Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

De fapt hai sa sciu citatul asa sa se vada mai bine
"Ioana, lasa ca trece repede reactia asta, daca ti se pare ca se agraveaza suna-l pe Dr Rai si intraba-l ce sa faci dar spunei sa vb domnule mai tare Cum stati cu papatul? Am citi ca chestia cu lingurita biberon e o prostie, nu functioneaza cum trebuie, eu ii dadeam supa crema cu biberonul dar acu incerc cu lingurita ca ceva,ceva tot intra pana la urma.M-am mai interesat de Peritol, pe vremea lui Ceausu se dadea in prostie la copii si nu s-a intmplat nimic.Mai nou s-a descoperit ca primul sau efect e cel sedativ si in subsidiar ca alta reactie da pofta de mancare, din cauza asta nu e recomandat decat in cazuri exceptionale deoarece in etapa asta de dezvoltare psihomotorie sedativele trebuie riguros evitate.Incerca sa-i dai cat de putin se poate, daca vezi ca papa, renunta la el."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata fetelor!
Vad ca am starnit o adevarata campanie Anti-Peritol!
Nu vreau sa va certati intre voi pentru ca s-a inteles nu stiu ce. Va multumesc tuturor pentru sfaturi si pentru implicare dar nu mai fiti asa de.......vehemente ca uite, saraca Silvi a luat-o prea personal. Silvi, stai linistita, nu se referea nimeni la postarea ta! Toata lumea se referea la faptul ca am inceput eu sa-i dau Peritol lui Razvan!
Va pupic ca ma duc sa culc cupilu...mai nu stiu ce o fo cu Peritolul asta dar la fi-miu nu da nici un fel de somnolenta..

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SILVI stai calma,ca nu cred ca se referea URSU la tine,ca nu erai pro peritol Ea a intrat in panica atunci cand a vazut ca Ioana s-a pus sa-i dea asa ceva si lui Razvan

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOANA...telepatia
Si DENISA i-a dat EMMEI,daca tin eu bine minte

Adica poate intzelegetzi care era ideea ... facetzi ce vretzi da' totul pana la din ca daca nu pe voi

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

scutece 95

de cu multi !

Mergi la inceput