*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 (17)*

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Biuta, noi am incercat si Nan si Milumil si pana la urma ne-am oprit la Humana pt ca a scuipat ce-l mai putin :). Pt ca nu-l vrea asa simplu, ii pun 2-3 linguri de cereale sa-i schimbe gustul si asa il accepta. Daca-mi dadea prin creier de la inceput faceam asa...

Voi ce mancati? Noi, la 6luni si jumatate, avem asa:

dimineata: lapte de la mami
dupa ce mai dormim putin: lapte cu cereale 100-150ml
dupa ce mai dormim putin: piure de legume cu carne + galbenus de ou la 3 zile 180-200ml
dupa-amiaza: piure de fructe +/- branza de vaci 80-100ml
seara:cereale cu lapte 100ml
inainte de culcare: lapte de la mami

mie mi se pare ca mananca putin, el e si slabut. cu o sapt ininte de 6 luni avea 7.100kg si 70cm.

noapte buna!

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Roxivan – Maia are unul singur, pe labuta piciorului, dar care in timp vad ca s-a tras destul de bine. Daca la inceput era ca o zmeurica, proeminent si rosu, acum e plat si are o culoare spalacita, iar in unele locuri a disparut de tot, chiar prin mijloc aproape ca nu se mai vede. Deocamdata nici nu prea sunt multe de facut. Eu luna viitoare vreau sa merg la un medic aici in Sibiu, sa-mi povesteasca doar care ar fi variantele. Eu n-as vrea sa-l las asa … stii cum sunt copiii, se vor lega mereu de pata ei si ii vor spune “buboasa”, “patata”, etc … As vrea sa o scap de el, dar se pare ca pana la 3 ani oricum nu face nimeni nimic.

Ciuf(ultetz) – si noi avem catel in casa sin u cred sa fie vreun fel de probleme, atata timp cat e deparazitat, vaccinat la timp … dimpotriva, cred ca un caine ii dezvolta lui bebe unele simturi …

Gabi – NO COMMENT !!! Astia chiar toti sunt tampiti ???? Adica la interval de cateva minute, i-a disparut lui bebe instantanel rosul din gat …

Biuta – hihi, deci … pe mine ma striga ??? Hihihi …
Noi papam milu 2 si e bunut rau . am incercat humana 2 si n-a mers.

pupizam pe toata lumea

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

vand pompa Nuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Buna seara!

Biuta, Darius papa Milumil2 si parca acum nu mai da afara asa rau cum da Milumil1.

Dana, noi la 5 luni jumate avem urmatorul program:

- pana la 12-13 doua mese de lapte, intre 80-100ml suculet;
-la 12-13 zeama supica+dovlecel+morcov+cartof+carne sau 1/2galbenus ou(o zi carne, o zi ou) facute la blender
-15-16 mar+biscuite+banana la blender
- apoi pana la culcare inca 2 mese de lapte.

Adar, stiu cum sunt copiii, mai rautaciosi (mai ales la varse fragede), dar eu nu as vrea sa intervin, sa fie optiunea lui cand o mai creste.

Incerc sa pun cateva poze:
ce se-ntampla?
hemangiomul ( la manuta dreapta)
noi trei
Darius e tare incantat de scaunel, toata ziua ar sta in el. E foarte atent la tot ce facem, se uita pe ferastra.

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Salutare!

Vad ca vorbiti despre hemangiom, Ana a avut 2,unul pe pleoapa stanga, care s-a sters complet si unul, mai intins,la ceafa, care nu a disparut, dar care nici nu se va vedea. si eu stiu ca pana la 3 ani nu se face nimic, dar apoi exista o interventie simpla (cu laser, parca) care rezolva problema. Se pare ca exista si unele care cresc si in "inaltime", ca alt cuvant n-am gasit.

Biuta, Ana mananca Milumil 2, cam 500-600ml/zi. A mancat si Nan, dar fiindca eu am pus la un moment dat, pe seama laptelui, lipsa ei de apetit, am trecut-o pe Milumil. Eu stiu ca la 8 luni are trebui sa treaca pe Milumil 3, dar am citit tot pe aici ca are un gust pronuntat de vanilie si ca unii bebelusi nu il primesc sau au dificultati apoi la trecerea la laptele normal.Poate n-o fi cazul la noi!
Noi mergem maine la vaccin. Sper sa nu mai faca febra si nici asa necajita sa n-o mai vad, ca data trecuta. Sa vad daca pe noi ne cheama la aniturjeolic peste o luna, dar nu cred ca mergem, il amanam pana la 1 an si 2 luni. Se pare ca se poate, pe semnatura parintilor.

Eu am rezolvat, intr-un fel, problema mamicilor care nu scriu.. adica felicit si eu pe cine cunosc, bebelus sau mamica. Mi s-ar parea si aiurea sa felicit pe cineva despre care nu stiu nimic.Eu sunt noua, la voi e poate alta situatie, cunoasteti mamicile, dar nu si bebelusii.

Ana a facut si ea un pic de rosu in gat, dar nu a primit nici un tratament, dar n-a avut febra, doar mucisori. Noi avem o prietena de failie, pediatra, dar care a renuntat la pediatrie si si-a luat competenta in homeopatie si acupunctura si ea o vede pe Ana, nu foarte des, dar o vede. Avantajul cu ea e ca nu da medicamente, mai ales anitbiotice cu usurinta si ca o pot suna oricand dezavantajul e ca nu prea e la curent cu noutatile, adica tipuri noi de vaccin, reguli noi de alimentatie, dar cum ne-am descurcat pana acum o s-o facem si de-acum incolo.

Hai ca tare m-am intins, pup mamicile si bebelusii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

La multi ani sarbatoritilor de maine:

Maria-Ruxandra - - Catrinutza
Anthony Nicholas - - Biuta
Marc Alexandru - - alinaalex
Thea Antonia - - Andreea Georgiana
Anda - - loranda
Mihaita - - amelutza

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi!

Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Adar Doamne prin ce spaime ai trecut.Si eu am obsevat ca de multe ori in Romania unii doctori dau niste diagnostice pripite.

DELIA cu oarecare intirziere dar din inima iti doresc La multi ani, sanatate si...implinirea dorintelor!
Ce mi-au placut fazele cu mamica ta! Problema aceea pe care ai avut-o tu la stomac la nastere se opereaza cu usurinta si totul e okay.Este destul de intilnita la bebelusi,dar...in special la baietei.

Ile eu nu stiu ce sa zic de animalute ca noi avem 2 pisici si ele s-au comportat foarte bine cu bebeii.Despre catei,sotul meu a avut catelul lui de straja inca de la nastere-mai are si acum poze cu el.La el acasa erau mereu catei si acum la maturitate alinta toti cateii prietenilor,se impaca extraordinar cu toate animalutele si din 5 copii citi au fost ei, nici unul nu a facut alergie.Eu am avut mereu pisici de mica si i-am obisnuit si pe copii sa aiba grija de ele dupa priceperea si puterile lor.Am impresia ca pe undeva citisem ca si in cazul copiilor cu alergie,dupa un timp se pot obisnui cu prietenii cu blanita.

Polixeni sper ca Nick e bine acum,nu?

Dananita si baietelul meu cam tot asa maninca.De slabut nu ma pot pronunta.Aici in Suedia se compara raportul greutate inaltime de la nastere cu greutatea si inaltimea unor copii nascuti de aceeasi greutate si inaltime cu a lui.Mai intelegi ceva din explicatia asta a mea?

Noe va doresc un concediu placut!

Catrinel de-abia acum ti-am vazut poza aceea sexy!WOWWWW!
Eu sunt de acord cu tine ca aici este un grup in care ne cunoastem si ne imprietenim,tinem legatura mereu atit cit se poate,ne incurajam si aflam lucruri interesante una de la alta.
Personal,vreau sa cred ca aici scriem de placere,nu din obligativitate, dar...oamenii sunt diferiti,unii mai ocupati,altii mai cu probleme,altii mai eficienti, altii mai putin...
In concluzie faceti cum credeti ca e mai bine.Parerea mi-am spus-o deja:sa incercam sa le contactam prin email sau telefon mai intii,apoi sa le punem pe listuta de "asteptam vesti" si datele lor le putem copia pe Notepad-ul din Yahoo.

LA MULTE LUNISOARE TUTUROR GHOICEILOR NOSTRI!

Gata, va si ma duc la nani.

Mariana 18+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Mariana,
bine-ai revenit
wow, 5aptamina 18? ce amintiri imi treze5ti... eu zic ca la anu' prin 5eptembrie punem de inca un bebe. daca oi avea rabdare pina atunci. eu am fo5t conceputa pe 15 5eptembrie, 5i a5 mai vrea un geaman 5au o geamana in familie ;)

Noe,
iaca faza: ieri mi-a venit 5a 5criu cu "5" cind intocmeam li5ta de cumparaturi, cu pixu'. incepu5em 5a 5criu "5alata" cu cifra 5. daca o mai tin mult a5a, chiar ca o au razna.

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Mi-am schimbat, in sfarsit, lentilele de contact si pot citi. Revin dupa ce ajung la zi.DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

: dc tot a trecut de ora 00.00 ptr:
Maria-Ruxandra - - Catrinutza
Anthony Nicholas - - Biuta
Marc Alexandru - - alinaalex
Thea Antonia - - Andreea Georgiana
Anda - - loranda
Mihaita - - amelutza

fetelor va urez nb , banuiesc ca majoritatea dorm, numai Alex are chef de joaca.
pup mamici si bebei
sper ca maine nu

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

LA MULTI ANI, PUI NA5CUTI PE DATA DE 28 :)

Maria-Ruxandra -
Catrinutza

Anthony Nicholas -
Biuta

Marc Alexandru -
alinaalex

Thea Antonia -
Andreea Georgiana

Anda -
loranda

Mihaita -
amelutza

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput