Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 29
monica70 spune:
Noapte buna va zic si eu!!!
Unde e
?
?
?
?
?
?
?
?

MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE
Ursoaica spune:
Anasol ... eu sunt varza si ma mai enerveaza si forumul asta PAI CE EU STAIU SA CAUT MESAJELE POSTATE DE FETE DUPA MESUL MEU INAINTEA MESAJULUI MEU?
Anasol am vazut acu' si mesul tau ce este aia v... (nu mia tin minte si este pe cealalta pagina). Nu trebuie sa imi raspunzi
.

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
J G spune:
Monica eu
si
- asta ca stiu ca nu dormi de grija mea... :D
Va pup fetelor, noapte buna.
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
Denisam spune:
Salutare,
Am venit si noi de la cabana si va salutam si pupam.
Am pus cateva filme noi, si poze ca fii-mea e tare feriita cu copiii in jur.Adresa nu o mai scriu ca ostitzi si de cand cu prostiile in drop..asta e.
O noapte buna si o saptamina buna!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
mirela10 spune:
buna fetelor
am completat albumul vacanta din yahoo photos si cu poze de la intoarcere
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
mirela10 spune:
mai tare aiurea apar mesajele...
ANAB,stai linistita ca si dani e "baba fara dintzi".dar lasa ca-i bine sa le iasa cat mai tarziu.bine ca esti bine,n-am stiut ca esti bolnava
URSU,si dani are un vocabular asa saracacios.doar ba-ba si ta zice.asta este or sa ne impuie ei urechile
MONI,deci a avut dia program de distractie aseara.rad copiii astia de lucruri la care nu te astepti
JEANINA,vezi ca se face si carlita fetitza cuminte?pai daca o faci de rusine...
GIOVA,te inteleg ca vrei sa te duci la munca,adevarul e ca te mai desconectezi.dar eu cand ies de la servici o tin tot intr-o fuga pana acasa sa-mi vad odorul drag
SIMO,nu mai ai scris de mult,ma bucur ca sunteti bine
IOANA pupicei la razvanel,ce bine ca mananca,dar nasol ca s-a intamplat cu peritol...
DENISA
,welkome back
BEE,pai tu chair ai avut o super vacanta,ma bucur pt voi
fetelor va pup,ca mama ma bate la cap sa mai impachetez din lucruri...nu vreau sa va explic ce e in casa aici...
bey dca dispar subit inseamna ca nu mai am net,sa nu ma dati disparuta si eliminata ca vin cu
dupa voi,ati auzit??????
aa,si sa fiti cuminti
,pup fetili
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
monica70 spune:
'Neatza!
Hop si eu de la birou! Pana acum am studiat ofertele de job-uri de azi
si imi beau cafeaua!
Am intrat sa va aduc(tot eu
) pe prima pagina!
Am uitat sa va povestesc ce distractzie a tras Diana aseara!
Venisera ai mei (mami si tati) ,Diana era in tzarc si eu m-am pus sa stampilez ordinele de plata pentru azi.
Pun o stampila ... Diana
Mai pun una ... Diana 
...Inca una ... Diana 

... Si am avut vreo 15 ordine de plata 

Va las ca am treaba,intru mai incolo 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE
Giova spune:
Neatza!!!
Bai Ursu si eu sunt de acord cu tine. de fapt am scris mai devreme. eu nu stiu care sunt efectele Peritolului, ca nu m-a interesat , sincer. dar din ce ziceti e grav si nu as da asa ceva. De fapt nu i-as da nimic copilului, deocamdata.
Dupa varsta de 1 an si eu faceam mofturi la mancare si nu mi-a dat mama asa ceva. S-a necajit enorm cu mine, uite ca mi-a venit si mie randul. O semana cu mine si cu tat-su, sclifosit, si doar cu scandal papam.Deocamdata pot sa-l prostesc sa deschida gurita, ca inghite in 3 ceasuri, alta poveste.
Anasol pai vom iesi si la iarna, dar nu asa de mult, ca-i aducem sloi de gheata in casa
.
Janina felicitari pt. reusita!!!
Eu cu mama l-as lasa, in ea am cea mai mare incredere, dar e dep[arte...
. L-am lasat si cu soacra, si cu bunica si cu matusi-mea.
Suna femei pt. bone in nebunie. ce ca m-au sunat si 2 fete, de 16 si respectiv 19 ani
.
Anabordea ma bucur ca esti ok acum, imi pare rau de Daria ca a avut efecte secundare dupa vaccin.
Mireluta faine poze, din ele nu se vad necazul si supararile prin care ati trecut.
Denisa ma bucur ca a fost misto la cabana. pozele le vad mai tarziu.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
Giova spune:
Denisa am gasit doar cateva poze, niciun film.
Am sunat la cresa aceea, il iau din ianuarie, conditia e sa mearga singur in picioare.
E o educatoare la 6 copilasi. Pana acum cel mai mic e de 1 an si 3 luni. eu as bate recordul cu marco.
Trebuie sa mergem sa vedem, ca am vazut doar poze de pe site.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
silvi_2005 spune:
salutare tuturor,
Ursoaica se pare ca tu nu ai citit cu atentie mesajul meu pana la capat, l-am copiat si il mai postez o data:
"Ioana, lasa ca trece repede reactia asta, daca ti se pare ca se agraveaza suna-l pe Dr Rai si intraba-l ce sa faci dar spunei sa vb domnule mai tare Cum stati cu papatul? Am citi ca chestia cu lingurita biberon e o prostie, nu functioneaza cum trebuie, eu ii dadeam supa crema cu biberonul dar acu incerc cu lingurita ca ceva,ceva tot intra pana la urma.M-am mai interesat de Peritol, pe vremea lui Ceausu se dadea in prostie la copii si nu s-a intmplat nimic.Mai nou s-a descoperit ca primul sau efect e cel sedativ si in subsidiar ca alta reactie da pofta de mancare, din cauza asta nu e recomandat decat in cazuri exceptionale deoarece in etapa asta de dezvoltare psihomotorie sedativele trebuie riguros evitate.Incerca sa-i dai cat de putin se poate, daca vezi ca papa, renunta la el."
Poate m-am exprimat mai tulbure dar nu stiu de unde s-a inteles ca eu as fi pentru peritol, am scris clar ca are efect sedativ si ca nu e recomandat decat in caz de urgenta.Cat despre faza ca pe vremea lui Ceausescu se dadea in prostie e f edevarat la fel cum e adevarat ca toata lumea credea ca e ok deoarece nu s-a anuntat vreodata ca a murit vreun bebe cu lingurita de peritol in gura, in sensul acesta se credea ca e ok sa il dai. Ma bucur ca esti pe faza si ne informezi, dar la faza asta chiar exemplul citat de tine nu reprezenta ceea ce am vrut sa transmit cu mesajul meu care nu era nici vb pro Peritol. Inca o data scuze daca s-a inteles gresit!
poze