*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 (17)*
Raspunsuri - Pagina 28
micaalsa spune:

Maria-Ruxandra - Catrinutza
Anthony Nicholas - Biuta
Marc Alexandru - alinaalex
Thea Antonia - Andreea Georgiana
Anda - loranda
Mihaita - amelutza
ciuf, tocmai de asta vreau sa-i iau un labrador, pentru ca sunt foarte blanzi si iubesc copii. Bineinteles ca-l iau de mic desi pe astea doua negre le-am luat cand aveau un an, erau ditamai cainii, dar niciodata nu au marait la mine sau la fata, d-apoi sa mushte. Si de agresive sunt .... ele sunt baza pentru apararea teritoriului
.
gabi_fer, deci m-am convins si eu, nu numai ale mele pediatre imi spun fiecare in felul ei. Ba mai mult, eu mai le spun ca am fost la cealalta si ce mi-a zis, si sa vezi ce zic, ca aia-i incompetenta, nu stie ce vorbeste etc. Ma distrez de minune cand le aud. Asta-i profesionalismul de la noi, nu stiu fiecare cum sa arunce cu noroi una in alta. Si din cate am inteles si in cadrul spitalelor e o invidie din asta.
Eu de exemplu am nascut la o clinica particulara in Cluj, vreau sa spun ca la orice alt medic mergeam toti spuneau doar lucruri urate de dr. de la clinica respectiva. Si am ajuns la concluzia ca doar de invidie ziceau asa si-i puneau bete in roate bietului om. Si chiar nu ai ce sa-i reprosezi, vorba lui "eu nu-mi permit ca la mine in clinica sa se intample vreo nenorocire cu un copil sau o mama pentru ca as fi desfiintat pe viata". La noi in loc sa se incurajeje lucrurile bune, nu stiu care cum sa le doboare. In ritmul asta nu vad cum o sa avansam catre civilizatie, ca sa zic asa.
Biuta, bunica-mea mi-a zis ca [rimul cuvant (de mama sau tata zic) pe care-l spune bebele, asta cere. Adica daca va zice tata prima data atunci isi cere fratior iar daca va zice mama atunci isi cere surioara
). Interesanta treaba, chiar o sa urmaresc sa vad daca-i asa. Printre copiii cunostintelor s-a nimerit prezicerea asta.
roxivan, nu stiu de ce nu mi se deschid pozele tale. Fetelor, numai la mine se intampla oare? Ca vad ca nici nu-mi merge internetul stralucit de bine. Intru eu mai tarziu, poate pot sa-l vad pe Darius.
Va pupic, fug la bebic
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
Catrinel_17 spune:
POLI, cum mai e cun Nick? E mai bine?
CRISTINA30, si Oana are muscatura berzei pe ceafa. Cica alea de pe ceafa nu trec (dar nici nu o sa se vada de par), numai alea de pe frunte/pleoape.
ADAR, Andreea e o saptamana in Austria, si cand a trecut cu masina prin Sibiu ar fi mancat ceva zacusca de la tine!! Asa m-a rugat sa-ti scriu!
CIUF, cum e Eva? Muceii au tinut la Oana de amandoua datile cam 10 zile… Ai pompitza buna de scos mucii? Te pup cu drag, sanatate Evei! Cum doarme noaptea?
GABI, cum se simte bebe?
PISPI 
BIUTA, eu ii dau Beba 1 si ii place..
Oana papa asa:
la 7 lapte simplu 180-200 ml
la 11 lapte simplu cam 150-180 ml
la 14 piure de legume (are in meniu cartof, pastarnac, morcov, zucchini, broccoli)
la 17 piure de fructe (piersici cu mar ras)
la 20 lapte simplu 180-200 ml
La multi ani Mariuca, Anthony, Marc, Theuta, Anda!!!!
MARIANA, wow, 18 saptamani…. Super!!! Cum te simti, esti OK ? Of, mai burtica….. ma faci nostalgica.
Nu ne pui o poza cu burtica? Pliz-pliz-pliz….
AIDA ![]()
DIANAD, bine ai revenit! 
MICAALSA, daca ar fi mai multe initiative ca si clinica aia particulara… E clar ca omul ala isi da silinta, e in interesul lui, si e si normal!
Noi suntem OK, Oana papa super (sa bat in lemn) – super in sensul ca deschide guritza asa de misto cind vede linguritza, se bucura cand vin cu castronelul, si rade tot (sau aproape tot). Papa si daca gatesc eu, si din borcan, a acceptat orice (pana acuma)… Am avut io 7 saptamani nevoie de rabdare de fier, dar uite… asa ca prinzul de la “ufff, iarasi ne chinuim cu linguritza” a devenit o chestie normala. Si am vazut o trecere destul de brusca, dupa ce am lasat-o sa puna mana pe mancare, sa se joace cit a vrut ea cu linguritza (foloseam 2, cu una se juca ea, si pina se juca eu foloseam alta, o apuca pe aia, eu o luam pe prima) Dupa ce “ a facut cunostinta cu linguritza, chiar ca am vazut progres. Auma, poate sa fie doar o coincidenta….dar asa a fost.
Pupici la toti bebeii, dar mai ales la cei cu febra, sa le treaca repejor!!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Catrinel_17 spune:
Va mai pun niste poze cu o dintzoasa, daca nu ati vazut-o
, care e si ‘telectuala, dar si caciuloasa (daca are mami chef sa vada cum ii sta…)
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
cristinabarz spune:
Cristina30 Si mie imi plce la nebunie atat orasul cat si mancarea, prin urmare gatesc 95% mancare austriaca si prajituri fac in fiecare saptamana cel putin o data daca nu mai mult, sotul meu e vienez si bineinteles ca ii place sa manance mancaruri tipice. Daca ti-a placut ceva in mod deosebit spune-mi si iti trimit reteza, am mai multe carti cu mancare vieneza. Daca mai vi in Viena la iarna poate ne vedem la un ceai.
Biuta am vazut ca esti din Baia Mare, unde ai locuit in Baia Mare? poate avem cunostinte comune.
Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2
"Ce tie nu-ti place, altuia nu face!"
micaalsa spune:
Roxi, nu-mi dau seama de ce nu merge. Deci, selectezi profilul Interactiv, dai "Introdu Hyperlink" si de-acolo tre sa te descurci ca-i usor. Nu-mi dau seama unde ai putut sa gresesti de nu apar pozele. Mai incearca, o scoatem cumva la capat.
alina, nici Iulia nu-mi mai mananca supa, desi la inceput ii placea mult. Daca ar fi doar fructe ar fi OK. Si ea prefera piersica, azi i-am facut mar ras dar mi-a tras nishte urlete ... asa ca am abandonat.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
roxivan spune:
Salutare!
Polixeni, multa sanatate lui Nikolas!
Val77, ti-am trimis un PM, in care ti-am spus cum sa-ti faci album.
Micaalsa, asa am auzit si eu ca se spune: daca copilu spune prima data "mama", urmatorul copil va fii fata, daca spune "tata", va fii baiat. Am vazut si eu ca nu merg pozele, da' habar n-am de ce. Am urmat exact instructiunile tale.
Catrinel, o draguta Oana ta. Imi place caciulita.
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
aalina2003 spune:
Multi ani si multe zile senine pentru ei si parintii lor:
:
Anthony Nicholas - Biuta
Thea Antonia - Andreea Georgiana
Anda - loranda
Mihaita - amelutza
Catrinel,brava lu' Oana pentru papa..si lu' mami ei pentru rabdare!
I-am facut Anei ieri supa-crema (cartof, morcov, conopida) si am pus si ficatel de pui fiert, am incercat cu lingurita, cu biberonul, iar cu lingurita...nimica..Am incercat si galbenus, tot intr-un piure..nimica nu papa Ana. Daca s-ar putea sa manance numai fructe..ce fericita ar fi!..mai ales piersici, ca sunt mai moi, asa zic io..In sfarsit, meniul ei e cam asa:
ora 8 - aprox 135ml lapte + 1 mas cereale
ora 9 - fruct+1 masura cereale Milumil cu biscuiti+1 lingurita branza dulce (astea 2, de azi) si papa doar daca e dulce
ora 11 - 135 mllapte + 1 mas cereale
ora 15-piure de legume (accepta greu max 1/2 borcanas cu vita si cartof,morcov, de la mine, mai nimic nu-i place)
ora 17-aprox 100 ml lapte+ 1 mas cereale
ora 20-21-aprox 160 ml lapte+ 1 mas cereale
Orele mai sufera modificari, cantitatile si ele.
