 si o maseluta, dar tot am trecut-o la regim si lapte fara lactoza. Ieri s-a comportat bine, a mancat tot ce i-am dat, a baut si lapticul, iar scaunele au fost toate normale.
Dar m-am speriat putin, mai ales ca ea nu a fost niciodata bolnavioara.
Luni mergem sa facem Act-Hib si ne cantarim
.
Am fost in vizita la nasii nostri, nasa mea va naste in seara asta
, prin cezariana. Asteapta un baietel, mai au o fetita ce face 4 ani saptamana viitoare. Sper sa fie totul bine, mai ales ca nu pot fi langa ea, naste la Ploiesti, dar o sustin psihic
.
Si inca ceva: in iunie anul viitor vom fi nasi de cununie
. O colega de grupa si iubitul, care ne sunt buni prieteni, ne-au propus sa-i cununam, asa ca ne pregatim de petrecere si intru la dieta din nou
.
Revin mai tarziu, dupa ce citesc ce ati scris.
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)