*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 (17)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Am reusit in sfirsit sa intru si eu un pic.Iar s-a intimplat ceva la computer si sotul a facut "curatenie" pe la registre si iar merge.

Ile, Adar
Reteta de brinza de vaci
-17 masuri de formula NAN
-5 dl apa (fiarta dar racita bineinteles)
Se lasa la temperatura bucatariei 24 de ore (da-da!) si a doua zi se pune la incalzit.Se va coagula si transforma in brinzica,apoi se inlatura apa ramasa si se pune la scurs inr-un tifon.

Noe felicitari pentru masinuta! Sper ca mititica sa se faca bine foarte curind.De obicei la virsta ei starile febrile nu dureaza decit 2-4 zile.De vaccinul antirujeola,aici se face la 3 luni si se repeta la 5.

Catrinel ce frumos ca ati fost la innot!Markus merge de la 3 luni si acum se duce mama cu el acolo unde lucrez eu.

Roxana ai mei nu se pling propriu zis de Suedia ci de faptul ca stau departe si ar dori sa ne vada mai des,mai ales pe copilasi.Nu stiu inca exact dar ma gindesc ca poate ii voi lua aici dupa ce vor implinesc 65 de ani (ei),ca eu sint cetatean suedez de mai multi ani.

Aida 5i la noi 5e 5pune ca febra e5te pe5e 38 Cel5iu5. Na´ca incerc 5a 5criu ca tine 5a vad cum e, dar nu prea imi dau 5eama fiindca ai zi5 ca ai mai multe ta5te cu probleme.Ai demontat cumva keyboardul laptopului sa vezi cum 5ta treaba?N-ai putea oare 5a cumperi de pe e-bay un laptop a5emanator si defect dar cu tastatura intacta?

Ile aici se da ou si carnita de la 5 luni in sus.Nu ma asteptam ca norvegienii sa dea asa de tirziu!Si soacra mea e tare de treaba,cind am cunoscut-o mi-am dat seama imediat cu cine seamana sotul meu la caracter!

BitaB si eu am observat ca bea mai putin lapte de cind cu diversificarea "intensiva".Si la ceilalti 2 copii mai mari ai mei a fost la fel...

Cristina30 si eu muncesc ca sa aiba aia mici tot ce isi doresc,desi nu stiu daca e bine sa-i invat asa pe de alta parte...
Cunosc mai multi tatici suedezi care stau acasa cu copii.Sotul meu a lucrat cu jumate de norma si m-a ajutat enorm cind eu am fost la cursuri aici in Suedia si a trebuit sa fac naveta zilnic multi km.

Mihaser felicitari pentru admiterea la masterat!

Cosmina, greutatea lui Harris e ca si a lui Markus la aceeasi virsta.

Alinamizzi as avea o intrebare:cit costa in Malta un borcanas de mincare pentru bebe de la Nestle?(avem niste vecini care se duc in vacanta in Malta si intreaba)

gasca si urez tuturor bebelusilor care implinesc lunisoarele "La multi ani" precum si Anamariei din Alba Iulia cu o mica intirziere dar din inima!

Mariana 17+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Na c-am uitat si revin: CUM RAMINE CU "GHIOCEII"??

Sa-i"proclamam" sau nu?

Mariana 17+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Noelinio...pupam puiutul fierbinte ca sa se racoreasca...daca nu ati vrut sa veniti in parc, acolo se racorea... si uite si niste nurofen de la mine si mariuca ...

Mai fetelor, da' cine a deschis noul capitol???? ca eu nu cred ca am reusit performanta...doar daca nu am facut hocus pocus......care te stii "vinovat" treci in fata si lamureste si pe blonda asta cum ai facut......sau am inceput sa am capacitati paranormale????

--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Chiar asa, Mariana, si eu intreb: cum ramane cu Ghioceii sau Frikineii????

--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Salutare!

Noe imi pare rau ca nu am fost pe faza! Eu ii dadeam Nurofen din 6 in 6 ore. Mititica, ce o fii avut? Poate vreun dintisor care a stat bine ascuns pana acum?

