Inimioare de iulie-august 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
Simonaci79 spune:
Monai- felicitari pt noul dintisor, ca a scapat fata de probleme si papa bine!!! Eu vigantol ii dau 3 pic de pe la 9 luni ca asa mi-a zis dna dr...Iar cu vaccinul, depinde de copil, nu te mai speria si tu! Noi l-am facut pe ala la 7 luni si in afara de putina febra nu a avut nimic!!! Va tinem pumnii sa nu aveti efecte neplacute si mult succes la curs!!! Poate daca mai ai timp, sa ne mai dai si noua ceva vesti, sa nu dispari asa de tot... 
Acusor- nu are nimic calculatorul Albinutzzai, forumul e vinovat, de sapt trecuta tot face asa.... Imi pare rau ca si tu ai probleme cu tatal tau.... Nici nu stie ce nepot are! Noi il pupam pe Teo mic si va dorim multa sanatate!!! Cum se mai simte? Sunteti bine? Pupici!
Dede- felcitari pt dinte si maseluta! Doua dintr-o lovitura!!! Bravo fetei mari! Si urmatorii sa iasa la fel fara dureri si alte efecte neplacute....
Vali- multumesc mult, esti singura care mi-a rasouns cu supa... Din pacate nu functioneaza nici macar asta..... Ei au plecat la tara/munte de pe la inc lui iunie si abia s-au intors sapt trecuta marti asa ca.... si de acolo a inceput cu mofturile... Si eu ii spuneam sa o duca la mare ca Mario acolo a inceput sa pape bine de tot de a facut iar falcusoare...Sa-i fie de bine, ca nu vreau sa se imbolnaveasca iar si sa le dea jos... Pupici multi si multumesc mutl pt raspuns, eu imi tot scobesc creierii poate imi aduc aminte de vreo combinatie care la Mario a avut succes sa-i spun si ei... Mario papa de ex piure-ul de cartofi cu o pofta uimitoare, ea nici nu vrea sa auda.... Pupam Davidelul mic!!!! Si pe mamica lui! Sa purtati sanatosi noile hainute si tie multa putere sa treci peste greutatile de la servici!!!
Simonaci79 spune:
Briana-
eu inteleg perfect ce simti acum si imi pare tare rau pt tine!!!! Insa stii parerea mea, ca si eu am luat aceeasi decizie, si desi la inc e greu, acum e mult mai bine! E drept ca tu ai 2 copii nu unul, si Ela e mare si sufera pt ca realizeaza, dar mai bine acum putin decat toata viata mai mult..... Iti doresc numai bine si multa putere si oricand vrei sa vb....eu sunt aici!!!!!!!!! 
Simonaci79 spune:
Fetelor, am si eu o rugaminte....Daca are cumva cineva salvate retetele scirse de voi pe aici... sau daca e dispusa vreuna dintre voi sa-mi scrie si mie niste retete care au succes la copilasii vostri... Imi e tare mila de prietena mea si vreau s o ajut dar .... i-am zis ce papa Mario bine dar se pare ca nu au aceleasi gusturi.... Acum i-am zis de spanac pe care Mario il papa f bine si zice ca a manact 10 lingurite, ceea ce e un inceput pt ea care nu papa deloc, mai ales ca e ceva nou, dar nu poate sa-i dea numai spanac.... Multumesc mult anticipat!!!!
Va pup si eu acum, ca e tarziu si fug si eu la nani! Noapte buna si somn usor!
Albinutzza spune:
Nici nu-mi mai vine sa scriu ca cine stie pe unde imi mai apare mesajul. Ora la calculat meu e bien setata, alta setare in profil nu am, decat la tara, pus romania....nu stiu ce se intampla
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
20+ SamburikaThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
palmyrah2002 spune:
Albinutzza,nu esti singura !![]()
Si mesajele mele de raspuns la unele intrebari apar inaintea acestora!
Simona,cit are bebelusul prietenei tale?
Briana,CURAJ SI PUTERE sa treci peste acest moment nefericit!
Cel mai important lucru in viata este fericirea ta si a fetitelor tale !Pupici de la noi!
Cristina,Rares si Mihnea
Katink spune:
Buna fetele!
Intru si eu iute, ca mandra mea inca nu s-a trezit, ea care face ochi de la 7.00.
Nicoleta, tie vreau sa iti raspund, ca am trecut si eu printr-o faza dintr-asta acu cateva zile, de am zis ca pierd sarcina.
Mie mi-a depistat la eco o pata de sange langa placenta, si mi-a scris in carnet ca este hematom retroplacentar. In cazul in care se mareste, atunci duce la avort, dar se poate foarte bine elimina sau se poate absorbi.
Pe mine m-a sfatuit sa nu fac nici un fel de efort, sa nu car sau sa ridic greutate, sa nu fac gimnastica si mi-a dat sa iau 3 tablete de magneziu pe zi.
Dupa patru zile de cosmar am fost din nou la control si pata respectiva incepuse sa dispara, eu nu am sangerat deloc, nici inainte, nici acuma.
Eu sunt in sapt. 11, sau ma rog, eram sambata cand mi-a gasit hematomul, azi am implinit 11 sapt.
Poate o fi o dezlipire de placenta la ea... de fisurare nu am auzit, normal ca exista si fisurare, dar de dezlipire stiu ca se poate "lipi" la loc si duce sarcina la bun sfarsit.
Spune-i cumnatei tale sa stea cuminte in pat, sa isi ia concediu daca poate si sa vb cu dr, poate tr sa ia si ceva pastile.
Multa, multa sanatate ii doresc si sa scape cu bine de hopul acesta, stiu cum este sa ai asa o veste urata in sarcina.
Numai bine,
Katink
cu
Surpriza si
Dulcineea mea Emma-Andreea
Katink spune:
Ce se intampla
, ultimul mesaj era al tau Nicoleta (Cin) si acuma apare mesajul meu cu trei mesaje mai sus 
Katink
cu
Surpriza si
Katink spune:
Eu am ora Germanie, adica cu o ora in urma Romaniei... dar niciodata nu mi s-a mai intamplat sa imi puna mesajele printre cele deja existente... ciutat rau, Nico sper sa mai citesti si din mesajele din fata, ca nu e chip sa postez dupa tine 
Katink
cu
Surpriza si
Katink spune:
Briana, imi pare foarte rau pentru voi, nici nu stiu ce sa iti spun, sper sa poti trece repede peste perioada aceasta si sa fiti voi trei o familie unita si fericita.
Cum spuneau si fetele poate e mai bine asa, nu stiu care e situatia exacta la voi... dar sincer imi pare rau ca s-a ajuns la divort.
Suntem alaturi de tine 
Katink
cu
Surpriza si
nique15 spune:
fetelor ! Raspundem si noi prezent la catalog. Am fost in concediu la munte 2 saptamani si la serviciu m-a asteptat o gramada de treaba, iata de ce nu am mai apucat sa scriu... ca de citit mai fur 5 minute ![]()
Sunt suparata ca ne-am intors cu o raceala care nu ne mai trece - nasuc infundat si mucisori iar de la 2 orelisti am primit recomndarea de operatie de polipi... nu e o urgenta, dar trebuie facuta. Acum Simina nu a facut nici episoade dese de raceli - e drept ca acum e infundata cam de 3 sapt - nici otite doamne fereste, nici altceva. Mi se pare tare mica pt operatia asta - 1 an si 2 luni si inteleg ca exista sansa sa se refaca mai repede fiind scosi la o varsta mai mica. Voi ce parere aveti?
Am dat si noi o fuga la Baby Expo, ne-am luat cateva lucrusoare, dar n-am gasit sa ne placa nici costumas de iarna, nici ghetutze... Asa ca mai cautam.
In rest am trecut printr-o periada crunta a lipsei poftei de mancare, de 2 zile si-a mai revenit putin, da nu zic hop ca stiti cum este...
Simona, legat de finuta ta eu stiu ca si cu Simina am trecut prin perioada refuzului supei si cred ca cel mai bine este sa-i dea ce mananca, cereale, fructe incercand la inceput de fiecare data cu supa... incet-incet isi revine ea. Stiu ca este frustrant si innebunitor, dar nu prea are ce face... Supa de peste a incercat? Si o alta solutie ar fi pasat la bibe, poate e mai comoda d-soara!
Briana, multa putere si intelepciune sa treci cu bine peste acest hop din viata ta. E trist cand se intampla asa ceva, cuvintele sunt de prisos, dar decat op atmosfera incarcata in jurul copiilor, poate este mai bine asa. Si noi mai avem neintelegeri... important este sa ai rabdare si sa incerci sa te inchipui in pielea celuilalt.
Ioana si Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare