Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 28
anabordea spune:
J, acum sunt mai bine, dar din cauza ca inca o mai alaptez pe Dari nu am putut lua decat niste paracetamol si vreo 2 algocalmine...Ma rog..Dari a mea nu are inca nici un dinte, cred ca am ramas de caruta la capitolul asta..In schimb ar sta numai in picioare langa pat si ar merge tinuta de manute..deja se plictiseste in premergator..Si sa le vedeti ce frumos se joaca amandoua cu jucariile pe jos...pupa mama doua fete cucuiete!
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
monica70 spune:
Si eu sunt perfect de acord cu URSULINA in privintza peritolului, am incercat si io sa va zic,dar mai...subtil.![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE
Ursoaica spune:
Fetelor vreau si eu va rog ... un sut in fund
... nu gasesc si eu un site unde se explica prin desene din ce este facut un butoi pt vin! Imi dati si mie unul (sut sau site ce vreti voi)?

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
monica70 spune:
URSULINA iti lipseste o ... doaga? 

Atat stiu ca are butoiul...si cep si cercuri ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
Ursoaica spune:
Eh ... poate ... si butoiul ala cu ce se inchide? Cum se mai numesc cercurile alea?

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
monica70 spune:
CU SCOTCH 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
Ursoaica spune:
Mmmm DAAAAAAA unul cu gheata!!!!! Va rog!

Poze Raisa Ioana
monica70 spune:
NUUUUUUUUUUUUUU pai ce naiba o sa cauti dupa aia? Daca acu' pe inima goala cautzi cercuri de butoaieeee 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
anabordea spune:
Hai fetelor ca ma retrag ca maine incepe o alta zi de nebunie la munca...Noapte buna si va pup!
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
Ursoaica spune:
Plec si eu ca raman singura pe aci si nu imi place ... sa beau singura...
Noapte buna fetelor!

Poze Raisa Ioana