*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 (17)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Adar, ia stai tu potol si nu te mai gandi la prostii. De unde si pana unde la varsta ei tzac repede diagnosticul asta? I-a crescut capul prea mult, a luat putin in greutate, are probleme psiho-motorii??? Cum pana acum nu a avut nimic si azi la 10 iti arunca pe masa tampita aia de doctora prostia asta??? Mai bine tacea din gura. Doamne, repede se mai grabesc sa mai puna diagnosticuri de innebunesc parintii de spaima.
Incearca sa te gandesti ca e totul ok. I s-a inchis fontanela?
Ce a facut-o pe doctora sa ajunga la acest diagnostic?
Daca ar fi sa se intample asta, e o boala tratabila si care se opereaza. Nu cum ai zis tu ca se traieste pana la 2 ani. Te rog, fii rationala si nu te gandi la prostii. Actioneaza cand afli ceva sigur.
Offf, ca bine te mai inteleg dar incerc si eu sa te imbarbatez.
Eu sunt mai mult ca sigura ca maine vei veni cu vesti bune.
Ma uitai si pe pozele voastre si nu pare nimic in neregula cu caputul ei. Nu pare nimic anormal. Ca stiam ca la boala asta creste capul mare.
Hai ca te asteptam maine cu vesti bune. Doamne ajuta!
Maia, fa-o fericita pe mama ta!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Ada, te imbratisez si suntem alaturi de tine!sunt sigura ca nu e nimic, doar o aberatie doctoriceasca, altphel cu siguranta s-ar phi vazut ceva la controalele de pana acum! imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta, mai ales ca stiu cat de mult ti-ai dorit-o pe Maia si cat de greu ti-a phost dupa cezariana....Iar Maia nu are nimic; e perphecta si stii si tu prea bine...Du-te maine, phi tare pentru ea si vino cu diagnosticul negativ, cu vesti bune si cu numele doctoritei care a phacut greseala asta teribila.

Orice ar phi, noi ne gandim la voi cu drag si sa stii ca exista o solutie pentru orice!

P.S. noi maine dimineata plecam, insa am sa phac tot posibilul sa intru pe net si acolo sa citesc vestile bune

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

5i eu 5unt de acord cu ile77.
bebeii trebuie 5a ramina pe li5ta, cu tot cu mamicile lor. nu 5tim de ce nu mai 5criu mamicile re5pective, 5i nu avem nici un drept 5a le 5tergem doar pt ca nu mai 5criu.

p.5.: pe mine nu ma deranjeaza daca nu i 5e mai ureaza Alexandrei "LA MULTI ANI" pentru numarul de luni implinite. chiar deloc. a5ta pentru ca nici eu, la rindul meu, nu am timp 5a intru pentru a ura altor bebelu5i. 5au uit. imi pare rau, probabil ati ob5ervat ca eu nu intru 5a fac urari, 5i nu e din rautate, dar efectiv nu pot fi la fel de organizata 5i atenta ca alte mamici, na. a5ta nu-n5eamna ca nu dore5c tuturor bebelu5ilor 5i mamicilor tot binele din lume.

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ADAR, doctorita asta…..Io nu stiu ce sa zic, da sigur ceva e in neregula cu ea. M-am uitat pe net si am gasit smptome – pe linga cap anormal de mare, sunt: stare pronuntata de voma, insomnia, iritabilitate, imposibilitatea de a privi in sus (!!) si convulsii! Are Maia asa ceva??? Hai sa fim seriosi, acuma zau! Io zic sa faci ca mama lui Delia si s-o dai cu capul de masa cand vii maine cu rezultatul de la echo. O sa fie totul bine, ai sa vezi!

Biuta, clorid n-am gasit… ce substanta active contine?

Mari78 lui teo sta in 4 laubutze! Bravo!

La multi ani Andreiu lui Amyana!!

