*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 (17)*

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

cristina30 - 44 zici ca are puiul tau ? pai atunci ai mare grija unde mergi cu el la control, ca Maia are 45 si iote, tanti doftoritza a zis ca e suspecta de hidrocefalie ...
Dar ma gandesc ca acolo unde esti tu, doctorii isi vad de treaba si prefera sa faca medicina in loc sa dea cu presupusu', nu-i asa??? Pup caputul lui si sa va dea Dumnezeu sanatate!
Eu incep sa ma linistesc, desi mi se mai intampla inca sa ma uit la ea cum doarme si sa incep sa plang gandind ca .... toate trec, dar, asa cum spuneam, raman urme adanci in suflet ...

LA MULTI ANI BEBEILOR CARE ASTAZI SARBATORESC (FARA NOI !!! ) SI NE RUGAM PENTRU EI SA FIE SANATOSI!

Mark - Bagheera 1975
Erik-Sebastian - Ama kaly

Intreba cineva de Catrinutza si Mariuka ... cred ca se dau ranite ca maine e ziua Mariucai si nu vor sa dea de baut .... Sper sa fie asta! Catrinutzo, da mama un semn, daca faci zacusca, las-o pe Mariuca la amestecat si hai fugutza sa ne dai de stire.

Auziti, da' de Andrushka - Biribushka mai stie cineva ceva? Ca eu m-am pierdut in spatiu, zicea cineva ceva de drum bun ... unde a plecat??? Andrushko, terminasi mama gogosarii de o taiasi de acasa ???

Polli - imi pare tare rau sa stiu ca sufletel e bolnavior. Tare bine te mai inteleg cand spui ca iti faci griji ... e ciudat totusi ca nu stii motivul febrei, dar daca mergeti azi la dr va lamuriti sigur. Poate ca nu e decat o simpla reactie la vaccin, ma rog la Dumnezeu pentru voi sa fie bine.

Diana - sarumana ... ce dulce esti ... multumim pentru grija ta, am gasit si mesajele pe yahu, iar mi-au dat lacrimile ... sa ne aduci si noua niste iubire de la Paris si ... o buca' de turn, daaaaa????
Pentru Bia si pentru scumpa ei mamica, un million de bisoux ... et beaucoup des fleurs ....

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

vand pompa Nuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Salutare!

Am intrat si eu putinel sa vad vce mai ziceti. Darius a fost azi tare marait, cam tuseste si nu prea vrea sa pape asa ca maine ne-am programat la doctor. Mergem la dr. Stanciu, care din cate am inteles e un medic foarte bun, sa vedem in ce consta o consultatie la un cabinet particular, sincer sunt tare curioasa. Aici e nebunie, se circula ca naiba, sunt cozi peste cozi(noi stam aproape de aeroport) se cearta soferii si vorbesc mai rau decat la usa cortului.

Adar, Darius are mai multe hemangioame (are unul la manuta, si 2 pe cap, unul la ceafa si altul in varful capului) se spune ca sunt ereditare (se pare ca socrul meu avea) sau ca "ai furat ceva" un fruct, o leguma, o floare cat ai fost insarcinata (la mine nu e valabil). Pot fii inlaturate cu ajutorul laserului sau arse cu zapada carbonica. Eu am de gand sa le las asa, sa hotarasca el mai incolo ce vrea sa faca cu ele. Eu le tin sub supraveghere!

Mihaser, esti o curajoasa. Eu sunt cam "gaina" la fazele astea, n-as fii avut curaju sa ma iau de tiganca aia in tramvai.

Apropo de soacre: soacra-mea l-a vazut pe Darius de 2 ori de cand s-a nascut, la insistentele sotului. A primit pana acum de la ea "cadou" 1 milion, nu a venit la botez, nu suna niciodata sa intrebe de copil. No comment....

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor de azi:

Mark - -Bagheera 1975
Erik-Sebastian - - Ama kaly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Vazui ca vorbeati de copii crescuti in compania cainilor. Credeti-ma ca nu e deloc periculos. Mai ales daca ai cainele de mult timp si il cunosti.
Anamaria, Labradorul cica e un caine nemaipomenit pentru copii. Bland, atent si pasiv.
Eva zilele trecute la observat pe Cezar. Si se uita la el de parca zicea "Ia, cine e aratania asta??? Parca nu am mai vazut-o. Ia sa o iau la analizat".
Luca, il tragea pe bietul caine de blana, de urechi si asta nu zicea nimic.
Daca vrei cutu sa iti iei de cand e mic. Nu mare ca atunci e mai greu de dresat daca mai este si un bb la mijloc.
Biuta, uitai mai ca esti la Romanika. Aveam si eu un pic de timp liber si ma gandeam sa stam de taina. Scuze. Puiul e bine?
Evei ii curge nsucul. Si saracuta se cam chinuie sa respire. Asa ca ieri am sunat-o pe doctora si mi-a spus ca ea a invatat in scoala de pediatrie ca la bebelusii pana in 6 luni sa nu se dea nimic pentru nasuc infundat decat picaturi saline si scos mucii des cu pompita. Asa ca ma lamurii. Ah, sa o pun pe Eva sa doarma un pic ridicata pentru a putea respira mai usor, dar sa am grija sa ii ceva mai sus sub saltea nu pe ea. Uite cat traieste omul invata.
Cristina, felicitari pentru acel coltisor.
Poli, sanatate multa lui Nick. Hai ca poate din ce in ce ii scade febra. Oricum aia a fost febra rezonabila, ultima.
Aida, tu sa nu crezi ca am interpretat gresit poza pusa de tine, a fost chiar incurajatoare pentru biata Adar ca sa-si faca o idee ce ins. un copil bolnav de hidrocefalie, dar crede-ma ca mi-a ramas intiparita poza aia undeva. Nu ai nici o vina. Pup
Catrinelu', ce fac fetele?
Anamaria, super scaunul fetii. Sta ca o regina. Sa vezi ce soamne o sa traga in el. Asa imi facea Luca. Am poze cand imi adormea la masa.
Roxi, imi poti spune ce inseamna hemangiom? O pata rosie pe piele sau ce? Ca si al meu sot, si Luca si Eva au o pata mica rosie la ceafa. O sa fac poza sa vedeti despre ce vorbesc si sa imi spuneti daca ai vostri pui au asa ceva.
Val77, ti-as spune cums e face albumul daca as sti. Dar crede-ma ca de fiecare data cand vreau sa fac update la album imi prind urechile. O iau pe bajbaite si apoi renunt si bag pozele pe Webshots. Asa ca imi pare rau ca nu te pot ajuta.
Rocsana, asteptam poze cu fata infrumusetata. Eu ieri am avut o tentativa de vopsire, si nu-s deloc multumita de rezultat. Va dura ceva pana mi se va duce negrul ala din par.
dar mi-am facut masti de fata. M-am apucat sa fac coliere si cercei, globuri de iarna. Uite sa am o ocupatie in zilele cand e Luk la gradi.
Noe, sa faci multe-multe poze. Cum s-a simtit micuta atata timp pe drum? A fost cumintica?
Ile77, pentru modul de gandire. Pana la urma fetele intra cand pot si cand vor. Am uitat ca multe intrau de la serviciu, acasa poate nu au internet, nu au timp, nu au nici o vina.
Eu ma gandisem la ceva de genul mamici active si inactive. Dar lista cu cei care se nascusera n-o vroiam modificata, decat pe cea care era ordonata cronologic.
La multi ani, Mark , Erik-Sebastian!
Urez bun venit la noua mamica.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Salutari mamicilor!
Auziti faza tare la mine, Azi am fost la doctora de familie la control, la cantar. Se uita in gatul baiatului si imi zice ca are rosu in gat. Imi da reteta, eu suparta ca a facut iar rosu in gat ptr a treia oara ma duc sa iau reteta. Cand ma apropiam eu de casa ce-mi trece mie prin cap ........ sa ma duc si la cealalta dr pediatru. V-m spus aseara ca eu merg la 2 doctore in paralel. Ii spun ca m-am uitat eu in gatul lui si mi-sa parut rosu. Se uita ea si imi spune sa stau linistita ca nu are nimic.
Acum eu pe cine sa cred? Sa-i dau baiatului tratamentul? Cred ca nu am sa il dau ptr ca nu face febra este jucaus doar ca mai tuseste el putin dar v-am spus ca eu cred ca tuseste ca sa-mi atraga atentia. Voi ce parere aveti?

Adar uite o dovada ca "medicii din romania sunt fff pregatiti".

Alex are 71 cm si 8600 la 5 luni si o saptamana.Este mult dar nu am ce sa-i fac. Oricum la el sanul este baza iar copii hraniti la san au riscul scazut de a deveni obezi si nici nu are cu cine sa semene gras.
pup bebei si mamici de martie- aprilie

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos

Mergi la inceput

Ciuf, da, hemangionul inseamna o pata rosie pe piele, poate fii in relief sau plat. Cele in relief exista sansa sa se mareasca si atunci trebuie intervenit. In unele cazuri se poate ca o data cu cresterea copilului sa dispara de la sine. Darius are la degetul inelar de la mana dreapta ca un inel hemangiomul, dar are numai in partea din fata(daca deschide palma nu se mai vede). De o ora ma chinui sa pun poze da' nu stiu ce se intampla ca se blocheaza si tre sa o iau de ca capat.

Mergi la inceput

Vai Gabi, ce faza! Eu zic sa mergi la un al treilea medic, sa vezi ce zice si daca are rosu in gat sa-i dai tratament, daca nu, nu. Ce pediatri buni avem in Romania. Nici macar de un diagnostic de rosu in gat nu mai esti sigur in ziua de azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Va pup fetelor! la mine netul merge foarte prost asa ca o sa fiu scurta.

LA MULTI ANI BEBEILOR:
Mark - Bagheera 1975Erik-Sebastian - Ama kaly

micaalsa superba Iulia intre mica si alsa.

mihaser mercic. o sa incerc sa caut pe site-ul ala Elvis-ul meu.

Biuta aida mistoci bebeii astia ai nostri neste smecheri.

Noe sa va distrati frumos la Paris.

gabi fer sa mor daca stiu ce sa zic.

Catrinel va pupam

fetelor va las ca sa nu ma lase pe mine nervii. merge ca naiba internetul asta.

_
Anamaria mami lu'
Biuta perluta (29 martie 2006)

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Ciuf mama, si al meu e cu nasul in plop..ii pun numai ser fiziologic..si astept sa inghita saracu' :)
Al meu zice un singur cuvant..ada...de fapt..zice si da..dar nu isi da seama ce zice..ma cam dispera...ca uite..vreau sa imi dea si mei lacrimile de bucurie ca zice mama..parca vad ca zice tata
Feteleeeeee...cu ce va hraniti puisorii???????..ca mie imi vine sa urc pe pereti..am incercat Humana 2, Milumil 2 si Lactovit..nici unul nu ii place in mod deosebit..
Pup...si urez LA MULTI ANI FRUMOSI SI SANATOSI LA TOTI BEBEI..mai ales la Mariuca-gimnastuca..sa nu se supere restul :)

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

La Multi Ani bebelusilor Erik Sebastian si Mark!

Gabi fer, in general copii hraniti la sin sint mai grasuti.
Pe aici norveginecele sint f laptoase (nush de ce ca si eu maninc ce maninca ele) ,drept urmare rar vezi un bb norvegian slabut.
Spuneai ca Alex tuseste ca sa atraga atentia, si Viv scoate un sunet mai ciudat( nu stiu cum sa-l numesc) tot pt a atrage atentia.
Sotul meu se gindea ca poate o fi racita, insa pe ea o distreaza sunetul si mereu se amuza si ride.

Ciuf
Sincer, eu sint putin cam sceptica in ceea ce priveste animalele.
Intr-adevar sint multi ciini blinzi si linistiti, insa tot ramine 1% instinctul lor salbatic ,oricit de crescuti in casa si dresati sint.

Val77, te referi la un album in yahoo?
Pći intri in www.yahoo.com si click pe photos.Iar acolo faci pas cu pas ce iti cer ei.
Daca nu ai yahooID intri la Sign up si iti creezi un ID.
Incearca si vezi ce iasa.

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput