Miresele anului 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Aaaaa, ca uitasem:

Alina Bogdana, Gabryelle, Karamel. Kemsy, Maimu, Favotire, Ginutza2002, CASA DE PIATRA si o nunta de vis!

Cu mult drag, Nana.

Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

Chiar asa Nana. De-asta nici n-am mai intrat.Ce Dumnezeu doamnelor...?! Ne indepartam de tema subiectului.

Deci Iza sa-ti traiasca nepotelul si sa te bucuri de el!
Mexxa Sa-ti traiasca bebelul, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si cuminti!!!.

AlinaBogdana, gabryelle, karamel, kemsy, maimu, favotire, ginutza2002 CASA DE PIATRA!

Tuturor le doresc un weekend cat mai relaxant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

1 la mana - nu am nevoie de aparatori
2 la mana - nu am ce si nici de ce sa clarific
3 la mana - nu va mai pierdeti timpul cu tampenii, nu suntem copii!!!
4 la mana - nu mai dati apa la moara.....
5 la mana - (si cel mai important) - haideti sa incercam sa fim alaturi de miresele (atat cate mai intra) 2006 (asa cum bine spune Nana)

Va rog sa incheiem orice discutie cu privire la propria-mi nunta.
Astept sa reinvie atmosfera de altadata

Haideti fetelor!...si cum spunea o amica...cainii latra, caravana trece!

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Cam multa tevatura pentru cele cateva randuri spuse de Laura.
Ce atata teorie?! Oare Krelia chiar nu poate regla in privat cu Laura aceasta problema, credeti ca are nevoie de "aparatori"? Zau asa...aveam alta parere despre voi!Doamnelor,pentru ca asta sunteti majoritatea dintre voi acum, reveniti-va si lasati subiectul sa continue pentru a le fi de ajutor miresicilor de 2006 sau daca tot tineti cu tot dinadinsul, de ce nu deschideti unul la ZZ?

Evident ca nu pot as raspund pt toate fetele.
Eu una nu am procedat asa fiindca nu prea imi sta in fire. Sunt mai directa, poate si mai impulsiva..uneori...

Si nu am considerat deloc ca ii iau apararea Kreliei.
Ci imi spuneam parerea pur si simplu ...Chiar m-au iritat putzin unele afirmatzii si unele, in opinia mea, erau muuuuuuult prea hilare si nu am avut atata stapanire de sine incat sa trec pe langa ele fara sa spun nimic.
Imi cer scuze pentru daca am deranjat....
Uite un pupicel de la mine si tie si Giovei , si pt Clau k? Si multe multe flori virtuale...
Ma iertatzi?

Si acum... revenind din nou la oile noastre ,
dragelor miresici, de acest wk,
Ginutza2002, Sunnyday, Nature, Karamel, Maimu, AlinaBogdana, Gabryelle, Kemsy, Favotire, Alinuta-luscuta, Criss_2081,
CASA DE PIATRA si nuntzi minunate asa cum le-ati visat mereu

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ups..., Gurule, acu' vazui si mesajul tau...
Gata, ai vazut? Am pus fermoar la guritza...
E bine?

Acu' va pup si plec in wk.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Am urmarit si eu firul disputei si, sincera sa fiu, mesajele Laurei nu mi-au aparut a avea ceva ofensator. S-a exprimat cu bun-simt si fara sa jigneasca.
M-a surprins virulenta cu care i s-a raspuns, ironiile ieftine si rautatile gratuite. Krelia, care era vizata de mesajele Laurei, a fost cea mai putin acida dintre toate.
Mie personal mi-e simpatica Krelia, insa asta nu inseamna c-as putea fi de accord cu modul in care grupul mireselor a ales sa reactioneze. Pacat ca sezonul de nunti din 2006 se termina intr-o asemenea atmosfera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Iaca si io cu caravana mea...in trecere :)
Vorba lui Divine...dupa ce m-am maritat mi s-a parut ca nu-mi mai gasesc locul pe aici...parca mi-am pierdut subiectul conversatiei.
Stiu ca intru rar dar va citesc cat de des pot pt. ca imi face mare placere sa vad cum inainteaza si alte miresici cu pregatirile si sa le ajut un pic daca pot.

Pana una alta sa le felicit pe cele care au devenit deja doamne si sa le urez spor la pregatiri celor viitoare.

Acu sincer vorbind...la ce discutii infloresc pe aici...parca nu-mi pare asa de rau ca m-am retras din "viata sociala".

Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Da' mai terminati mai odata cu subiectul asta! V-a rugat si fata sa terminati, gata, terminati. A spus fiecare ce-a avut de spus, gata. Sa punem punct si sa trecem la alte chestii. N-are sens sa tot punem paie peste foc.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Bai, va bat!!!!!!!

gata, potolitiva...

daca fiecare vine si isi spune punctul de vedere...la cate fomei suntem aici..unde ajungem???

ofensator sau nu....ironic sau nu....ingropam orice parere, inghitim cuvintelele si trecem mai departe.
Asa cum eu reusesc sa fiu cea mai putin acida, asa si voi, cotzofanelor ce sunteti, va rog sa reusiti!
Ca altfel..scot shuriu'...!!! si chem si moderatoru' (daca n-o veni si-al doilea intre timp )

Week-end super sa aveti! Haidi pa!!

ps...turturica, cu mare siceritate, iti multumesc pt marturisirea facuta!

Pirandelor, deci ne-am inteles, da?

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sunt de acord cu nana si krelia. gata sa povestim de nunti.
Dar Elara draga mea, eu am acceptat si , dar pe mine chiar nu mai deranjat cu nimic. Poate ai gresit persoana.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput