Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 30
silvi_2005 spune:
De fapt hai sa sciu citatul asa sa se vada mai bine
"Ioana, lasa ca trece repede reactia asta, daca ti se pare ca se agraveaza suna-l pe Dr Rai si intraba-l ce sa faci dar spunei sa vb domnule mai tare Cum stati cu papatul? Am citi ca chestia cu lingurita biberon e o prostie, nu functioneaza cum trebuie, eu ii dadeam supa crema cu biberonul dar acu incerc cu lingurita ca ceva,ceva tot intra pana la urma.M-am mai interesat de Peritol, pe vremea lui Ceausu se dadea in prostie la copii si nu s-a intmplat nimic.Mai nou s-a descoperit ca primul sau efect e cel sedativ si in subsidiar ca alta reactie da pofta de mancare, din cauza asta nu e recomandat decat in cazuri exceptionale deoarece in etapa asta de dezvoltare psihomotorie sedativele trebuie riguros evitate.Incerca sa-i dai cat de putin se poate, daca vezi ca papa, renunta la el."
poze
T_Ioana spune:
Buna dimineata fetelor!
Vad ca am starnit o adevarata campanie Anti-Peritol
!
Nu vreau sa va certati intre voi pentru ca s-a inteles nu stiu ce. Va multumesc tuturor pentru sfaturi si pentru implicare dar nu mai fiti asa de.......vehemente
ca uite, saraca Silvi a luat-o prea personal. Silvi, stai linistita, nu se referea nimeni la postarea ta! Toata lumea se referea la faptul ca am inceput eu sa-i dau Peritol lui Razvan!
Va pupic ca ma duc sa culc cupilu...mai nu stiu ce o fo cu Peritolul asta dar la fi-miu nu da nici un fel de somnolenta..
Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
monica70 spune:
SILVI stai calma,ca nu cred ca se referea URSU la tine,ca nu erai pro peritol
Ea a intrat in panica atunci cand a vazut ca Ioana s-a pus sa-i dea asa ceva si lui Razvan 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE
monica70 spune:
IOANA...telepatia ![]()
Si DENISA i-a dat EMMEI,daca tin eu bine minte 

Adica poate intzelegetzi care era ideea ... facetzi ce vretzi da' totul pana la 
din
ca daca nu
pe voi ![]()
![]()
![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

de
!