Miresele anului 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

ginutza2002, AlinaBogdana, gabryelle, karamel, kemsy, maimu, favotire
CASA DE PIATRA SI NUNTI DE VIS!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

Elara esti ca si iertata! Eu nu am nimic cu tine si nici cu restul miresicilor, doar ca vreau sa-mi fie drag cand intru pe DC, vreau sa intre lumea cu ganduri bune pe aici nu cu acuze....Nu cred ca asta e scopul..... si ati vazut... nu mi-a placut ce am citit pe aici nu am mai scris. Hai sa ne respectam deciziile reciproc!!! Vreti?!
Imi doresc din tot sufletul sa fie iar atmosfera faina pe aici!Eu chiar m-am simtit bine alaturi de voi, in momentele de dinaintea nuntii si as vrea sa le oferim si viitoarelor miresici 2006 aceleasi suport moral de care am beneficiat si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Va pup pe toate...si mai vorbim dupa ce ma voi intoarce din mult asteptatul Honeymoon ...sunt atat de happy ca plecam ca nu am cuvinte sa explic
pupici

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Honeymoon

Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by krelia

[purple][font=Comic Sans MS]opaaa...lume noua...

Sa ma simt cumva?
Daca te uiti un pic in urma, m-am "conversat" si cu Giova intr-una din zile, mi-a promis ca il trimite pe Marco pana la Iasi, colet...
Si daca tot se termina cu nuntile de acum, trebuie sa pastram si noi legatura cumva, nu? Chiar si vorbind cate in luna si in stele... Pupi!

FUEGO--Iasi-27 august 2006:
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana

Va pup pe toate...si mai vorbim dupa ce ma voi intoarce din mult asteptatul Honeymoon ...sunt atat de happy ca plecam ca nu am cuvinte sa explic
pupici

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Honeymoon

Just Married

Ne aduci si noua ceva pe de acolo????
Oricum, vreme frumoasa si distractie placuta, la maxim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ihiiii

iar pe Marco...numai cu cerere scrisa si aprobare de la "moa" ca nu dijaba is matush'sa, da?

ti pup, mey!

quote:
Originally posted by ralnied1
Sa ma simt cumva?
Daca te uiti un pic in urma, m-am "conversat" si cu Giova intr-una din zile, mi-a promis ca il trimite pe Marco pana la Iasi, colet...
Si daca tot se termina cu nuntile de acum, trebuie sa pastram si noi legatura cumva, nu? Chiar si vorbind cate in luna si in stele... Pupi!

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Elara,
Oana, distractie placuta si sa aveti o vacanta de vis!

Cu mult drag, Nana.

Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Uite o chestie care se potriveste de minune atmosferei de pe forumul miresicilor...:
De cati forumisti este nevoie pentru a se schimba/inlocui un bec?

-1 pentru a schimba becul

-1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat

-14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a becului

-7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor

-27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor

-53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale

-2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este ''lampa''

-15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul ''bec''este la fel de corect

-109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri

-111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila
pe forum

-306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa

-27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri

-14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte

-33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentu respectiv si a raspunde ''si eu''

-6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia ''cautare''

-12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului

-143 pentru a spune ''cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum''

-16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul

-24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul

-1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul

-1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput...

Scuze, dar nu m-am putut abtine...
Pupici la miresici!

Optimistul e mai aproape de Adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

quote:

[purple]
ralu - adu-mi aminte sa-ti dau prima de craciun si poate un cico cu ravas ...nu de alta dar parca te-as cunoaste ....

[[font=Comic Sans MS]
MIMOZA PUDICA...

care ralu?

Poze noi noute

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralu_trancu

quote:

[purple]
ralu - adu-mi aminte sa-ti dau prima de craciun si poate un cico cu ravas ...nu de alta dar parca te-as cunoaste ....

[[font=Comic Sans MS]
MIMOZA PUDICA...

care ralu?

Poze noi noute

poate eu?

Mergi la inceput