*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 (17)*
Raspunsuri - Pagina 15
Catrinel_17 spune:
Haaa, ce chestie idioata, mesajul meu a aparut inainte de mesajele lui ROXIVAN!! Cred ca se considera ora Germaniei, si la mine este 8.51 cand la voi e 9.51. si de-aia le-a ordonat asa. Mi se pare complet aiurea !
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
roxivan spune:
Mihaser, felicitari pentru dintisor! Noi pana acum nu i-am facut nici o analiza lui Darius. Oare trebuia? Noua doctora nu ne-a zis nimic. Voi stiti ce grupa de sange ai bebeii vostri, ca eu habar n-am?
Gabi, la noi e invers: zice "ma-ma", iar cand ma uit la el si zic "ta-ta" incepe sa rada.
Adar, 
Maiei si mamicii!
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
roxivan spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi:
Traian - - Ceela
Eduard - - Erika24
Sa fiti sanatosi si cuminti!!
gabi_fer spune:
hei, toata lumea a iesit la plimbare?
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Catrinel_17 spune:
Na, gagici, sunt in mijlocul unei duminici relaxante, am spalat pe jos, am hranit copilu’, am pus rufe la spalat, am schimbat patu’, am calcat, am pus rufe in dulap, mai am de sters prafu’. Super, nu? Ah, ce-mi place viata uneori!!!! Simt din plin ca e weekend. E soare afara, masina de spalat merge, eu ma tarai pe jos in patru labe sa sterg praful de prin coltzuri. Bestial.
Oana a adormit tarziu de tot, dar macar a adormit, sper s-o tina. Am pus 2 poze noi cu ea, in una i se vad dintzisorii si in alta e asa haioasa cu o broasca in gura…
ANDREEA G mi-a scris ca nu are net, va pupa pe toate cu drag, pleaca in Austria o saptamana. Theei i-a iesit un dintzisor! Mama Andreei a venit sa aiba grija de bebe si sa pazeasca iesirea celui de-al doilea!
AALINA, am uitat sa-ti raspund, nuuu, nu lucram in weekend la proiecte din alea.
uite, am de sters prafu’, nu ma pot concentra la atatea ![]()
ROXIVAN, si asta va aparea inaintea mesajului tau.
daca nu au modificat.
DELIA, mama ta e o adevarata leoaica. Si i-a dat doctoritzei fix ce a meritat!!!!!!!!!!!!! Povestea ta e chiar extraordinara, si mama ta e o luptatoare!
Catrinel_17 spune:
Evident, si in fata mesajului Deliei, ca sa nu mai stie lumea ce sa creada!!!!
Delia21 spune:
Am citit si eu povestea lui Alex si m-am cutremurat.Stiu ca Dumnezeu face minuni,eu pana la 10 luni am fost in toate spitalele caci ma nascusem cu un defect la stomac si desi mancam vomitam inapoi tot,si astefel desi nascuta la 3600g,deci grasunica,la 10 luni aveam 1kil si 400gr,pare incredibil dar pe fisa medicala de la nastere care apoi te insoteste la scoala,liceu,scria tot istoricul,apropo,toti ceilalti colegi ai mei aveau 2 foi eu aveam un dosar,sincer.Stiti ca la absolvirea clasei a 8-a ti se da fisa sa o duci de la medicul scolii la medicul liceului.Si mie la fel nu mi s-a mai dat nici o sansa,nascuta la Targu-Jiu,am fost trimisa la Craiova,apoi timisoara,apoi Targu-Mures,Cluj si in final la Bucuresti si apoi la Targu-jiu din nou,unde doctorul i-a spus mamei"femeie,nu au avut ce face copilului cei din Craiova,Timisoara,etc,Bucuresti,si vi la mine,cine crezi ca sunt eu,Dumnezeu?Du-te si te pregateste de inmormantare ,asta e!"Cica ma hraneau intravenos,nu mai aveau unde sa-mi bage acu de cate gaurele aveam in manute.Si...sunt aici,si acelasi doctor,pediatru venea sa ma vada personal cel putin odata pe luna si isi facea cruce,de ajunsa la 4 ani,tin minte ca mi se parea ciudat omul cum isi tot facea el cruce si zicea tot timpul "doamne mare-i puterea ta" caci nu eram chiar deloc retardata ci dimpotriva precoce foc si vorbareata .Deci minuni de toate felurile precum si medicale exista.
dar totusi m-a indignat enorm doctorul ala.De ce domnule nu se pun oamenii sa cheme televiziunea pe el,zau merita facut de tot cacatul.Pe bune,cred ca merita respectivul sa aiba pe cineva in fata spitalului tot timpul,daca nu chiar un grup,care sa strige tot timpul dupa el ca este un ne-om ;stiu ca sunt rea dar daca nu-s pusi la zid macar atat,sa fie aratati cu degetul si scuipati ,asa merita,zau.Ca sa nu va mai zic de maica-mea care-i nebuna rau si cand a dat peste o doctora care ar fi vrut sa-mi inceteze hranirea intravenos pe motiv ca " si asa moare,nu vezi ca arata ca la sfarsitul geografiei?"(de mine) efectiv a batut-o,i-a pus mana in par si a dat-o cu capu de masa de i-a spart ochelarii.A venit politia,a fost balamuc,dar intamplarea face ca mama finnd medic veterinar il stia personal pe politaiul care venise sa o aresteze pe mama,i vaccinase cainii lup ai respectivului ani la rand inainte si si dupa.Si ca o paranteza de ce mama nebuna am,la scoala,(bine-i de inteles ,vorba mamei lui Alex,cand plangi si lupti atat de mult pentru copilul tau,iti vine sa-i mananci pe toti care indraznesc sa se ia de comoara ta),prin clasa a 6-a am avut probleme cuun profesor si mama......pe unde-l vedea pe respectivul il fugarea si-l batea cu umbrela,cu plasele,cu papucul,.....de mirul lumii,de ajunsese bietul om cand mergea pe strada se uita in stanga si in dreapta ca un animal vanat caruia i este frica de pradatori.Si....de atunci,cand mai aveam probleme la scoala,mi le rezolvam singura ,nu -i mai ziceam mamei,caci....mi-era asa o rusine de cum reactiona ea ca un vulcan daca aveam eu o problema.....nu stiu daca ati cunoscut vreodata un coleric pur.....nu v-as dori,bine,eu pentru maica-mea am un cult,sincer.Va pup si fug la Rudy.
roxivan spune:
Ne-am intors si noi de la plimbare. Acum vad ca a inceput sa bata vantu. Da, ce chestie Catrinel cu mesajele! Am observat si eu.
roxivan spune:

Catrinel, sa-mi trag palme daca mai inteleg ceva!!
Cand am inceput eu sa scriu mesajul ultimul era al lui Gabi (si l-am scris intr-un minut, ba chiar mai putin).
Azi eu fost in vizita parintii mei de la Rm.Valcea (am plecat doar de o saptamana de acolo si ei nu mai puteau de dorul nepotului). Tare mult ne-am bucurat ca noi nu avem cu cine sa ne vizita aici...
Delia, mama ta e o invingatoare si tu la fel. Altii cred ca si-ar fii luat campii intr-o asemenea situatie.
Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)
roxivan spune:

Catrinel, voiam sa spun ca atunci cand am scris mesajul, al tau si al Deliei nu erau, ultimul fiind al lui Gabi.