*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 (17)*
Raspunsuri - Pagina 16
Catrinel_17 spune:
ROXI, mi-am dat seama.... asa si era, foarte ciudat. trebe sa ma uit la "probleme tehnice" daca a sesizat careva.
GABI_FER, cum e cu poz(n)ele?
Noapteee buuunaaa cooopiiiii
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
mihaser spune:
Salut fetele!
Noi ne-am petrecut ziua cu bunicutu` si a fost tare bine. Multumim ptr felicitarile legate de primul dintisor!
O sa citesc din urma si o sa raspund tuturor.
Fetelor eu o sa ii fac analizele copilului cel putin o data pe an. Am pierdut pe cineva foarte drag in urma cu ceva ani si am jurat ca o sa fac lucrul asta sa nu mai sufar atat. Eu va recomand din suflet sa faceti asta...e o intepatura mica de care uita intr-un minut, insa o sa dormiti linistite! Grupa sanguina este aceeasi cu a mea...mi-a spus neonatoloaga ca are aceeasi grupa cu mine (i-au facut in spital analizele)
Pupici!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
gabi_fer spune:
Buna seara
In primul rand
Rudy - Delia21-7 luni
Adrian Mark - Mamaariadna-7 luni
Cristian - - Mihaser-6 luni
petrecere frumoasa si multa sanatate.
Catrinel acum ar tb sa se vada pozele.
Noapt buna!
Si Alex va scrie dcxq VXXX FC BGGVJVGUVC F C JYU
Gata, ii ajunge
NB
Pup!
Si
ptr mami si tati de Alex care azi, 25 sept implinesc 8 ani si o luna de cand se cunosc.
Gata ma duc sa ma culc.
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Polixeni spune:
Bona sera dragi mamici
Va multumesc tuturor care m-ati felicitat pt. ziua de nume. 
Urez si eu 

pt. TRAIAN (CEELA), EDUARD (ERIKA24) si pt ca e trecut de ora 00.00 si pt. RUDY (DELIA21),ADRIAN MARK (MAMAADRIANA), CRISTIAN (MIHASER)!!
Catrinel n-am mai fost la masa la soacra c-a venit ea sambata si a stat cu noi de pe la vreo 2 la pranz pana pe la vreo 9 seara 

.Macar m-a laudat pt faptul cum cresc si cum il ingrijesc pe Nick.Am fost si la un targ de p-aici si sa vezi ce s-a bagat sa duca ea carutu,cum il luam in brate pe Nick vroia sa mi-l ia...toata ziua a fost bot-in-bot cu copilu si atata l-a mai pupat si l-a apropiat de fata (n-as avea nimic impotriva doar ca are o acnee urata pe fata si nu imi place sa atinga fata copilului sau mai rau asta micu sa o pupe sau sa o linga pe fata;si i-am zis sotului sa-i zica el sa nu-l mai apropie de fata,ca sa nu fiu eu zgatia, dar el a zis ca nu poate sa faca asa ceva, ca sigur s-ar supara
).Oricum azi a fost zi de dezintoxicare de soacra asa ca parca mi-am mai revenit.
Filmul despre care iti povesteam nu am apucat sa-l vad ,dar l-a vazut sotu' si a fost tare dezamagit pt ca de fapt era film documentar nicidecum film artistic.In schimb in seara asta am vazut pt a 4 a oara si tot nu ma plictisesc filmul "Daddy day care" cu Eddie Murphin (cu o gradi cu tatici).O comedie reusita!!
Am vazut-o si pe Onuta in poze...e o scumpica!Fain ca iti arata dintzisorii...eu asa ma lupt cu Nick sa-l caut de dinti.Oricum mergem maine la pediatru si-l pun sa-mi confirme/infirme apartia celuillat dintzisor de jos.Si mie imi place la nebunie melodia "chiquitita" de la Abba!Cand eram gravi ce mai acultam melodia asta si mai dansam....
mihaser ,danaita felicitari pt dintzisor!! Mai, bebeii vostri chiar au inceput sa zica "mama"????Ca al meu numai tipa sau scoate diferite sunete,nicidecum cuvinte...
roxivan da?ala chiar era student in Ro?Nu stiu cum se face ca toate vestile rele tot de Ro se leaga
Tot la stiri am vazut c-au prins 2 romani care furasera o icoana dintr-o biserica si cereau preotului rascumparare;in alt caz, de disparitie a unui copil de 11 de ani e implicat iar un roman (si el tot de cam aceeasi varsta)...of,of....
Noe ce simpatica e Bia in valiza!!Aaaa aveti grija cate kg aveti voie sa luati cu voi.Si ffff.important:sa nu puneti intr-o valiza mai mult de 30 kg ca va trebui la aeroport sa impartiti bagajul in alta geanta.Noi am patit-o cand am mers in Ro(am avut o singura valiza mare de vreo 45 kg) si a trebuit sa dam 60 de euro pe o geanta (nu valiza!!!care s-a si rupt cand am ajuns in Ro) ca altfel nu ne-ar fi luat bagajele.Cand plecati?
adar cum a iesit zacusca?
Pe mine m-a terminat zilele astea Nick...asa de marait e,mai ales la orele de masa.Eu ii dau papa in scaunel-bouncer (cred ca se traduce in romaneste) si nu sta ,se tot foieste...va puteti imagina ca la un moment dat facuse podu'!!!!!
.Am incercat sa-l pun si in carut dar la carutul nostru scaunelul de ridica destul de sus si inca nu e obisnuit sa stea chiar asa drept in fundulet si ii pica mancarica din gurita.Voi le-ati luat deja scaunel special pt hranit?(parca Bia a lui Noe are asa ceva) Eu ma gandeam sa mai astept avand in vedere ca nu sta inca bine in fundulet...
Ma duc la culcarica ca-mi pica ochii-n gura si maine m-asteapta 

Noapte buna si vise placute!
Pozici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=f585scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Filmuletze :
www.dropshots.com/gpoli_ro
micaalsa spune:

Rudy, Adrian si Cristian
vad ca ziua de 25 a fost plina de baietei nazdravanei, a noastra, de 23, a fost plina de fetite
.
Un pupic de la Iulia pentru sarbatoritii de azi
Noi iarasi am facut noapte alba, cred ca acum o chinuie celalalt dintisor. Uffff da' greu mai ies dintii astia. Din ora-n ora imi face trezirea .... mai e cineva asa zombie ca mine? Voi ce stiti, cei de sus iasa imediat dupa astia de jos sau e ceva pauza intre ei? Ca eu nu mai poooot ... sper sa n-o mai chinuie macar o vreme.
Polixeni, eu azi i-am comandat scaunelul Poly de la Chicco, zice ca-i reglabil pe 7 pozitii, poate chiar sa si doarma in el. Eu cred ca-i ok pentru bebeii care nu stau inca in fundic, e la fel cum ar sta in carucior cu spatarul lasat putin pe spate. Si zice ca-i pentru copii incepand de la 6 luni.
Noe, mortala Bia in valiza
. Numai sa n-o uitati in ea
.
Hai sa va arat nishte poze cu noi. Acuma suntem mai happy, ne-a trecut raceala si mai zambim din cand in cand la camera foto.
Aici suntem in curte, ne dam in leagan.
Aici ne radem una la alta (sau una de alta ... cine poate sti
)
Aici suntem un pic de bosumflici
Aici sa vedeti cum arata o mama obosita
.
Aici si aici e cu tati la catei (apropo, catelusele mele se numesc Mica si Alsa
).
Gata, s-a trezit zgubilitica mamii. Noroc ca-i frumos afara si putem merge la o plimbarica ca ni s-a urat de stat in casa.
Pupici la mamici si bebici
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
simona_toma spune:
Salutare, salutare.Iaca, am cam scapat de raceala, si eu si sotioru'.Bebe inca nu a racit.Saracu, ma asteptam sa ia si el raceala de la noi, va inchipuiti ca in casa noastra colcaie virusii in aer
I-am dat Oscilococcinum si vitamina C si cate o lingurita de Panadol seara.Tot se lupta cu mucisorii de vreo saptamana, dar in rest se simte bine.Asteptam batista bebelusului sa rezolvam probleba.E fffffff energic.Mai nou misuna prin pat, nu mai are stare deloc, se tara, dar in loc sa se tare in fata, se tara in spate.Aproape merge de-a busilea, da' tot cu spatele
Se da jos din pat si trebuie sa fiu neaparat langa el, ca sta putin pe varfuri si apoi isi da drumu jos.E foarte comic.Ma chinui sa-l invat "sa mearga" in fata, ii pun jucarii in fata, da' intinde mana dupa ele si tot cu spatele da 
Noaptea ne chinuim.Ii dau ceai ca sa-l dezvat de lapte, da' nu prea merge smecheria.Se trezeste si apoi cu greu se culca la loc.Seara ii dau cereale, da' vad ca degeaba, ca lui tot ii e foame peste noapte.Un chin fir-ar sa fie!!
Nu stiu ce solutie sa mai adopt.Cred ca acum il supara si mucisorii de se foieste in halul asta, dar parca asa facea si inainte de mucisori.
Incerc sa citesc din urma, sa vad ce ati mai facut voi.
Pupici multi, multi, multi!!
mihaser spune:

