*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 (17)*

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut!

Fetele am vorbit un pic cu Kim. A spus ca ele sunt bine, m-a intrebat de voi si mi-a spus sa va transmit salutari. Cred ca sunt inca in Ro. Apoi m-am uitat pe pozele cu Alicia de la yahoo si ultimile sunt chiar superbe.

Gabi_fer super! si noi avem strabunici!

Adar te poti aza pe noi oricand! Pupici!

Poli pupici lui Nick sa ii treaca febra! Cum naiba v-ati procopsit cu ea?

Seby - ama si Mark - baghera

Maria-Ruxandra - Catrinutza Anthony Nicholas - Biuta Marc Alexandru - alinaalex Thea Antonia - Andreea Georgiana Anda - loranda si Mihaita - amelutza pentru maine!

Alina/oradea, catrinutza mai traiti mai fetelor? da-ti un semn de viata! pupici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Ada, bon jour din Paris..am intrat doar sa citesc vestile bune si sa va pup!\acuma nu te supara pe mine, dar eu pe doctora aia as bate-o cu mare drag, nu sunt violenta, dar pt o faza de-asta tot nu ar scapa nepedepsita..\ORICUM, ceea ce conteaza e ca Maia e ok si asa o sa fie si de acum incolo!\Pupam!

fetele, e tare mumos aici, va imbratisez cu drag si abia astept sa revin cu poze si povesti!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinabarz spune:

Buna fetelor!

Ce sa va spun, Anna ma tine din surpiza in surpriza, luni un dinte, azi se intoarce de pe spate pe burtica , ma intreb ce urmeaza!

Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2

"Ce tie nu-ti place, altuia nu face!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinabarz spune:

Val77
"chiar nu imi spune si mie nimeni cum imi pot face album"

Daca ai adresa de email pe yahoo trebuie sa mergi tot pe yahoo sa iti faci cont de poze. Cand mergi pe pagina de yahoo.com pe stanga ai o bara cu optiuni, una dintre ele e photos. intri acolo si iti faci album. Cand ai terminat de facut album pe yahoo copiezi linkul cu pagina unde iti sunt pozele si le pui la semnatura.Eu cel putin asa am facut.

Bafta

Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2

"Ce tie nu-ti place, altuia nu face!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

pupam bebe nascuti azi
chiar nu imi spune si mie nimeni cum imi pot face album

A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Am pus poze in contul comun!

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Polly, cred ca are de la tzara, am fost de cateva ori si acolo lumea chiar scuipa de deochi

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Acum ca Nick doarme am profitat si am recuperat cititul mesajelor.Azi a tot avut 37,5-37,6.O sa-i mai iau temperatura cand se trezeste.N-a vrut sa pape crema de fructe si nu l-am obligat dar i-am dat laptic sa nu ramana flamand.Sper ca supa de legume sa o pape.Dupa-amiaza as vrea sa mergem la pediatru.
Vreau sa felicit sarbatoritii cu scuzele de rigoare c-am intarziat cu urarile TEODORA MARIA,VICTOR GABRIEL (pt data de 26),MARK,ERIK SEBASTIAN (pt data de 27)!!!Sa cresteti mari si sanatosi!!!

LA MULTI ANI DELIA!!SA TI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE SI SA AI PARTE DE MULTE BUCURII!!Ce surpriza frumoasa de ziua ta!!

danaita cum e Alexandru?Are giardioza?De la ce asa micut?Sa stii ca prietenii mei sa striga Poli

dviviond bine ai venit si sa-ti traiasca Matei Octavian!

mihaser Kalamata e in sud (mai sud de Atena..in stanga jos).In Skiathos si Volos e superb!Am fost si eu in vacanta! E adevarat ce zic rudele tare si despre Atena (care nici mie nu-mi place),despre Salonik (pe care-l ador),si despre frappe care e bautura lor sfanta (si a mea ).Cum a fost la vaccin?Despre febra asta a nosatra habar n-am de unde ne-a aparut...noi nu suntem bolnavi,nici nu a intrat in contact cu altii bolnavi...

cristinabarz felicitari pt al 2 lea dintisor si pt celelalte realizari ale micutei!! Si la mai mare vb aceea!!!

micaalsa am vazut pozele..ce simpatica e Iulia!Se vede c-a preluat controlul!!

adar nu-ti poti imagina ce ma bucur de vestile bune!Am revazut pozele cu Maia si nu ma saturam !E o scumpica!!

Aici e o vreme de kko...ploua si e racoare.Vreme buna de dormit sau de vazut dvd.
Acum ies sa pregatesc masa ca tb s-apara husband-ul.V-am pupicit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Mai fetele de Catrinutza si Mariuca atomika mai stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Halllo la toata lume,

scriu si eu din an in pasti da scriu... ca de citit mai apuc sa va cotesc dar de scris mai greu cu feciorul in brate; azi am facut si noi vaccinul, al treilea si ultimul pana la 1 an, Infarix, sa vedem cum o fi... doctorul m-a atentionat ca s-ar putea sa-mi faca febra chiar daca datile trecute n-a facut si am oricum pentur asta paracetamol supozitoare, cum vad ca e mai blegut, hop cu paracetamolul si gata.
Are Magnus 7700 g acum, fain, ca la nastere avea doar 2560g si 67 cm; si i-a masurat si capul ca la fiecare check, are 44 cm.

Cristina Barz nu ma pot abtina sa spun cat te invidiez, Viena e orasul meu preferat, am fost de 2 ori pana acuma, de fiecare data in decembrie, superb; muzeele si mai ales cel al muzicii ma dau gata plus mancarea, snitelele de 30 cm diametru de la Figlmeyer...si Mehlspeisen... in Austria as putea trai fara nici o problema plus c imi place tipul de germana pe care-l vorbesc, mai melodios.

Multa sanatate Adar cu Maia, vezi ca n-a fost asa de rau, eu imi fac si singura ganduri ... ca daca n-am ce face si sotul meu ma cearta ca daca citesc ceva despre copii cu probleme ma gandesc ca poate are si asta baiatul meu.
A, apropo, Magnus are ceva pete ca niste cosuri rosii dupa cap, la baza gatului; si l-am intrebat pe pediatru si mi-a zis ca aproape toti copii au , se numeste "muscatura de cocostirc" - ca acolo i-a adus barza in cioc - si dispare pana la un an nici o problema.

Multe salutari sarbatoritilor, indta indata am trecut aproape cu toti de jumatate de ani.... trece timpul de numai.

A, si mai avem un coltisor mic jos, dar inca nu se numeste "dinte"... poate in zilele urmatoare.
Toate cele bune,

Cristina & Magnus Tiberius 07.04.2006

P.S. avem si fotos noi....

Magnus Tiberius Photos
www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput