Miresele anului 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Buna si de la mine fetele! Intru mai rar in ultima vreme dar promit ca nu se va mai intalmpla! Casa de Piatra tuturor mireselor din acest weekend.

Am vazut si ceva pozici superbe din honeymoon-uri si concluzia e una singura: SUPERBE TOATE. Sunt convinsa ca v-ati simtit excelent si ca mai vreti sa se repete experienta (si cu iesitu' din tara si cu honeymoonu' ). SI EU !!!!!
Chiar m-am gandit serios sa mai evedez si la anu' tot in Austria, ca ai ce vedea acolo. Voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Neata. Ce liniste e azi. De la ploaie ni se trage. Oare mai are sens sa cumpar pantofi? sau trecem la cizme direct?

Poze noi noute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Am intrat sa va multumesc pentru urari si sa va urez un weekend placut!!!

NUNTA IZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday spune:

Va multumesc de incurajari!!!
Elara, dar mai am cateva zile de emotii.
Maine venim in tara. Nu-mi spuneti ca ploua..... Nu vreau sa ploua!!!!
Miresicilor din acest weekend numai fericire si soare in suflete. Veti fi cele mai frumoase, adorate, fericite, asa cum sunt toate miresele zane!
Pupici multi si ne mai auzim din tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Poate la capitala ploua caci la noi, la banat e soare mai si cald.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Am fost ieri la cumparaturi. am plecat dupa pantofi cu bot rotun si toc conic, si am venit cu pantofi patrati cu toc... gros, dar nu conic.
AAA, si cu ffff multe pastile de naftalina moderna. Am scos hainele de iarna si 90% din hainele lui Stefan erau mancate de molii, asa ca le-am aruncat. Asa l-am convins eu sa isi ia haine noi si mai in ton cu moda. Azi am rearanjat dulapurile, am pus pastilele, si sa fac inventaru sa vad ce haine ne mai trebuiesc pentru sezonul rece.

Ieri am vazut si un super cojoc, pe care vreau sa mi-l cumpar, da... tre sa mai muncesc nitel, ca nu ma tine buzunaru chiar acu.

Poze noi noute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

Dragi foste si viitoare miresici va mutumesc mult pentru urarile facute !!!
Nunta a fost super , bineiteles ca vremea nu a tinut cu noi - dar cum toti au tinut sa ne re, re, re re, reaminteasca o sa fim super BOGATI!!!!!!!!![bis]
Va mutumesc mult ca ati fost alaturi de mine!!!
Acum astept cu nerabdare saptamana de miere si bineinteles pozele!!!!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrrrrrrrr....ce tampenieee..ce oameni idioti!!!!sa vedeti ce mi s-a intamplat...am intrebat cu cateva zile in urma daca stiti ceva despre Motoractive Leasing.....in fine...am mers la ei la un interviu pt postul de Account Manager...am fost selectata impreuna cu inca 2 candidati pt un test logica/inteligenta...urmand ca in urma testului 2 pers sa mearga la Buc la interviul final...in fine am fost sunata in cele din urma si mi s-a spus ca am fost acceptata direct si nu mai este nevoie sa merg la Buc...mi s-a facut oferta de job joi pe mail si la tel am discutat detaliile....am cerut timp de gandire pana luni..a fost ok/..vineri i-am mai sunat o data pt alte detalii.....a fost ok din nou....DARRRRRRRRR...vineri seara am fost sunata de tipa de la resurese si-mi spune ca oferta de job a fost retrasa din motive confidentiale...initial nu "am percutat"...am zis ok si...am inchis...dar apoi ...cand m-am dezmeticit am sunat-o pe tipa sa-i cer explicatii....desi sustinea ca motivele sunt confidentiale mi s-a spus totusi ca este o alta persoana care se potriveste mai bine cerintelor postului...nu-mi venea a crede...am stat si m-am gandit ca daca era una din cele 3 pers care au dat testul final(printre care si eu)o alegeau de la inceput....doar au studiat toate 3 dosarele si apoi m-au ales pe mine...deci cred ca a aparut cineva mai tarziu...o spaga, o "pila"...in fine..m-am simtit umilita, scarbita...

...nu ma simt in pierdere pt ca am si alte oferte dar...sa stiti si voi ce se intampla in jurul nostru....

un an de convietuire-13 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Hello!

O mare de la mine, ca sa incepeti mai usor saptamana.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

Neatza!
Alynutza, primesc cu placere cafelutza. Ce bine e cand o primesti gata facuta!
Ramonaimi pare rau de cele intamplate.
Din pacate cred ca fiecare avem cate o experienta de genul asta.

Mergi la inceput