Ieri am uitat esentialul:
Traian si Eduard
Rudy si Adrian Mark
Poli nici al meu nu zice mama...scoate si el niste sunete, iar cand ii zic sa zica ma-ma rade de moare...e tare simpatic
Delia foarte bine a facut mama ta...si eu as fi reactionat la fel...ca si eu sunt un pic colerica amestec cu flegmatic ![]()
Si eu la scoala apelam la tata cand ma suparau baietii si tot asa m-am convins ca mai bine imi rezolv singura problemele ca deja mi se dusese vestea. Sa va mai spun ca am tata vitreg...il apreciez tare mult...abia astept sa ma viziteza peste o saptamana ca e innebunit dupa bb. Mai ce faci maine?
?
Pupici!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
ile77 spune:
La Multi Ani bebeilor Rudy, Adrian Mark si Cristian!
Adar,"DA, si inca ceva : FETELOR, VA ROG DIN INIMA, PUTEM FACE CEVA CU FETELE ASTEA CARE NU MAI DAU PE LA NOI, CA UITE, IN FIECARE ZI, IMI PROPUN SA NU MAI UREZ NIMIC BEBEILOR, DAR, DACA FAC ASTA, MA SIMT VINOVATA VAZANDU-I PE LISTA ... CA N-AU SARACUTII NICI O VINA ... DAR IMI AMINTESC MEREU DE MAMAICILE LOR NESERIOASE, CARE N-AM MAI TRECUT PE LA NOI DE CAND AU
NASCUT !!!!!!!"
Personal, nu inteleg de ce atita inversunare in a scoate de pe lista bebeii ai caror mamici nu au mai scris.
Ideea e ca acesti bebei au fost nascuti in martie-aprilie, si indiferent de cit de mult sau putin scriu mamicile lor, ei sint bebelusi de martie-aprilie,deci isi au locul pe aceasta lista .
Nu e oare frumos sa te uiti pe lista si sa zimbesti gindiindu-te cite fete au nascut in aceeasi perioada cu tine sau chiar in aceeasi zi cu tine?
Apoi ,intr-un mod sau altul ,aceasta lista mai poate fi folsita si ca o statistica .
Sincer, nu mai stiu cine a venit cu ideea de a sterge de pe lista acesti bebei,insa ideea mi-a displacut inca de la inceput.
Pe mine personal nu ma incurca cu nimik prezenta acestor bebei pe lista(e loc destul pt toata lumea), pt ca privesc problema din alt punct de vedere si nu ca pe o concurenta intre mamici, care scrie mai mult.
Nu cred ca pe tine te obliga cineva sa le urezi La Multi Ani si acestor beblusi, desi nu cred ca iti ia mai mult de 3 secunde sa le scrii numele.
P.S.
Nu aruncati cu rosii, insa trebuia sa-mi spun si eu pårerea.
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
andra_simona spune:
Salut toate mamicile si toti bebici.
Imi pare sincer rau ca nu mai pot sa fiu alaturi de voiasa cum eram in cele 9 luni cand ne asteptam bebici.Imi este tare,tare dor de voi si va simt lipsa,dar am o bebica foarte foarte razgaiata si nu pot sa fac absolut nimic de ea.
Noi suntem bine,Adina face pe 31 6 luni,este o alintatura si jumate,are 8 kg si 65de cm.Acum suntem mandri ca odrasla ne sta in fundulet,vorbeste pe limba ei,canta si tipa toata ziua.
Ia-m diversificat mancarea de la 3 luni jumate,acum papam aproape orice,si inca papam si san.
A crescut,este o adevarata domnisoara si mA intreb cand a trecut timpul asa de repede.
Va promit ca o sa incerc sa citesc ultimele capitole si sa mai revin si eu din cand in cand,ca tare dor de voi imi este.
Va pup dulce,dulce pe toate.
dananita spune:
sunt pe chat
vine cineva?
nu stau mult ca trebuie sa se trezeasca Alex, dar poate apucam sa mai schimbam cateva cuvinte
Dana & Alexandru 
POZE cu DANA