*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 (17)*
Raspunsuri - Pagina 5
alinaMIZZI spune:
CATRINEL- pupam nasuc de Oana sa treaca repede!
Cum nu am vazut mai pozele?! esti o mamica tare sexoasa cu gamba la vedere
. E foarte frumoasa rochia
IULIAN- succese la scoala! Pupam si noi scolarelul frumos!

NOE- multa sanatate printesei!
ADAR- ce mai face minunea?
Si din parte mea bun venit fetelor noi!
Alina- mama de gongut Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/
roxivan spune:
Buna dimineata ghioceilor si mamicutelor de ghiocei!!!!!
Mai, mai ce denumire frumoasa avem noi pentru iubireii nostri!

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
mihaser spune:
Salut!
Keane Peter - AlinaMizzi, Isabella Maria - Zuzilici, Eva Maria - Ciuf , Mihaela - Olgutta
si Tudor-Andrei - Corinag
Catrinel am vazut pozele
sexy mama! erai cea mai tare tipa de la petrecere! Multumesc ptr schimbare! Ai vazut ce mai explicatie am tras...cred ca nu a inteles nimeni nimic. Pupici Oanei!
Adar ei ma...eu pusesem pe Cristi sa-l vedeti in scaunel...acum daca Maia a zis ca ii place...el rade la pozele Maiei...om vedea noi peste fro 16-17 ani ce o iesi!
Delia am vazut pozicile si sunt superfaine! E asa un barbatel dragut Rudy! Nu stiu daca ti-am spus dar si unchiul lu` Cristian (tizul) locuieste in New York. Poate va vizitam!
Alina M sa va creasca mare baietelul! Deci azi beau cafeau in Malta cu tine, ca zilele trecute eram in Grecia cu Poli!
Mariana multumesc! O sa nasti in ianuarie sau februarie? Am si eu o prietena gravi care trebuie sa nasca in 23 februarie. Ai aflat ce e bebe sau e cam devreme?
Fetele revin dupa e schimb un kk, ca se screme cineva aici langa cafeaua mea!
Pup gasca!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
badriana spune:
Salutari la ghiocei!
Noi nu stam prea bine deoarece de ieri face febra de 38.5, am dat fuga la doctor si ne-a spus ca suntem rosii in gat si ne-a dat sa luam nurofen sirop, 3ml la 6-8 ore. Nu avem voie sa iesim afara si asta ne supara foarte tare.
Cristinabarz am incercat sa ii pun ceva ca sa miroasa a mami dar Andrei navigheaza prin tot patul cand doarme. D-aia nici nu l-am luat langa mine in pat caci imi este frica sa nu cada.
O sa incerc si eu chestia cu ceaiul verde, eu am avut intotdeauna obsesia ca nu am lapte (asta pe langa alte obsesii
, gen nu mananca copilu' destul, doarme prea putzin, se trezeste des noaptea, etc.), cu toate ca el saracu este f. bine in grafic, nu ne inscriem in clubul greilor dar nici slabutzi nu suntem. ![]()
bitaB al meu nu a baut niciodata mai mult de 100ml din biberon. Intotdeauna mi s-a parut ca bea putzin lapte dar el stie ce trage de la san. Tu esti campioana cu 150-200ml.
gabi_fer noi am incercat 1001 tipuri biberoane/tetine/canutze etc. dar al meu bea ceai,apa,lapte doar cand ii este foame. Nu stiu daca este de vina biberonul sau nu ii place gustul. NU stim ce vom face cand se termina tzitzi 
Adriana si
Andrei (04.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/badriana23/my_photos
alorea16 spune:
Buna dimineata mamicilor de ghiocei si pupam si toti ghioceii!!! 