Azi am fost la vaccin. Cica are 6700g(imbracata) si 65cm.Nu cred nici una, nici alta pentru ca luni avea 6300g si la lungime, centimetrul ala a fost stramb pus..asa, doar ca sa fie. I-am pus un supozitor cu paracetamol (preventiv), ii mai pun unul diseara si acum doarme.Sper sa-i fie bine, mereu vaccinul asta a dat-o peste cap pentru cateva zile bune. Acum e mai mare si mai rezistenta..cica!
Pup fetele si bebelusii!
tania2 spune:
salutare
La multi ani copilasi dragalasi !
Maria-Ruxandra - - Catrinutza
Anthony Nicholas - - Biuta
Marc Alexandru - - alinaalex
Thea Antonia - - Andreea Georgiana
Anda - - loranda
Mihaita - - amelutza
Fetelor ati avut dreptate cu diversificarea. Dupa 2 saptamani mi-a iesit prin toate orificiile.
Bia nu prea vrea sa pape piureuri. Am incercat cu telina, fara, cu lapte, cu cereale, tot felul de combinatii. Are un stil mama, mama, dupa cateva lingurite incepe sa mariie si culmea cu gura inchisa, ca ma gandeam si eu sa o umplu cand plange.
Altfel, face o gura de poti sa -i bagi un mar intreg, dar nu la masa.
marele nostru meniu este cam asa:
ora 8-9 150ml cereale cu lapte de la Humana
ora 12 piure de fructe putin de tot+ 170-200 ml lapte simplu
ora 16 piure legume (am ajuns la o lingura de ciorba) + 170-200 ml lapte
ora 19 150ml lapte
ora 21 21.30 240-270ml lapte si 1si 1/2 lingurita faina de orez
de la 22 pana dimineata pe la 8.30 - 9 somnnnnnn
in timpul zilei uneori vrea ceai cam 50-70ml.
Noi folosim Humana, lapte, ceai, cereale mai putin faina de orez si sunt multumita dupa ce vreo 3 luni ne-am chinuit cu Nan.
Poli, pupici lui Nikolas. Am fost in Grecia in luna de miere si o aveam si pe Bia in burtik.
Roxi, te invidiez! Cum ai reusit sa manance Darius asa bine. Ca eu, dupa cum spuneam, ma stramb in toate felurile, o pun in masa, pe langa masa, in scaunelul de masina, in brate,....si tot se strimba si nu vrea.
Am pus pozici cu morcoveata!
pup
Tania, Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
Pispirica spune:
LA MULTI ANI DRAGI BEBEI SA CRESTETI MARI, SANATOSI, VOINICEI SI NOROCOSI.
(vreau vesti despre olimpika, s-a inteles? si poze neaparat
)
Anthony Nicholas - Biuta (v-ati lamurit cu medicamentul? cu lapticul ce-ati facut?)
Thea Antonia - AndreeaG (si Thea e vieneza? sau a ramas acasa?
)
Anda - loranda
Mihaita - amelutza
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
Pispirica spune:
Catrinel e mortala Onika, asa cu caciula pe-o ureche.
pupam marea 'telectuala.
Tania morcoveata ta este o scumpete. si ce-mi plac copanelele ei dolofane. 
mey fetele noi papam doar san si constat eu de prin pozele bebeilor vostri ca arata toti mai grasunei fatza de Bibi a mea. hmmmm... abia astept controlul de 6 luni sa vedem cum sta treaba si ce facem in continuare.
va pupacesc ca trebuie sa ma apuc sa fac ordine prin casa ca maine vine al meu frate care incepe facultatea si va sta la noi. pe perioada facultatii. sotul a fost de acord, io nu m-am opus sederii. si maine vin ai mei sa-l livreze cu bagaje cu tot. si mobila inca n-a sosit. si noi vrem si sa vindem apartamentul. bulibasheala maaaareeeeee. 
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album