*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 (17)*
Raspunsuri - Pagina 4
Delia21 spune:
Am venit cu pruncu de la doctor,facuram vaccinele-# 3 intepaturi-cate una in fiececare picior si una in brat.OFFFF,dar totu-i bine cand se termina cu bine.Acum doarme.A plans de mi se rupea inima,dar cum m-a vazut,s-a calmat.Mamelor in general li se cere sa-i tina pe cei mici ca sa le puna acul,eu nu pot,mai bine mor.Cum sa-l tin,imi vine sa moor numai cand ma gandesc la asa ceva.Dar in 2 minute,in timp ce-l imbracam radea si se zbenguia,deci,doamne multam,nu a fost chiar asa de rau.Acu trebuie sa stau cu ochii pe el si sa-i pun comprese si sa-i dau la 6 ore siropel preventiv pentru febra.Fug si revin pe mai tarziu cu pozici.Pupiciii de rigoare la toata lumea!!!
adar spune:
Mai fetelor, chiar asa, ce facem cu bebeii, ii mai transformam in ceva? ar merge: ghiocei, frikinei, bobocei, sau ..."IUBIRI DE MARTIE-APRILIE 2006" ...uuu, ce-mi place ...![]()
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
vand pompa Nuk
alinaMIZZI spune:
MARIANA- am sa ma interesez sa vad cat costa pt ca eu folosesc doar produse PLASMON si nu stiu celelalte cat costa. Am sa revin cu raspuns. Pupici la pitici

Alina- mama de gongut Keane-Peter
roxivan spune:
Delia nici eu nu sunt in stare sa il tin, de fapt nu sunt in stare nici sa ma uit cand il inteapa. Pe Darius il tine asistenta, iar eu il mangai pe cap, vorbesc cu el.
Adar, dupa cum se vede, idei sunt multe. E mai fain sa schimbam denumirea la fiecare capitol...sa fim noi mai "cu mot"![]()
![]()
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
alinaMIZZI spune:
Am terminat si eu de recuperat
, mama, mama!
Fetelor incerc de maine sa tin pasul cu voi ca altfel sunt tot pe langa subiect

, dati cu rosii daca nu ma tin de cuvant
Pt toti bebei nascuti pe data de 21 a fiecarei luni
sa cresteti mari si frumosi, sanatosi si papaciosi
Bianca - - Nicolle27
Isabella Maria -- Zuzilici
Eva Maria - - Ciuf
Mihaela - - Olgutta
Tudor-Andrei - - Corinag
Alina- mama de gongut Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/
Delia21 spune:
Da,am reusit sa downlodez pozicile facute in vacanta.Adevarul e ca nu am facut nimic iesit din comun in vacanta asta,dar a fost pur si simplu vacanta visurilor mele ,adica:la piscina cu pruncul,la plimbari si cumparaturi,vizitat prieteni si....amor binenteles si ...indispensabile odihna pe saturate,adica culcat seara la 10-11pm,ma trezea Rudy o data de sete sau foame,apoi se trewzea juniorul de-a-binelea la 6 dimineata,dar la 2,dupasmadsa imi faceam zilnic un somn de frumusete de 2-3 ore in care lasam comoara cu tati in sufragerie.Dar....tot acasa e mai bine si acum fug .
Fetelor,nimiti grupul cum va place,mie una imi plac toate si ghiocei,si...iubirei,Ciuf,ce mai faceti scumpa?Pupici grasunici la Eva!!
ciuf spune:
La multi ani prichindeilor, Andreea Giulia, Ioana Timeea, Mihai Dan, Markus Erik, Cristian!
Delia, nu am reusit sa iti vad pozele. Le-ai bagat in albumul comun?
Fetelor, care se mileste sa schimbe denumirea la capitol?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
alinaMIZZI spune:
Buna dimineata mamici de ghiocei!!!
Va poftesc la o cafeluta 

NOE ce mai face piticuta, cum va simtiti?
Pupici, Alina- mama de gongut Keane-Peter
adar spune:
Ciuf(ulet) - LA MULTI ANI CU SANATATE PENTRU PUIUTA TA!!! SACREASCA MARE SI FRUMOASA SI SA AIBA PARTE DE MULTE BUCURII !!!
LA MULTI ANI tuturor bebeilor nascuti astazi !!!
ALOREA - cu scuzele de riguare pentru ieri, iti spun si tie
LA MULTI ANI SI MULTE MULTE BUCURII PENTRU PUIUTUL TAU !!!

adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
vand pompa Nuk
Catrinel_17 spune:
Salutari la ghiocime!
ILE, taci cu migrenele!! Serios, e mai nasol dupa nastere? De cate ori ai avut ciclu? Ufff, si eu am avut migrene inainte de sarcina, des, de cate 2 ori pe luna, nasol… am fost la medic si mi-a dat beta blockers (ce se da pt tensiune mare) sa iau in fiecare zi, si la crize de migrena, Imigran (un triptan puternic). De cand am nascut, nu am mai avut migrene, numai durere de cap (deci pe toata fruntea) la sf. de ciclu (am avut numai odata ciclu, ca io nu mai alaptez de o luna jumate numai). Tu ce iei cand te doare? Si mama mea avea la fel, dar dup ace m-a nascut pe mine, nu a mai avut migrene, si sper sa fie si cu mine la fel.
NOE, cum e Bia?
DELIA, sunteti niste frumosi! Unde ati fost in vacanta? Tot in Florida? Pai acum, in sezon de uragane?? Aventurierilor!
TCELE, felicitari pt scolarul frumusel!! Zi, cum a fost, ai avut emotii? Cred si eu! Baga niste poze cu noua casutza!
Oana a facut scandal din cause de muci azi noapte.
azi dimi nu avea asa multi, dar a tusit putin 
Na bine ca mi-ati cerut poze de la chef si nu s-a uitat nimeni… ![]()
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)