*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 (17)*
Raspunsuri - Pagina 18
mari78 spune:
Ia uite Catrinel, acum mesajul tau a aparut intre mesajele mele...se intampla iar...si am tot dat refresh la pagina sa vad daca mai scrie cineva dupa mine si cand colo era sa ratez mesajul tau...cate mesaje ale tale nu oi fi citit pana acum ?
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
mari78 spune:
Andrei ! Sa cresti mare, frumos si sanatos !
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
Biuta spune:
Fete dragi..ce stiti de clorid??? Mi-o prescris pt ochisorul care curge la Anthony, si tare as vrea sa stiu de stiti ca e ok pt bebei, ori ba.
Pup gasca..
By the way..ca tot ziceti ca sunteti numai vreo 10 - 15 care povestiti..poate fiecare ar povesti..cu draga inima..numai ca..sincera sa fiu..desi va apreciez si imi sunteti f dragi..cateodata aveam senzatia ca vb in van..ca raspunsuri la ce m-o durut..nu s-au prea ivit
Cand sunt prea multe persoane..devine din ce in ce mai greu sa raspunzi..sau sa spui ce simti ..pt fiecare..ca atare..mai stai si pe margine nitel, si te bucuri numai citind :)
Opaaaaaaaaaa..au uitat Adar draga sa zic mersi pt informatia cu formula..esti tare draguta ca ti-ai facut timp..
Pup iar gasca!!!
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
amyana spune:
Am citit si eu povestea lui Alex...
.Doamne fereste de spitalele din Romania! Am auzit si eu de o gramada de cazuri de copii schiloditi de medicii din romanica si totusi nu se face nimic...Si eu m-am izbit de incompetenta lor dar am scapat ieftin.Cand l-am nascut pe Andrei eu de fapt m-am dus la control dar la ecograf s-a vazut ca nu mai aveam lichid iar copilul era cu capul f jos desi nu aveam nici o durere asa ca trebuia sa-mi faca cezariana. Nu m-au mai lasat sa plec acasa si m-au trimis intr-un salon unde mi s-a spus ca urma sa vina o infirmiera sa-mi faca "toaleta". Am stat cam o ora timp in care a venit anestezista si o asistenta care mi-a recoltat sange. Si am intrat in sala de operatie fara nici o "toaleta". Nu m-au dus la reanimare, n-am avut tub de dren iar sonda mi-a fost pusa aiurea incat urina s-a scurs in pat. Dupa operatie doctorul a spus sa mi se puna o punga de gheatza dar "nu a fost de gasit" pana n-am scos din buzunar 200 000.Sa nu mai vorbesc de neonatologii de acolo care ma amenintau ca nu ies cu copilul din spital desi copilul era perfect sanatos doar pt ca nu cotizasem. Iar operatia mi-a supurat saptamani intregi si imi ziceau ca "e normal"... sa ma trezesc plina de lichid si sange pe pantaloni si chiar pe bluza.Si toate astea in cazul in care sunt copil de doctor si nu unul oarecare iar cumnata mea e neonatolog rezident la acelasi spital.Nu vroiau sa-i arate nici fisa mea medicala iar cand am iesit din spital si au cantarit copilul n-au vrut asistentele sa-i spuna ce greutate are, atat ce amabile erau. Aoleu cat am scris
... Va las ca plec pe "santier"
mami de
Andrei(25 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariusfpetrescu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,0%3af,1
"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."
adar spune:
Fetelor, imi pare rau ca nu prea am timp sa intru ... sunt tare necajita ... MAia a fost doagnosticata cu "SUSPICIUNE DE HIDROCEFALIE" ... simt ca imi fuge pamantul de sub picioare ... nu mai am putere ... maine la ora 11 facem ecografia transfrontanelara si aflam daca este sau nu ... va rog din suflet sa fiti alaturi de noi ... rugati-va pentru Maiuta mea ... va implor ...
Mi s-a spus ca in general, copilasii cu hidrocefalie traiesc maxim pana la 2 ani ... sunt disperata ...........................
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
vand pompa Nuk
Pispirica spune:
adar nici sa nu indraznesti sa te gandesti la prostii de tot felul. o sa vezi ca Maia nu are absolut nimic, este perfect sanatoasa. doctorii astia ar trebui impuscati nenica. nici macar nu are voie sa rosteasca asemenea prostii, pana nu se confirma la o echo isi dau ei cu parerea ca niste idioti. ma apuca tremuratul. adar o savezi ca nu e nimic, doar asa ca le place lor sa sperie parintii. niste nesanatosi.
ca si in povestea cu Alexandru.
Catrinel va pupacim. trebuie sa fie si pe aici, adica prin Europa. o sa-l intreb pe varul meu din Austria sa vedem daca il gaseste pe acolo. ai ascultat cantecelele? sunt foarte misto. iar five sleepyheads mie imi place la nebunie de cand eram inca copil si il ascultam intr-una.
Biuta nu stiu nik de clorid, dar am o intrebare, pentru ce i l-a recomandat? cumva conjunctivita? ca si noi ne-am confruntat cu problema asta. i-au curs ochishorii. o chestie galben-verzuie. si mi-e recomandat sa o spal bine cu ser si daca nutrece in 2 zile sa-i dau putina kanamicina la ochi. n-am ajuns pana acolo ca s-a vindecat. a da si mi-e mai zis sa-i pun lapte matern. si acela a avut efect. pupam sa treaca repede. 
ma duc ca tzipa sotul dupa mine sa ma duc la masa ca e gata. mai vorbim si sanatate multa voua si bebeilor vostri. adar fruntea sus.
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
aalina2003 spune:
Doamne Adar...nu-mi vine sa cred..cum s-a ajuns aici? Pana acum n-a vazut-o nimeni? Adica la nastere?..Eu am citit la povestea lui Andrei ca se opereaza la Targu Mures, dar poate nu e cazul...ea s-a dezvoltat normal pana acum, de unde si pana unde? Eco transfontanela e valabila doar daca nu s-a inchis fontanela, sper ca nu e cazul la Maia..altfel, trebuie sa faca RMN.
Bafta maine! Sa ne tii la curent, poate putem sa te ajutam cu ceva, dar poate, totusi, e doar o parere..Ma rog si ma gandesc la bebe si la tine!
Biuta spune:
Adar draga..pe ce Doamne s-au bazat cand au spus..nu stiu..da sper sincer sa dea Dumnezeu sa nu aiba absolut nimic comorica mica si frumoasa..
Vreau sa iti spun ca nu or fi tare buni doctorii astia din State..da nu iti spun nici beliti presupuneri de diagnostic, daca nu sunt fffff siguri..si tare mi-ar placea sa se schimbe politica asta cu presupusul..ca in povestea cu Alex...e absolut uimitor ce pot sa distruga niste vorbe spune cateodata asa alandala..
Pupici cu tonaaaaaaaa,si sunt ferm convinsa ca TOATE suntem alaturi de tine din tot sufletul..si..sincer..eu cred ca nu e vb de asa ceva..
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
adar spune:
Va multumesc fetelor ...
Sunt disperata, habar nu am de ce nu si-a dat nimeni seama pana acum, am fost lunar la control, la cantarit si la masurat si niciodata, dar NICIODATA nu mi-a spus nimeni ca ar putea fi ceva in neregula cu Maia. Pana astazi, la ora 10, cand ... s-a trezit doctorita. Am fost la spitalul de nebuni, la spitalul de pediatrie, am facut controlul fundului de ochi si acolo e totul ok, dar nimeni nu poate spune nimic pana maine ... de parca eu as putea dormi linistita pana maine ... Ma gandesc cu groaza ... niciodata in viata mea nu am asteptat ziua de maine cu atata nerabdare si frica in acelasi timp. Ma intreb de ce? E un copil normal, e vesela, vioaie, tipa, canta, rade intr-una ... a crescut normal, oare n-ar fi trebuit sa apara si alte semne, de exemplu, "intarziere in crestere si dezvoltare", care apare in oricare descriere a hidrocefaliei ...
Mi-e frica, mi-e groaza ... am asteptat copilul asta atatia ani ... e cel mai de pret lucru din viata mea. E viata mea, inima mea, pentru ea traiesc, pentru ea fac totul, e tot ce am ... nu pot trai cu gandul ca ...
Nu mai am nici lacrimi nici putere. Am plans azi cat pentru o viata. Sper ca Dumnezeu sa aiba grija de puiul meu. E tot ce-l rog ...
Va multumesc tuturor ca sunteti cu gandul si sufletul alaturi de noi. Si ... va iubim ...
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
vand pompa Nuk