*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 (17)*

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Catrinel, Alexandru se simte f bine. Se joaca mereu, tipa la ursuleti sta in carut, nu este nici macar un pic marait. Sa nu mai zic de semne de raceala, nici pomeneala. Este k. Eu am incercat sa ma uit aseara in gatul lui, nu am reusit sa ma uit f bine dar atat cat am vazut mi s-a parut K asa ca nu am sa-i dau nici-un tratament. Nici nu vreau sa-l indop cu medicamente.Doctora imi daduse Panadol, Eurospal si Amosicilina.
Ma duc sa ma apuc de treaba ca acum vine sotul si tb sa plecam la cumparaturi.
Pup mamici si bebei

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Salutare la toata lumea ! Am intrat sa semnez si eu condica, acum cat doarme Teo, ca imi propun in fiecare zi sa scriu si uite ca nu reusesc...Teodora a invatat sa ridice bratele cand ma vede, semn ca vrea sa o iau in brate, iar daca nu fac asta si plec din camera ei, se pune pe un plans....mi se rupe sufletul...asa ca uneori mai fac si mancare cu ea in brate

Mai intai bebelusilor care au mai implinit o luna zilele astea si celor ce azi mai adauga o lunisoara :
Maria-Ruxandra - - Catrinutza
Anthony Nicholas - - Biuta
Marc Alexandru - - alinaalex
Thea Antonia - - Andreea Georgiana
Anda - - loranda
Mihaita - - amelutza
Sa fiti sanatosi si mai ales papaciosi.

Va multumim si noi pentru urarile de La multi ani la implinirea celor 6 luni.

Adar, draga de tine, prin ce ai trecut...ufff ca si eu i-as fi zis cateva doctorei ...bine ca e Maia sanatoasa. La fel am facut si eu, cand am citit de suspiciune si pentru ca era a doua zi, am derulat repede sa aflu vestile bune. Pai ea nu vedea ce copil normal e Maia? Si e de neiertat faptul ca pana la 6 luni ea nu a masurat perimetrul cranian. Mie mi se par lucruri obligatorii urmatoarele la un consult lunar : perimetrul cranian, perimetrul toracelui, verificarea fontanelei, examinarea pielii bebelusului, lungimea , greutatea si verificarea gatutului si apoi sa stea de vorba cu mama ce a observat la copil in cursul lunii, ce progrese motorii a facut, discutii si sfaturi despre diversificare.Asta e un consult complet, eu asa am fost obisnuita.Aaa si sa raspunda cu calm si fara sa se grabeasca la toate intrebarile mamei legate de evolutia copilului. Pup eu minunea frumoasa si pe mama ei

Catrinel, mi-a placut mult poza cu Oana dintoasa.E scumpa rau si in poza caciuloasa. Si Teo la fel deschide gurita cand ma vede cu castronelul , pana acum si ea a papat tot, insa mie mi se pare primeste mai cu placere piureul de legume decat fructele
Noe si Andreea, concediu placut pe meleaguri straine !
Pispi, bafta sa vindeti apartamentul repede si cu cat vreti voi.Pupam si pe Bibi si daca nu va mutati din Dr. taberei, poate ne si intalnim
Mariana,Anamaria,Ciuf si eu sunt topita dupa animale, mai ales pisici, dar si caini (labrador si golden retriever).Astept sa construim si noi casa la anul si atunci iau si pisica si caine.Si eu cred ca pentru copii sunt buni prieteni si invata de mici sa aiba responsabilitati.

Ma duc sa fac mancare pana se trezeste Teo si incerc sa mai intru.

Va pup pe toate si sa ma iertati ca nu am scris la toata lumea

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Am un caine collie si o pisica siameza. Alex e innebunit dupa caine, pisica nu il intereseaza deocamdata.http://dsrk3r.blogspot.com/DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

quote:
Originally posted by cristinabarz

Cristina30 Si mie imi plce la nebunie atat orasul cat si mancarea, prin urmare gatesc 95% mancare austriaca si prajituri fac in fiecare saptamana cel putin o data daca nu mai mult, sotul meu e vienez si bineinteles ca ii place sa manance mancaruri tipice. Daca ti-a placut ceva in mod deosebit spune-mi si iti trimit reteza, am mai multe carti cu mancare vieneza. Daca mai vi in Viena la iarna poate ne vedem la un ceai.

Biuta am vazut ca esti din Baia Mare, unde ai locuit in Baia Mare? poate avem cunostinte comune.

Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2

"Ce tie nu-ti place, altuia nu face!"

Multumesc de raspuns... da nu prea stiu cand vom ajunge in Viena, oricum va fi intr-o vara si cu Magnus, ca sa mergem cu el la Prater ; acu 5 ani cand am fost prima data am mancat Mohnnudeln in Cafe Central, o splendoare... a doua oara n-au mai avut, dar atmosfera de acolo a fost unica, din cafenea spun; OK e foarte scump dar se mrita.