Haideti la o cafea ! daca nu ati baut-o pana acum . Noi suntem cam intarziati . Ne treziram mai tarziu astazi ca de obicei
la 10.Oare ce o fi fost cu el ?
Multumim tare mult pentru urarile de 5 lunisoare!
ANA si CRISTIAN
GALUSCA MEA
micaalsa spune:
Intru si eu tot intr-un suflet sa va spun ca noi suntem mai bine, Iulia mi-a facut si o alergie puternica la antibiotic dupa spusele doctorului. Asa ca zilele trecute ne-am luptat si cu problema asta. Acum incepe sa i se traga, nu o mai mananca asa rau si e si ea mai vesela ca zilele trecute n-a fost chip s-o fac sa rada.
M-apuc astazi si de citit din urma, sper sa pot, ca am vazut ca ati fost tare harnicute.
Sa va dau reteta de gogosari promisa, cred ca Ciuf mi-a solicitat-o:
- 3 kg gogosari
- 250 ml otet
- 250 ml ulei
- 250 gr. zahar
- 2 linguri sare
- 2 linguri mustar
- piper dupa gust
- 500 gr. pasta de rosii
Gogosarii se curata si se taie felii. Toate ingredientele se pun pe foc si cand clocoteste se baga si gogosarii sa dea un clocot, atat cat se schimba putin la culoare. Se iau de pe foc si se pun in borcane. Borcanele le bagi in cuptorul incins, le tii 10 min si opresti focul. Le mai lasi sa stea acolo in cuptor pana acesta se raceste.
Multumim fetelor care s-au gandit la noi cat am fost bolnavioare cat si pentru urarile de ziua mea si dam un
(fara microbi) la toti bebeii.
Fug la citit.
Pupici
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
aalina2003 spune:
Mullti ani si multa sanatate tuturor copilasilor sarbatoriti azi:
Keane Peter -- AlinaMizzi
Eva Maria - - Ciuf
Noe, ce face bebe Bia?
Bebe Ana nu prea a dormit ieri, asa ca aseara a adoprmit la 9, in loc de 10, dupa ce a manca pe la 8 vreo 100ml..credeam ca o sa se trezeasca mai devreme, macar cu 1 ora, adica pe la 6, da' ea s-a trezit mai tarziu, pe la 8...cine sa o mai inteleaga? Cred ca am un bebe pentru care somnul e foarte important...si mie imi place tare, da' nici de la papa nu ma dau in laturi..
Pup, revin!
Irina71 spune:
Catrinelu', da' ai uitat s-a treci pe amyana pe listuta.
Si eu i-am promis de la capitolul trecut, cand si-a dat datele, ca la deschiderea urmatorului capitol, va fi pe lista.
Amyana, am vazut pozele ! Ce ochi maaari are Andrei !
Mi s-a facut un doooor de parcul din Craiovaaaaa ... mai baga niste poze din parc, stiu ca acum toamna e superb, are niste culori verde-galben-ruginu-rosu ....
Delia, io nu m-am prins in care album ai bagat ultimele pozici.
La "am iesit si eu in lume", sau care ? vazut poze cu Rudy, ce mare s-a facut ! Si ce par are ! Noi suntem cam "cheliosi", da' sper sa treaca. ![]()
Si tu ma oftici ca esti o slabanoaga. ![]()
![]()
![]()
Mai, si de cand a pus adar "biciul" pe voi, scrieeeeetiiii ......
romane, nene, nici nu apuc sa ma familiarizez bine cu fetele noi (care bine ati venit !), cred ca incurc pe alinamizzi cu a_alina si cu bitab, pe care o cheama tot Alina.
Neuronu', saracu'.
Dobitocii astia de la Raja ne opresc apa in fiecare zi, de nu pot sa fac nimic diminetile, mi-e greu sa spal zarzavatul pt. supa copilului cu apa din sticla, asa ca astept seara. Fara apa la robinet parca n-as avea chiloti pe mine.
Bunicile noastre cum s-or fi descurcat ? 
Maine ne ducem si noi la vaccinul de 6 luni, si moooor de frica. Am niste emotiiiiii .... daca mi l-ar face mie n-as avea deloc.
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
Irina71 spune:
Uitai :
LA MULTI ANI !!!!
urmatorilor ghiocei de :
ianuarie: Bianca - - Nicolle27
martie: Keane Peter -- AlinaMizzi
aprilie: Isabella Maria -- Zuzilici
aprilie: Eva Maria - - Ciuf
aprilie: Mihaela - - Olgutta
aprilie: - Tudor-Andrei - - Corinag
Sa fiti sanatosi, sa va faceti mari, si sa aduceti numai bucurii parintilor !
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
roxivan spune:
Fetelor,
sunt FOARTE FOARTE FERICITA
, DARIUS A SPUS "MA-MA".
Sunt super super incantata. De cateva zile tot il auzeam: "ana", "ama" si ieri l-am auzit prima data "ma-ma", nu am zis nimic nimaniu (credeam ca nu aud bine), dar azi la cateva minute dupa ce s-a trezit a inceput "ma-ma", "ma-ma", era si sotu de fata, ramasese masca. 
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)