*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 (17)*
Raspunsuri - Pagina 2
BitaB spune:
Noe, Alesia a luat Nurofen cand a facut temp. de la vaccin. I-am dat 3.5 ml ( ptr. 7.600kg) din 6 in 6 ore. Mai stiu ca daca ai luat temp din fundul bb-ului trebuie sa scazi 4 liniute ptr. o temperatura reala. Bafta si sa auzim de bine!
Alina
http://community.webshots.com/user/BitaB11
simona_toma spune:
Noe, Nurofen 3 lingurite pe zi.Da' du-te mai degraba la medic.Doamne ajuta sa nu fie ceva grav.

Qamar spune:
dragele de voi, multumesc mult pentru grija...
am sunat pediatra si mi-a zis sa ii pun un supozitor cu paracetamol si cam in jumatate de ora ar trebui sa ii scada, daca nu sa o sun si sa continui cu Panadol Baby (sirop); i-am pus supozitorul si i-am dat lapticul de ora 6, a adormit la mine in brate, a transpirar destul de mult si termometru imi arata ca i-a mai scazut (spre 36.9-37)...am pus-o in patut la somn..
insa nu imi dau seama de ce
pediatra a zis la vaccin ca nu se vad dintisori, si altceva nu stiu ce ar putea phi, ca a veriphicat-o si la gatut..acum 2 zile...
revin, ma duc sa vad ce mai phace bb
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!
cristinabarz spune:
Badriana daca ai senzatia ca bebe are nevoie de caldura ta incearca si tu sa ii pui ceva cald langa burtica cand doarme, eu asa am invatat-o pe Anna sa doarma in patutul ei, cu o pernita calda (a mea e o sticla de cauciu umpluta cu apa calda si bagata intr-o husa,aici sunt la farmacie special pt bebei) si pe langa asta cu suzeta.
amyana, eu cand am senzatia ca am foarte putin lapte beau ceai verde, cam 1 litru dupa amiaza spre seara si am rezultate superbe, incearca si tu, vezi poate functioneaza si la tine.
Fetelor va rog sa ma scuzati daca nu scriu in fiecare zi si nu prea mult, eu pe langa bebe mai si lucrez
, nu sunt pe maternitate si nu am tot timpul vreme sa scriu, de citit va citesc in fiecare zi cat apuc.
Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2
BitaB spune:
Buna fetelor,
Iar am intrat sa "semnam" condica! Am vazut ca cineva intreba de tarc. Noi i-am luat Alesiei cand a implinit 5 luni si sunt f. multumita de el. Dimineata adoarme in el, se joaca mereu pe acolo, se invarte printre jucarii, are mai mult spatiu.Eu l-am luat pe cel mai mare ca am spatiu si am zis sa poata sa se invarta fata corespunzator. Puteti sa il vedeti in albumul nostru.
Am facut si noi vaccinul de 6 luni si s-a lasat cu plansetele de rigoare, a fost o adevarata tragedie. Cand m-am intors de la dr. nu a mai vrut sa stea in scoica in masina si a inceput sa planga si astfel uite-o pe Alina cum a oprit pe dreapta si s-a plimbat vreo jumatate de ora in jurul masinii incercand sa o potoleasca pe Alesia. Intr-un final l-am sunat pe tati sa ne ia din intersectie ca nu se mai putea. Noroc ca tati a putut sa plece de la serv si ne-a recuperat ca altfel mai eram si acum acolo.
De aproape o saptamana nu mai bea lapte suficient si ma stresez mereu pe tema asta. Culmea e ca mancare solida mananca dar lapte nu reusesc sa o fac sa bea mai mult de 150 ml. Aseara i-am dat cu calgel pe gingie si am asteptat sa treaca 20 min si i-am dat sa manance. A functionat smecheria si a baut tot laptele.
Cam atat pe la noi.Mai revenim din cand in cand...
