*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 (17)*
Raspunsuri - Pagina 17
Pispirica spune:
Salutam mamici si bebici?
ce faceti? cum ati petrecut in we? sper ca v-ati distrat si v-ati odihnit si cupii sunt sanatosi si voiosi.
serendipindity felicitari pentru botez. baga repede poze sa vedem si noi, da? 
alivesa bine ai venit printre noi. sa-ti traiasca bebelina. sa pui repede poze si sa ne zici mai multe despre voi, te rugam. 
Irina cata zapaceala cu vaccinul ala. cat priveste BCG-ul la noi sa stii ca a inceput sa se umfle dupa 1 luna de la nastere si apoi a inceput sa supureze si pediatra mi-a zis ca e normal si sa-l las asa ca trece de la sine. i-a trecut supurarea si a ramas un semn rosu si tarela atingere dar nedureros. cica a prins. 
alinaMIZZI multumim de urari. sincer sper sa-l vindem cat mai repede. pupici lu gongut. 
simona toma sanatate multa si aveti grij ade voi, sa nu raciti si Edutu, desi e aproape invitabil. sa umblati cu masca pe figura ati inteles? 
mariana pup mami gravidutza. tot timpul ma intreb daca as face fata programului pe care il ai tu? da inca n-am reusit sa-mi raspund. pup mami harnicutza. 
BitaB vreau si io sa vaz poze cu cateii multi se poate? si ce tort mistoc ati pregatit. si cine zici ca a suflat in lumanari? Alesia? 
Anamaria cum a iesit tortuletul? sa va traiasca Iulia cea frumoasa cu ale ei 6 lunitze. 
gabi fer sa-ti traiasca pufoshelul. 
Noe te rog sa ai mare mare grija de pretiosul bagaj, ai auzit? 
Polixeni ai primt laude de la socroshenie? wow! rar aud asa ceva despre o soacra. 
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
Pispirica spune:
stati asa ca n-am terminat da am apasat aiurea si a plecat mesajul. nici macar nu stiu ce am apasat.
andra simona sa-ti traisca Adina si LA MULTI ANI de pe acum pentru data de 31 si cele 6 luni. 
Catrinel sa vezi tu ca Onika o sa fie o "rokista" cum zice o nepotica de-a mea.
io ii cant lu Bia "Five sleepyheads" stiti melodia? a lui Elvis? si tare ma enerveaza ca nu reusesc sa gasesc albumul lui cu cantece pentru copii ca sunt asa misto. am acasa numa discu de vinil dar nu mai am la ce sa-l ascult. am incercat sa-l gasesc pe internet da n-am dat nicaieri de un download. daca cumva gasiti vre-un site de unde pot lua melodiile sa-mi ziceti si mie pls, ca si asa nu sunt mare experta in internet.
dananita abia merge chatul asta.
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
roxivan spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi 

:
Rudy - - Delia21
Adrian Mark - - Mamaariadna
Cristian - - Mihaser
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
Pispirica spune:
stati ca mi-am adus aminte. Ile iti sustin parerea intru totul. 
si nu plecam fara sa uram:
LA MULTI ANI MULTE LUNITE SA CRESTETI MARI SI SANATOSI DRAGI BEBEI
Mia Ecaterina - Dea0277
Iulia - Micaalsa
Oana Carina - Catrinel17 ( ca de obicei v-am ratat fete frumoase 

Sara Iulia - Andan
Traian - Ceela
Eduard - Erika24
Rudy - Delia21
Adrian Mark - Mamaariadna
Cristian - Mihaser
si maine e ziua lu mami lu' Rudy. deci aveti double party, nu?

_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
dananita spune:
Am avut o sapt f grea (cea trecuta)
luni, marti: diaree
miercuri: cazut din pat+diaree (inca mai am cosmaruri de cand mi-am adunat copilu' de pe jos :((((( )
joi: vaccin fara diaree, dar cu o criza de plans seara cum n-am mai patit pana acum
vineri: sot f bolnav+copil marait
sambata: sot bolnav+copil marait
duminica: sot bolnav+copil marait
Acum am terminat o mancare buuuuna de praz cu masline si piept de pui, pt cine nu mai are idee ce sa gateasca.
Alec n-a mancat cu biberonul deloc si nici nu vrea, numai cu lingurita si bea cu cana. Inca il hranesc cu biberon cu lingurita, rar punem si in castronel.
Uite asa-mi vin ideile amestecate in cap si asa va scriu ca nu ma pot aduna, ma paste si pe mine gripa capatata de la sotu' care o are de la un pacient care sigur n-a zis ca-i bolnav
Deja imi ard urechile...
Sunt asa aiurita si ca-mi sta gandul in 15 parti acum...se pare ca Alec are ceva viermisori, maine facem coproparazitologicu' sa vedem ce iese. Adica eu cand ziceam ca e copilu' meu slab si mama mea la fel, soacra-mea imi sarea in cap ca e bine si-i spunea dr lui Alec ca e bine copilu, ca exagerez eu. Acum cand l-a vazut dr a zis ca intr-adevar n-am exagerat eu cu nimic
asa e cand se baga altii unde nu le fierbe...

Abia astept ziua de maine sa fug cu rezultatul la dr sa-mi dea un tratament sa vindec copilu si sa arate si el a bebelush de 6luni si jumatate (ca la 6luni avea greutatea pt 5luni si nimeni in afara de mine si mama nu s-a alarmat). Rezolv eu si problema asta
dar imi trebuie ceva curaj

Poli sau Catrinel nu mai stiu exact cine m-a intrebat, Alec chiar zice MAMA clar si cand e necajit e si mai clar ca ma cheama si zice asta din sapt in care a implinit 6 luni.
Multumim pt felicitari de dintisori va felicitam si noi pe voi si va dorim cat mai putina durere.
Acum am si eu o intrebare: Copilu meu a tot dormit numai cate 40min sapt trecuta, ieri dupa amiaza si se pare ca si acum s-a apropiat de 3 ore, e normal? O fi de la viermii aia care-l mamanca pe dinauntru??

Suntem suspecti de giardioza
Asa-mi trebuie daca am dus copilu' la tara unde l-a scuipat toata lumea de deochi

Va pup fetelor!
eu ori nu scriu cu lunile ori ma intind ca o placinta, acum e posibil sa nu mai intru daca ma pocneste temperatura asa ca nu dati cu oua!
Dana & Alexandru 
POZE cu DANA
dananita spune:
Si eu sunt intru- totul de acord cu Ile!
Pispirica, foarte prost a mers chatul!
Poli e chiar bun Polly
, uite te "botez" Polly
. Noi avem varianta cu vacuta, dar mi-a placut mult si Polly al lui Noe! Frumoasa tare Bia! Daca se face bine si se mai ingrasa putin Alecutu meu are sanse la Biuta
??
De fapt am zis ca nu mai curtez nici o fata pt Alecutzu, sa-l curteze fetele pe el ca e frumusel foc si in plus am inteles ca statistica spune ca sunt 5 fete la un baiat...asa ca e concurenta nu gluma![]()
Dar Bia...
ar avea sanse mari
Hai ca va pup si plec sa trezesc copilu sa manance ca in lumea viselor cred ca e satul de nu da semne.
Dana & Alexandru 
POZE cu DANA
mari78 spune:
Rudy - - Delia21
Adrian Mark - - Mamaariadna
Cristian - - Mihaser
Sa cresteti mari si sanatosi ! Pupici
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro
Catrinel_17 spune:
GABI_FERF, simpatic Alex la camasa! Aveti o gradina frumoasa acolo. Papa tort?
POLI si io-l rog pe al meu sotz sa le zica diverse chestii alor lui, dar nu iese…Nici Oana nu zice ma-ma… scoate tot felul de sunete si tzipete, mai nou a inceput si cu silabe (putine). Eu ii dau lui Oana tot in bouncer inca. Sa bat in lemn, inca sta. dar ne cumparam scaunel.
MIHASER, aici nu se fac (din pacate!!) analize la cerere la copii, numai daca doctoral considera ca e nevoie…
MICAALSA, tare simpatica Iulia! Si negricioasele alea cu coada!
acum am priceput cum e cu Micaalsa!
SIMONA TOMA, ai grija cu raceala bine ca bebe a scapat! Inseamna ca e rezistent, si ca l-ati protejat! Esti mai bine? 
ILE, inteleg ce vrei sa spui… Ideea (si a mea) era ca vrem sa fim un grup activ, care sa comunice, sa ne spunem una alteia ce o doare, sa ne ajutam una pe alta, sa ne sfatuim, sa ne sprijinim, sa invatam una de la alta – sa ne cunoastem. Asa, ca vine careva si se vrea pe lista si pe urma nu mai auzim de persoana respectiva niciodata… ma gandeam ca daca se vor statistici se pot face si altundeva, nu in cadrul unui …nu stiu cum sa ii spun…grup de sprijin. Ce folos ca sunt sa zicem 85 de persoane pe o lista, daca numai 10-15 comunica… Cam asta era ideea mea. Dar evident ca nu trebuie sa scoatem de pe lista pe nimeni, si de urat, poate fiecare sa ureze cui vrea (si ce vrea
).
ANDRA SIMONA, ma bucur ca ii merge bine Adinei! Pune si pozici!! 
Maaai, PISPI pupaturi lui Bibi (am cunoscut o fetita – o chema Adina, dar ai ei ii ziceau Bibi (ca lui Brigitte Bardot), era o draguuutza si super isteata). Imi place Bibi tare mult. Sa stii ca am cautat pe Amazon Cd-ul ala cu cantecele lui Elvis pt copii, si costa 35 de euro… ca trebuie trimis din State.
Pispi, fii serioasa, tu nu ne ratezi niciodata.
DANANITA, tin pumnii la analize. Pupici lui Alec. Cu somnu’…. Astia mici au perioade si perioade. Oana doarme intre 12 si 14 cite juma de ora, intre 3 si 5 citeodata si 2 ore, si apoi seara juma de ora. Isi regleaza programul. Decat mai des cite 40 min, mai rar si mai consistent! Norocoaso – dragul de el cum cheama pe mama lui! Abia astept sa faca si Oana asa………………….
La multi ani Rody si Cristian!!! Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi si isteti si norocosi!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
mari78 spune:
Alivesa, bine ai venit !Sa-ti trauasca bebe Andra ! Imi place mult numele
Mihaser, felicitari pentru primul dintisor ! Si zici ca i-ai facut analizele ? Si eu vorbeam cu sotul acum vreo doua zile daca sa-i facem Teodorei analizele la sange, dar ziceam sa intram un pic mai mult in diversificare...sau ar fi mai bine acum?Ca sa stiu cu ce papa sa insist...Pupici
Delia
pentru maine, in caz ca nu intru. Sa fii sanatoasa,fericita, sa te bucuri de bebe Rudy si iti mai doresc sa ti se implineasca dorinta de a avea si o fetita !
Dana, sanatate lui Alec si sotului !Multi
lui Alec
Simona, ce bine ca ati scapat de raceala.Pupici Edutului "racusor". Tare haios trebuie sa fie
Si acum cateva stiri despre noi : am facut sambata vaccinul, a fost ok, n-am facut febra.Avem 8600 grame si 70 cm.Stam bine in fundulet si ne jucam in mijlocul patutului cu jucarii, are tati grija sa fiu inconjurata de cat mai multe jucarii, sa nu ma plictisesc
si m-am ridicat singurica in patru labe, numai ca din pozitia aia nu stiu ce sa fac si incep sa marai, stau cateva secunde si apoi imi intind ori bratele, ori piciorusele. Da' invat eu repede cum se merge asa![]()
Va pupam
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro
amyana spune:
Hello la toata lumea!! Astazi facem si noi 5 luni
si uram la toti bebeii care sunt nascuti pe 25 "La multi ani!!"
mami de
Andrei(25 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariusfpetrescu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,0%3af,1
"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."