Cristina

www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani, Maria, Anthony Nicholas, Marc Alexandru, Thea Antonia, Anda, Mihaita! Viata frumoasa si fara griji.
Catrinel, mortala Onichka-dulchka.
Pup toti puiutii si mamicile lor.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

traiasca mari si fericiti bebelusi nascuti azi!!!!
Catrinel, tare frumusica dintoasa ta
Timeea papa asa
9/10 lapte 210
13/14 piure de legume cu carnita
16/17 iaurt
20 cereale 300 pt ca bem cu biberonul si mami pune mai multa apa
22 mai bem 100-150 lapte
intre mese mai papam si fructe si bem si ceai
fugim ca trebuie sa facem baita

A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Fetele dragele :)
Multumim de urari la toata lumea...si le dorim la fel si la ai vostri :)
Pispi am fost la doctor, i-am luat clorocid..acum seara administrez :) are si o tuse mica..luam ceva siropel..si cu formula..tot nasol..mi-o mai ramas vreo 3 de incercat...Milumil 2 il vomita branza..
Urmatorul pe lista e Nan
Am uitat sa multumesc frumos de tot pt ca mi-ati scris ce formula folositi..eu de al meu pot sa zic ca nu se sfarma sa pape decat un pic de fructe...si legumite cand are chef..supe..sa nu le vada..deocamdata...
Pupam toata gasca..si LA MULTI ANI FERICITI LA BOMBOLICII DE MAINE :)

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Aida draga..am uitat sa spun ca ai fost totalaaaaaaaaa la faza cu salata..o solutie urgenta ar fi sa iti o tastatura folosita..de ai de unde..sa lipesti S-ul ala lunecos :)
Catrinel..vazut si eu dulcicutza..in sfarsit..e scumpa de tot..pupammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Catrinel,
e 5uperba dintoa5a ta

Noi am inceput 5a papam piure de morcov, de 3 zile. Vorba vine "am inceput", ca mai mult ne luptam. Alexandra 5coate morcovul afara, eu il bag la loc cu lingurita. 5i tot a5a ))

Nici eu n-am putut vedea pozutele cu hemangiomul, nici cele cu "noi trei". De fapt de nici unele nu am putut vedea.

Tania,
cine-i pretendentu' din poze? pupici la morcoveatza

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loranda spune:

Multumim tuturor celor care ne-au facut urari la implinirea a 6 luni si la randul nostru uram toate cele bune sarbatoritilor de astazi: Maria-Ruxandra - - Catrinutza
Anthony Nicholas - - Biuta
Marc Alexandru - - alinaalex
Thea Antonia - - Andreea Georgiana
Mihaita - - amelutza
Ieri am facut vaccinul...s-a comportat bine..i-am pus preventiv un supozitor cu paracetamol iar azi dimineata la 5 i-am mai pus unul ca avea un pic de febra.Cu masuratorile stam cam asa:G=7000 g(dar cu pampers,body si sosete deci de fapt doar vreo 6800 ,L=69 cm(mi-e cam greu sa cred pt. ca acasa la masuratori repetate avea 66),perimetrul cranian 42,perimetrul toracic 43.
Azi a fost foarte,foarte maraita stare rezultata din combinarea indispozitiei postvaccin cu indispozitia creata de iesirea a 2 dintisori deodata.
Cat despre mancare....la 2.30 dimineata-120 ml lapte simplu baut cu chiu cu vai,la 5.30-60 ml,la 9-60 ml,la 12-60 ml,la 14-120 g pireu de legume cu carnita de pui(cu o mana ii dadeam si cu o mana scuturam de zor jucarii),intre 6.30 si 7.30-100 ml lapte simplu,intre 8.30 si 9.30 inca 100 tot lapte simplu pt.ca mi s-a terminat orezul simplu de la Milupa si am zis sa mai incerc si altceva,respectiv orez cu roscove si orez cu 3 fructe de la Nestle dar n-am avut sorti de izbanda asa ca maine ii cumpar iarasi orez simplu ca macar stiu ca ala il bag in lapte,in fructe,in pireu si il mananca.Azi n-am servit fructe...de vreo 3 zile mananca 3-4 lingurite si gata si am zis sa fac pauza o zi.Va place cum mancam? si credeti-ma ca in restul zilelor nu e cu mult mai bine.E o lupta permanenta care ma seaca de energie.Am impresia ca se plictiseste mancand sau ca mancarea o plictiseste...mai degraba ambele.
Va las ca ma duc sa fac o baie si sa ma culc astfel incat maine sa fiu pregatita de o noua batalie
Pupici lui Adar si lui Maia...cuvintele sunt de prisos...

Laura&Anda(28.03.2006)

Mergi la inceput