Va pup,
Alina
http://community.webshots.com/user/BitaB11
aida_o spune:
Noe,
pup puiul bolnavior 
mie mi 5-a 5pu5 ca 5e con5idera a fi febra daca temperatura urca mai 5u5 de 38 de grade. am ga5it 5i pe google informatii a5emanatoare doar ca temperatura e trecuta in Fahrenheit (care 5e tran5forma u5or in Cel5iu5 daca mergi la www.google.com 5i ta5tezi, de ex, 100 Fahrenheit in Celsius 5i dai Enter)
pup 5i re5tul fetelor 
eu nu mai pot 5crie a5a de mult, ta5tatura a5ta bulita imi 5uge toata energia 5i calmul... a5a ca mai mult cite5c.
5a nu ma dati cumva di5paruta 
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
aalina2003 spune:
Ce face Bia, Noe?
N-am fost pe faza cu Nurofenul, da' oricum nu stiam cum se da si oricum, te-ai descurcat. Da' acu' ce face?
Cosmina spune:
La Multi Ani pentru lunisoare!!
19:
Ionut-Alexandru -- Gabi_fer
20:
Andreea Giulia - - Luizax
Ioana Timeea - - Val77
Mihai Dan - - Batentian Dana
Markus Erik -- Diana Forisch
Cristian - Alorea16
21:
Bianca - - Nicolle27
Keane Peter -- AlinaMizzi
Isabella Maria -- Zuzilici
Eva Maria - - Ciuf
Mihaela - - Olgutta
Tudor-Andrei - - Corinag
Sa crestei mari si sanatosi!!
Noe, pupam dulce sa treaca febra.
Noi azi am fost la vaccin, Harris are 7660g, 67cm si 45cm capusorul. Se incadreaza in toate normele. Febra nu are, de fapt, nici la primul vaccin nu a facut nimic, nici o reactie.
mihaser spune:
salut!
Andreea Giulia - Luizax, Ioana Timeea - Val77, Mihai Dan - Batentian Dana, Markus Erik - Diana Forisch si Cristian - Alorea16
Fetele temperatura este depistata de la 37.5 in sus...Se poate sa fie reactie la vaccin...Eu la fiecare vaccin i-am pus un supozitor cu paracetamol preventiv...Ii mai dau preventiv 2.5 ml de nurofen cand incepe sa urce peste 37 si e marait. Pupici Biei!
Revin...in noaptea asta sau maine.
Pupici!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
gabi_fer spune:
Salutari mamicilor!
Multumim ptr urarile de la multi ani su uram si noi la multi ani tuturor bebeilor care mai adauga o lunisoara la buchetul de lunisoare.
Noe imi pare rau ptr Bia, sper ca este bine.
Noi suntem bine, am inceput diversificarea "serios"de Duminica cand a mncat 20 g legume pasate si 50 ml supa. Luni a papat doar 15 g legume pasate iar marti 20 legume pasate. Azi i-a facut mami mar cu biscuite, banana si putina mandarina stoarsa, o delicatesa, numai ca Alex nu prea s-a omorat mancand, 15 g si a baut 20 ml sau de morcov si mar.La noi este mai greu cu lichidele ca el nu vrea biberon deloc. I-am cumparat biberon de la chicco care imita f bine sanul iar el nici nu s-a uitat la el. Voi fetelor care alaptati ce fel de biberon folositi?
Am coborat patutul, avem patut stil tarc si Alex trantea mereu Caruselul pe el asa ca am trecut baiatul mai jos. Nu are o parere prea buna si nici eu. El are pe langa salteaua ptutului o saltea suplimentara si totusi imi pare ca este prea jos.
In rest suntem foarte ocupati, iesim zilnic in parculet, dimineata si seara, ne-am facut prieteni in parc, suntem in urma cu cititul, capitolul anterior nu am citit mai deloc asa ca va las si ma apuc de citit cap ant.
Va pup ca tb sa citesc
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/album?.dir=/3fa9re2&.src=ph&.tok=phNQ4XFBfLp69Qw3