Adar, la noi e invers. Mama face si pentru mine si pentru sora-mea.

Catrinel, aalina, multumesc pentru raspunsuri, se pare ca numai voi m-ati bagat in seama.

Gabi si noi avem un patut tip tarc care atunci cand il coboram e ca si cum ar dormi copilu sub pat, e tare jos. Fa-i o salteluta inalta pe comanda. Noi asa urmeaza sa facem.

Simona, eu pentru mucisori ii pun ser fiziologic in nas si il pun pe burtica, incearca si tu, la noi functioneaza. Ma, la tine cum rezista cerceii aia? Mie Darius deja mi-a rupt un lantisor.

Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)

Mergi la inceput

N-ati vrea sa punem alta denumire la fiecare capitol, o data "ghiocei", o data "frikinei"?

Mergi la inceput

sarbatoritilor:

19:
Ionut-Alexandru -- Gabi_fer

20:
Andreea Giulia - - Luizax
Ioana Timeea - - Val77
Mihai Dan - - Batentian Dana
Markus Erik -- Diana Forisch
Cristian - Alorea16

21:
Bianca - - Nicolle27
Keane Peter -- AlinaMizzi
Isabella Maria -- Zuzilici
Eva Maria - - Ciuf
Mihaela - - Olgutta
Tudor-Andrei - - Corinag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Hehe, CATRINUTZA, blonda de mine l-a deschis! M-am dat misterioasa…. Chestia e ca nu stiam daca am hotarat cu ghioceii sau nu, sau ne mai gandim la flori de primavera, frichinei, tzontzonei, etc. As vrea si io ceva haios… dar n-am acuma inspiratie.

NOE, sper ca e mai bine Bia. Nu te alerta, ei suporta febra mai bine decat adultii, de-aia aici nu se da nimica decat daca trece de 39. Oana avea 38,6 si nu a primit nimica, si a scazut la fel de brusc cum urcase. Tin pumnii lui Bia si

BITAB, si Oana baga ceva mai putin laptic acuma de cind cu papa solid!

La multi ani Ionut, Andreea Giulia, (Luizax, mai baga si tu un rand, cum e cu diversificarea la tine? ), Timeea, Cristian, Bianca, Keane Peter, Isabella Maria, Eva Maria!!!

GAGICS, aveti aici poze de la chef. Am mai multe, da nu-s cu mine

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Mariana,
pai a5ta cauta 5otu-meu: pe ebay, ceva a5emanator 5i defect. dar inca nu avem noroc.
cum mai merge 5arcina?

am vazut la tv, la o emi5iune matinala, un 5fat bun pentru copiii calora le ie5 dintii (de fapt, pt calmarea durerilor lor). cica iei o 5o5eta noua, o 5peli, o u5uci, 5i apoi pui in ea gheatza. bebe va "roade" la ea, iar gheatza ii va calma durerile.

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

mariana - sarumana de reteta ... oare merge cu orice lapte ??? Tu ce mai faci, ce mai face burtica? Vad ca dai tot mai rar pe la noi, te simti bine? Cand trebuie sa se nasca fetita ? Si cum te-ai hotarat sa o numesti ??? Mai, mai, ia sa dau eu o fuga la odisee, sa vad daca nu cumva stai mai mult pe acolo, ca sa vezi ce bataie iti iei ...

roxivan - pai asa ar fi normal, dar tocmai incercam sa-ti spun ca mama mea nu e normala , asa ca ii fac eu. Mai, e fata buna, ca a venit atunci la nastere si a stat tot concediul aici ca sa ma ajute, ca eram vai de meu ...asa ca nu o pot refuza ... in plus, cel putin juma de salariu se duce pe hainute pentru maia, lavete, tot felul de chestii ... deci merita. Insa recunosc ca mi-ar fi placut sa-mi faca ea mie !!!

Diana - ma bucur ca floricica e ok. Vezi, io nu m-as fi gandit la paracetemol, desi mi-a zis dr odata ceva ...

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

vand pompa Nuk

Mergi la inceput