Dviviond, bine ai venit! Zi-ne mai multe despre tine!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyana spune:

Pe langa faptul ca sunt sigura ca Maia nu are nimic ma tot intreb daca nu ar trebui sa existe o forma de pedeapsa pentru diagnosticele astea puse asa ca i se parea doctoritzei? Am auzit de o familie la care doctorul la ecograf le-a spus ca baietzelul nu are o mana!!!! Si copilul a fost perfect normal! So, numai aberatii...Capul sus si numa bine la fetitza!!!

mami de Andrei(25 aprilie 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariusfpetrescu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,0%3af,1

"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ada, dr de familie ti-a spus asta? Are diametrul cranian prea mare? Eu nu stiu povestea nasterii Maiei..dar te -ntreb acym daca totul a fost OK? Cezariana a fost programata sau de urgenta?

Mergi la inceput

adar,
doctora aia e du5a cu capul.
eu ma uit la Maia 5i nu vad decit un copil normal, cum poate aia 5a 5puna a5a timpenii? pup minunea cu ochi mari, eu 5INCER nu cred ca e ceva in neregula.

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

uite www.elheraldo.hn/fotos/29738.jpg" target="_blank">aici un copil cu hidrocefalie, nici vorba de a5ta la puiul tau

poze Alexandra
(3 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut mamici!

Adar te rog sa gandesti pozitiv asa cum a gandit si Ildiko...eu sunt absolut sigura ca Maia nu are nimic. Se mai trezesc somitatile din Romania sa puna diagnostic asa...din ochi...Stai calma, fa investigatii si abia apoi sa iti pui problema ce faci daca Maia e bolnava...cand se dovedeste ca e bolnava!
Noi o sa fim alaturi de tine tot timpul ptr ca te iubim mult! Stai linistita ca D-zeu e mare si iubeste bebelusii. Sigur ca o sa ne rugam sa fie totul bine cu Maia...sunt sigura ca ea e sensul tau in viata!
Te iubim mult mult!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Poli o sa ma uit pe harta sa va localizez...cam am idee pe unde e Peloponezul! Mie in Grecia mi-a placut la nebunie plaja Koukounaries din Skiathos si drumul cu vaporul din Volos pana acolo! La multi ani ptr ziua ta! De frappe mi-a zis niste rude intoarse de curand din Grecia ca e nebunie totala cu el acolo...se bea oriunde si la orice ora! Mi-au mai zis ca Atena i-a imresionat intr-un mod negativ, insa la Salonic le-a placut mult!
Maine mergem si noi la vaccin ...la 11: 30...mi-e asa frica de mor!

Ile si eu am scris ca am putea sterge mamicile care nu mai scriu! Intr-un fel eu o inteleg pe Ada pentru ca si mie mi se intampla acelasi lucru...imi propun sa nu mai spun la multi ani si ptr bebelusii pe care nu ii cunosc - nu am vorbit niciodata cu mamica, nu le-am vazut o poza, nu stiu ce nume au etc- iar apoi ma simt vinovata si le zic totusi si luna asta si tot asa. Pe de alta parte Rocsana are dreptate daca ar scrie toate mamicile...ar fi foarte greu de urmarit si cred ca s-ar forma bisericute bisericute! In fine daca voi vreti sa ramana toti bebelusii pe lista asa o sa ramana, insa nu ne considerati inumane ptr ca ne-am dat si noi cu parerea.

Tania felicitari ptr primul an de casnicie si la cat mai multi din ce in ce mai fericiti!

Amyana la multi ani Andrei! Mai de ce nu apari la zile de nastere ca eu retinusem ca esti mai mic decat Cristian cu fix o luna ! O sa remediem problema!

Tcelen mama mama ce peripetii...insa se mai intampla! Totul e bine cand se termina cu bine! Pupici pedepsitului ca nici el nu o fi vrut saracu` sa va sperie in asa hal! Noroc, ca nu a venit autobuzu`!

Ceela am vazut pozele! E foarte dragut leganutu` si o sa achizitionam si noi unu ptr noiembrie cand mergem la sat!

Catrinel am vazut pozele cu dintisorii...sunt super! Pai numai socrela locuieste in Timi? Cum a mers cu smotru? Pe mine m-a ajutat sotu` cu promisiunea ca nu o sa ne luam niciodat bona si nici electrocasnice mai performante!
Analize poti sa ii faci in Timi in decembrie...nu iti trebuie trimitere!

