Inimioare de iulie-august 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 27
Simonaci79 spune:
Iar sunt singura pe aici??????????? Si eu care credeam ca am cu cine sa ma conversez..... pai atunci fug si eu si intru mai tarziu sa vad daca ati mai scris ceva! Pupici multi tuturor! Si spor la baita si culcat copilasi dragalasi ca la capitolul asta cred ca sunteti, de-aia e asa liniste!
corbioana spune:
Simona tare mi-ar prinde bine niste ambitie, pt ca da, sunt sigura ca am de dat jos musai 3 kg, nu zic mai mult pt ca as super ok si multumita doar cu 3 kg in minus pe care crede-ma le dau f greu jos in ultimul timp...
o fi varsta, schimbare de metabolism, nesimtire...un mix habar nu am, cert e ca se vad rau.
Mi-ar face placere sa-mi dai peste mana...dar din pacate esti departe dar macar asa verba
si spor si tie!!! Aaa si gimnastica langa voniciul Andrei de 12 kile (ai dreptate uite cati voinici ne-au ajuns
)nu ma slabeste deloc bag seama...sala mea doar de 2x/sapt nici aia nu poate face singura minuni daca eu nu tin dieta stricta... 
Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
MONAI spune:
Gagici, Ioani se tot plange ea, dar vedeti cu toatele ce bine arata, pozele spun totul. Eu stiu ca glumeste si ma distreaza mereu cand se vorbeste despre silueta, ea e prima care se plange, desi e una din tipele care arata cel mai bine de aici.
Simona, cred ca Sara n-are treaba cu batista bebelusului pentru ca e obisnuita cu aspiratorul, eu dupa fiecare masa de-a ei il folosesc, asta e
. Il dau pe minim, astfel zgomotul nici nu e mare si aparatul chiar ca-si face treaba. Am si-o pompita normala, dar sincera sa fiu nu reusesc deloc s-o folosesc, dar eu sunt mai neindemanatica din fire, asa ca nu-i de mirare.
Sanatate multa scumpilor cu probleme. Ma duc sa-mi schimbe sotul pansamentul, sa vad ce-o mai ramas din degetelul meu
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...
MONAI spune:
Laura, m-ai distrat la maxim cu reciclatul sotilor, nu pot sa-ti spun cum am ras, lucru care-mi prinde tare bine. E drept ca si replicile lui Anis, au fost pe masura, in seara asta chiar ca m-ati bine-dispus, lucru pentru care va multumesc.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...
anis spune:
Monai 
AniS
24+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Am pus cateva poze cu Ingrid si burtica 
Ingrid si surioara
AniS
24+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
acusor spune:
Anis, frumoasa burtica si Ingrid e o dulce cum sta ea cu manutza pe ea.
Off topic: cum ai facut sa-ti treci albumele in noul format al Yahoo photos? Eu ma tot uit, cand intru pe contul meu, sa apas pe undeva sa fac trecerea, dar nu vad
.
Azi e a treia zi de sangerari sporadice. La 3 am programare la doctor. Dupa cunostintele mele, cred ca e o dereglare hormonala, ca nu ma simt insarcinata. N-as vrea sa fiu pentru ca am luat in continuare anticonceptionale si nu stiu cat de inofensive sunt.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
palmyrah2002 spune:
Simona si Rares e destul de mofturos la mincare in sensul ca trebuie sa am cel putin 3 feluri pregatite;sint zile cind maninca din toate trei
si sint zile cind maninca 1 lingura ciorbita sau supica,1 lingura felul 2(spre exemplu out,piure cu ficatel,brinza cu smintina),ma rog dupa mofturile pe care le are in poponet;in schimb piine goala si biscuiti ar minca cit e ziua de lunga.
A,cam de pe la 11 luni Rares a vrut sa pape singurel si de atunci am pregatit un castronel(in care ii pun bucatele de carnita sau piinita) si lingurita si el invirte lingurita in castron ,mai ia o bucatica de carnita(e carnivor
)ii mai dau si eu o lingurita de mincare si tot asa.In paranteza fie spus la 11 luni avea doar doi dinti jos,iar cei de sus se chinuiau sau iasa.
Pe la 11 luni Rares adora mincarea la borcanase gen morcov cu carne sau piure de mazare cu carne si dupa cum spuneam mai sus rosiile intregi(daca ii dadeam bucatele nu vroia sa manince,dar daca ii dadeam o rosioara mica o mozolea intre gingii si dadea gata jumate din ea).
Pupici finutei tale si lui Mario !
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by Diana Mirela
Ati plecat la nani, fetelor? Noapte buna daca-i asa. Somnic usor.
Nu v-am zis. Nasa mea a nascut vineri seara un baietel perfect, 3300 g, 51 cm, care doar mananca si doarme, exact ce isi dorea nasa
. Cu fetita a avut ceva probleme, e tare mofturoasa
. I-am urat ca acum sa aiba un bebe papacios ca Iulia
.
Diana siIulia (15 iulie 2005)
Sa-i traiasca ,sa fie sanatos,mincacios si voios!

Cristina,Rares si Mihnea