*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 (17)*
Raspunsuri - Pagina 20
alinaMIZZI spune:
ADAR- am intrat in graba sa-ti spun ca sunt alaturi de tine , stiu ca in astfel de momente fiecare minut ti se pare o eternitate. Ai incredere in Dumnezeu si ai sa vezi ca maine tot va fi bine. Bebita ta e o minune de copil, nu ar fi prima data cand iubitii nostri medici ar face astfel de gafe.
Incearca sa te linistesti, Maia are nevoie de tine, ei simt tot ce ni se intample.
Multi pupici pt minunea cu ochi mari

Din partea noastra 

martie: Alice-Miruna - - Kit
23:
Mia Ecaterina - - Dea0277
Iulia - - Micaalsa
Oana Carina - - Catrinel17
Sara Iulia - - Andan
24:
Traian - - Ceela
Eduard - - Erika24
25:
Rudy - - Delia21
Adrian Mark - - Mamaariadna
Cristian - - Mihaser
Sa aveti parte de tot ce poate fi mai bun!!!
Fetelor imi pare rau ca nu reusesc sa tin pasul cu voi desi as vrea atat de mult. Parca tot mai putin timp imi ramane, iar seara cad pe tastatura, para reusesc sa citesc ce ati mai scris iar apare ceva iar am de recuperat peste 5 pagini.
Va pup mamici de ghiocei, numai bine voua si puiutilor

Alina- mama de gongut Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI
tania2 spune:
sal
Adar, eu zic sa stai linistita, Maia e o dulce, o scumpica o minune.....
inteleg perfect ce este in sufletul tau, mergi maine la dr si dupa ce te convingi ca totul este k du-te la pediatra aia si da-i una. eu nu sunt violenta de fel dar cand sunt revoltata mama, mama.
pupici.
te asteptam maine
Fruntea sus!
Tania, Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
tania2 spune:
roxi, scuze, m-ai luat prin surprindere cu tel azi.
maine mergem la masaj si s-ar putea sa mai mergem si miercuri.
Daca nu reusim sa mai vorbim, ramane sa ne auzim luni dupa amiaza
pupici
Tania, Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
ile77 spune:
Adar ,imi pare rau ca treci prin astfel de momente.Stiu ce simti.Am trait si eu un astfel de sentiment la 3 zile dupa ce am ajuns acasa de la spital cu Viv.
Asa cum zic si fetele, Maia e un bb perfect santos si frumos.
Doctorii care pun diagnosticul sau se dau cu pårerea fara ca totul sa fie 100% sigur, ar trebui
.
ca totul sa fie bine, si sigur va fi bine.
Multe imbratisari micutei Maia.
Fetelor care ati inteles ce am vrut sa spun in mesajul precedent si sinteti de acord cu ce am zis
Una e lista pe care se trec bebeii nascuti in martie-aprilie si altele sint paginile in care ne dam sfaturi, ne dam idei unele la altele, punem intrebari, dam raspunsuri, ne sustinem intre noi.
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
mihaser spune:
Ada ne gandim la voi azi! abia astept sa citesc despre ceea ce simtim toate...ca Maia e super ok si a fost o alarma falsa.

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
adar spune:
Fetelor, va multumesc din inima ... imi dati putere si curaj ... insa ... nu pot sa nu simt frica si disperare, voi trebuie sa ma intelegeti ... ma uit la ceas si parca nu mai trece timpul. Maia a adormit, toata noaptea a fost rau, a facut febra dupa vaccin si nu i-am putut intra in voie cu nimic. Se linistea numai in brate. Asa ca am stat asa aproape toata noaptea. N-am mancat nimic de ieri dimineata, n-am dormit ... sunt epuizata, disperata ... mi-e atat de frica ... Sper sa vin acasa cu vesti bune, sa vi le imparatasesc si sa pot dormi cateva ore ... nu mai am putere ...
Va multumesc din inima pentru tot. Poate ma repet, dar e mare lucru sa ai asa prieteni ... va iubim!!!
Pupam toti bebeii care au sarbatorit lunisoare in perioada asta, absolut toti. Am inteles ca toti sunt importanti si, mai presus de orice, am inteles cat de mult conteaza sa fim o adevarata familie ... cui povesteam eu aceasta durere enorma, cine imi incarca mie bateriile daca nu erati voi ????
Am decis sa lupt orice ar fi. Stiu ca imi sunteti alaturi si ca ma veti sustine mereu. Am cel mai important sprijin moral, si am decis sa fiu tare pentru puiul meu. ACUM AM DECIS!!! Voi face totul pentru ca Maia sa fie bine. Oricare ar fi rezultatul de astazi, vom lupta la infinit! Si Dumnezeu ne va ajuta.
Va iubim mult!
MULTUMIM DIN SUFLET !!!!
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
vand pompa Nuk
nshiro spune:
Adar nu pot sa cred cum nemernicii astia de doctori arunca asa in vant cu diagnosticul. Cu sunt convisa ca si fetele ca Maia e perfect sanatoasa. Va tinem pumnii azi si suntem alaturi de tine! Prin cate emotii si suferinta ai trecut si treci....
Eu azi am recuperat cu cititul ca ramasesem undeva pe la inceputul capitolului. Pozele inca nu le-am vazut....
Noe drum bun si petrecere frumoasa! La fel si Andreea Georgiana!
Multa sanatate bebeilor bolnaviori! La fel si mamicilor!
Eu in week-end fusei la coafor si ma facui bela si rapitoare....
M-am tuns un picut si m-am vopsit. Am vrut un cenusiu si mi-au bagat aia in cap o nuanta de portocaliu
. Da eu is pasnica... n-am zis nik in schimb mama s-a ales c-o freza de zici ca e gainusha. A durut-o capu` de nervi toata ziua.
Vorbeati de soacre la un moment dat. Si a mea ne-a onorat cu prezenta duminica... de obicei e fata buna nu se baga da de data asta mi-a tras niste comentarii care m-au cam secat. Maria radea de mama focului si ea in loc sa se bucure de bucuria copilului zice ca sa nu o mai fac sa rada asa de tare sa nu i se faca rau (de parca as fi gadilat-o sau i-as fi facut cine stie ce.... doar ma strambam la ea) Insa daca dansa o vede o data pe luna nu stie ca Maria cand are chef de ras, rade si la deget, nu conteaza. Apoi eu ii pregateam mancarea Mariei iar ea se "juca" cu dansa, insa fata incepuse sa maraie ca o cam plictisea, dar ea tot o dadea ca ii este foame (Maria trebuia sa manance la 2 si era abia 12). De gura ei i-am dat sa manance pe la 1 si normal ca nu a mancat. M-am umplut de nervi mai ales ca in timpul mesei (in bouncer ca in scaunel daca o pun se balangane, nu sta bine in fund plus ca se arunca ca disperata in stanga si in dreapta iar lingura in loc sa nimereasca in gura nimereste in ochi, in nas, urechi etc... asa ca mancam la 45 de grade) comenta ca vai ce rau sta ca nu se poate ca de asta nu mananca mititica... apoi ca sigur ii este somn. De cand a implinit Maria o luna asta e prima data cand vine sa ne viziteze si are tupeul sa-si dea cu parerea in ceea ce o priveste... Mama i-a luat apararea, a spus ca nu era rau intentionata... si-a dat si ea cu parerea nu a dat cu parul, da eu n-o iert! ![]()
Cand va aud cu atatea vaccinuri nu stiu sincer ce sa cred... Maria pana acum la aproape 7 luni are doar doua facute....
Eu mai am 3 kg de dat jos. Nu mananc paine (mananc prajituri in schimb
) si nu mananc dupa 6 seara (cel putin ma straduiesc... mai sar calul uneori...) dar ma declar multumita. Taare greu mai e sa slabesti ufufuf
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
ceela spune:
Adar te asteptam cu vesti bune. Tinem pumnii si pupam cu drag pe Maia. Curaj!
Traian 24.02.2006
poze
mihaser spune:
Ada ce ti-am spus noi ca dr aia e dusa...sper ca o sa gasesti un dr cat de cat competent ca du pa 6 lui poti sa o schimbi
Ma bucur enorm ca Maia e bine...nici nu concepeam sa fie altfel!
Pupici si la nani cu voi!
Noi am facut vaccinul de 6 luni...dr asta m-a chemat si peste o luna sa ii faca egerix si la 9 luni ptr anti rubeola/rujeola whatever...e nebun!
Bebe a fost cuminte...i-am dat nurofen preventiv...sper sa nu avem probleme!
Pupici!
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
mihaser spune:
iar sunt varza mesajele! 
Pozele noastre