Alina M ce super sunt pozele cu ponei! Multumesc de invitatie...cateodata mai ales cand aud tot felul de minuni a la Ro...imi vine sa imi iau sotu, cupilul si parintii si sa plec sa nu ma mai intorc, insa...asta e. Sper sa fie Cristi mai destept si sa traiasca el mai bine decat noi!

Mariana mie chiar imi place programul tau, chiar daca e incarcat si nu mi se pare ca iti neglijezi deloc bubulinii...esti o mamaica super!

Bitab si Micaalsa fetelor aveti mare grija cu cainii! Pe mine m-a muscat cateau mea, cumparata si crescuta de mine chiar in dimineata urmatoare nuntii! Si de fata...Nu va suparati ca va spun, insa din proprie experienta va spun ca mai bine sa feriti bebeii de caini. Eu inca iubesc toti cainii, insa pe Cristian incer sa il ferec de ei. Eu am 3 muscaturi.

Dea abia astept sa va vad pozele. ati rezolvat cu hartogaraia?

Alina 2003 nu-mi spune ca astia i-au facut vaccinul sa fie facut! ca eu am tras la spaime legate de vaccinul asta...

Dana sa stapaniti masina sanatosi! sunt sigura ca o sa fii o nasa super...mie tare mult imi place de baietelul tau! De ce spui ca e slab? Cat are hemoglobina? Si baiatul meu are 7 kg si mi-a zis doctorul ca e ok!

Gabi_fer am vazut pozele! tu esti din Botosani sau sotul?

Noe am vazut pozele! drum bun! am citit si povestea lui Alex si m-am cutremurat...acelasi lucru se putea intampla si cu bebe al meu...Doamne ce cosmar!

Roxi unde ai auzit ca nemernicu ala e student in Ro, la ce post? O fi in Timisoara ca aici vin multi la medicina?

Andreea G plimbaretelor ... felicitari ptr dintisor! distractie placuta in Austria!

Simona cunosc fenomenu` ...se intampla si la noi cu bebe ce se da jos din pat...pediatru mi-a zis sa am mare grija sa nu mai cada ca nu e bine deloc...bine ca a scapat de raceala..in TM e o viroza...astia pe la gradi fac fest 40 grade febra!

Andra_simona bine ai revenit si felicitari ptr grasulina!

Mari pai e grasulina Teo nene! ce fain ca sta in fundulet...Cristi prefera sa stea in 4 labe!

dviviond Bun venit si sa va traiasca Octavian!

Pispirica mie din contra mi-a zis sa nu spal cu ser la conjunctivita! ne-a trecut cu Nettacin! Mai un site cu mp3 ieftine - nu gratis - e allofmp3.com Poate gasesti acolo Elvis-ul tau!

Aida eu nu inteleg de ce trebuie sa ii dam ciorap lu` bebe cand sunt jucariile alea de pus in frigi...eu ma tot ganadesc oare nu face rosu in gat de la ele?

Fetele multumim mult ptr urari...vorba Aidei nici eu nu ma supar daca cineva nu scrie la multi ani ... eu vreau sa felicit toti bebelusii acum cat am timp...Pe viitor nu stiu ce o sa fie...se prevede o scoala de soferi...ca, se va scumpi din decembrie, cursur si teme master, nunti, aerobic...etc ...smotru la greu, dar si mami meu langa mine!

Azi am fost la pediatru si bebe era foarte simpatic..avea limbarita, nu vroia sa stea sa il consulte...se intorcea in 4 labe sa fuga...Mi-a zis sa ii mai dau fier si sa ii fac eco la sold...Nu are nici o fimoza ca ma disperase mama! mi-a mai spus sa ii dau cam 700 ml de lapte pe zi si orice fruct de papa daca il tolereaza portocale banane mar caisa piersica....si sa ii fac branzica din lapte de vaca si calciu lactic...eu ii faceam din formula si sa ii dau iaurt chiar si din comert dar fara prea multe chimicale cum e D...nino...a zis zu-zu simplu...Azi ne-a adus tati un tort si am ras de Cristi ca s-a pus cu tupeu pe el...am pus poze in albumul de 6 luni!
Fug sa tund consoarta!

Pupici !

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput